Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 15:00 @Κλάψιμο
εγω παντως ξερω οτι αμα σου πεσει ο καφες λενε οτι ειναι γουρι και οτι θα παρεις λεφτα ... τωρα αν ειναι αληθεια δεν ξερω .... Πήγαινε στο θέμα: καφες
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 14:26 @Sex
κοιτα κατι τελευταιο και το θεμα τελιωνει εδω ... οκ σε εκανα να γελασεις σε εκανα να θυμηθεις την πρωην σου αλλα αν με ξαναπεις χαζουλα θα γινουμε απο δυο χωρια χωριατες (πλακιτσα :D) (ειδες ομως χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει, τι ενωω οτι φανερωνω με τον τροπο μου και απο του καταγομαι και οτι ειναι αληθεια αυτα για της ξανθιες ..) αυτα τελος ... τελικα ο KB-Boy βρηκε καμια λυση ... Πήγαινε στο θέμα: δωστε μου γνωμη
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 14:12 @Sex
δεν νομιζω ... απο που και που να σε γνωριζω μην παρεξηγεις η ριζα ειναι φυσικη ξανθια :P Πήγαινε στο θέμα: δωστε μου γνωμη
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 14:03 @Sex
δεν ετυχε χθες εγινα μελος ... (προς AnonimosS7 ) α και και ακομα προτημω το mauro provato και οχι την mauro provato ευχαριστω ... Πήγαινε στο θέμα: δωστε μου γνωμη
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 13:59 @Sex
καλα μην με σκοτωσεις εγω μια γνωνη εγραψα και αφου δεν σε βοηθησε το κοβω ... αλλωστε δεν γινεται να ημαστε ολοι ιδιοι ... οκ μπορει να μην ξερω οπως λες και συγνωμη και κατι ακομα δεν το παιζω ανετη και δεν μπορεις να με κρινεις αν δεν με ξερεις ... γεια σου !!! Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να είναι έγκυος?
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 12:33 @Sex
θα δεις απλα ηρεμηστε και θα ερθει ... παντως για εξεταση στον γυναικολογο ή εστω ενα τεστ δεν βλαπτει.. και δεν θα εξαφανιστεις !! θα κατσεις .. δεν μπορεις με την καθε δυσκολια να τα βαζεις στα ποδια !!! ή εισαι ανδρας ή δεν εισαι !!! λοιπον αν τελικα ειναι εγκυος δυο λυσεις υπαρχουν ειτε να κανει εκτρωση ειτε να το γεννησει και να μεγαλωσει σαν κανονικος ανθρωπος ... βεβαια αν ειναι εγκυος (που δεν θα ειναι) θα πατε μαζι πρωτα στους γονεις σου και μετα στους δικους στης ... (συγνωμη που ειμαι τοσο απολυτη αλλα ειμαι απο χωριο και εμεις εκει κατω ετσι λυνουμε τα προβληματα μας ..) ελπιζω να βοηθησα και να μην σου δημιουργησα μεγαλυτερο ανχος .. Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να είναι έγκυος?
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 12:00 @Sex
ενα θα πω ... να εισαι τρυφερος και να εχεις υπομονη ... δεν εχει σημασια που θα γινει αλλα πως θα γινει ... ισως συμφωνησω με τον AnonimosS7 στο οτι αν γινεται να γινει σε καποιο σπιτι (ωστε να νιωσει ασφαλεια ) και δεν ειναι απαρετητο να γινει νυχτα μπορει να γινει μερα που οι γονεις εργαζονται ... Πήγαινε στο θέμα: δωστε μου γνωμη
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 11:51 @Κλάψιμο
StephenWalking , δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω ... περισι επαθα σχεδον το ιδιο πραγμα .... μην απελπιζεσαι ... ξερω οτι εισαι στεχοριμενος που φευγεις απο τον τοπο σου και χανεις τις παρεες σου ... (αλωστε τωρα θα φανει αν ειναι πραγματικοι σου φιλοι ....) εισαι στην καλυτερη ηλικια για να κανεις νεες γνωριμιες ... και μην εισαι τοσο απεσιοδοξος θα δεις αλλα θα πανε καλα :) και εξαλου υπαρχουν τα Χριστουγεννα και το Πασχα που μπορεις να γυριζεις πισω για λιγες μερες ή εστβ ωρες για να τους δεις ... επιπλεον υπαρχει το τηλεφωνο και ο υπολογιστης οπου θα σε κρατησει σε επαφη .... μονο μην κανεις το ιδιο λαθος που εκανα και εγω , κοιτουσα το παρελθον και αγνοουσα το παρον ειχα κολησει ... (ελπιζω να φανηκα χρησημη) Πήγαινε στο θέμα: Αλλαζω πολη.
Μήνυμα στις 10/7/2012 στις 23:13 @Sex
το σεξ δεν ειναι παιξε-γελασε με αυτα τα πραγματα δεν παιζουμε ποτε και για κανεναν λογο ... παντα υπαρχει κυνδινος αν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικο και οχι μονο για μια εγκυμοσυνη αλλα και για αφροδισια νοσηματα (και καποια ειναι και θανατηφορα )..... Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση
Μήνυμα στις 10/7/2012 στις 23:02 @Sex
κοιτα το θεωρω πολυ σεξι καποιος να γλυφει τα ποδια μου (αλλα βεβαια να ειναι καθαρη {να εχω κανει μπανιο ενοω...}) Αλλα τωρα αυτο διαφερη απο ατομο σε ατομο μπορει καποιος να το βρισκει αιδιαστικο ... καλο θα ηταν να μιλησεις- να το συζητησεις με την κοπελα πριν το κανεις ... Πήγαινε στο θέμα: Γυναίκες λατρεύω γυναικεία πόδια |