Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 16:43 @Θ. Κλημεντίνη
Παλικαρι ακου να σε πω... Τα εχω με μια κοπελα 3 μηνες.. Στον πρωτο μηνα με πηρε δωρο για τα γενεθλια μου μια μπλουζα αρμανι.. Ναι οκ.. ηταν γενεθλια αλλα κατ εμε δεν παιρνεις δωρο για ειναι νωρις.. Με αρεσε η χειρονομια αν και το βρηκα λιγο επιπολαιο.. Τωρα αν εσυ εισαι ερωτευμενος.. Παρτης ενα τριανταφυλλο να την δειξεις οτι την νοιαζεσαι.. Τιποτα παραπανω Πήγαινε στο θέμα: Δώρο από τον πρώτο μήνα;
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 01:40 @Κλάψιμο
αισθανεσαι ψυχολογικα καλα; Αν.. καθε μερα σε βασανιζει αυτο το πραγμα.. πηγαινε σε ενα ψυχολογο.. Δεν ειναι καθολου κακο.. Εδω μεσα δε μπορει να βοηθησει ουσιαστικα κανενας.. Πηγαινε σε ενα ψυχολογο να ανοιξεις την καρδια σου... Παλικαρι εισαι ομως!!!
Πήγαινε στο θέμα: η μανα μου...
Μήνυμα στις 28/9/2012 στις 10:34 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιταξε να δεις.. Δεν εισαι καθολου μεγαλος γι αυτη.. Ισα ισα που αυτο αρεσει στα κοριτσια.. Σκεψου θα τα εχει με ενα μεγαλυτερο.. Τωρα οσον αφορα το τι να κανεις.. Προφανως και θα της πιασεις την κουβεντα ετσι στο ασχετο.. Αφου δεν εχετε καποια κοινη παρεα ή οτιδηποτε αλλο. Αυτα τα ξαφνικα αρεσουν στις κοπελες. Εσυ μετα απο αυτη την κινηση σου θα καταλαβεις πολλα πραγματα απο τις ανδτιρασεις της. Πιστεψε με, θα το καταλαβεις. Μην κολωνεις. Αφου λες οτι καρφωνεται τοτε τα πραγματα ειναι πιο ευκολα απ'οτι φανταζεσαι. Θα την πλησιασεις.. Θα συστηθειτε και μετα θα μιλησετε.. Ξερεις εσυ.. Θα βγει η κουβεντα απο μονη της. Να εισαι ευγενικος και οχι αγαρμπος. Θα πας με το σκεπτικο ''Ααα για να δουμε, τι λεει αυτη η κοπελα''. Οπως σου ειπα θα καταλαβεις πολλα γιατι θα την ξαφνιασεις. ΜΗΝ ΚΟΛΩΣΕΙΣ!Τι ειχες τι εχασες... Δοκιμασε.. δεν χανεις απολυτως τιποτα.. Ουτε φιλη σου ειναι, ουτε τιποτα. Καλη τυχη! Πήγαινε στο θέμα: πως να την γνωρισω?
Μήνυμα στις 28/9/2012 στις 10:27 @Θ. Κλημεντίνη
Προφανως και εχει δικιο Πήγαινε στο θέμα: απομάκρυνση και επανασύνδεση
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 21:55 @Θ. Κλημεντίνη
εγω σκεφτηκα να την παρω ενα τριανταφυλλο με ενα κορδελακι... Μαλακια; Πήγαινε στο θέμα: Τι δωρο να της παρω;
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 11:39 @Θ. Κλημεντίνη
Eυχαριστω.. Αλλα το αρωμα το θεωρω λιγο βαρβατο για τοσο λιγο καιρο.. Ειναι πιο επισημο δωρο.. Για κανα λουλουδι με βλεπω Πήγαινε στο θέμα: Τι δωρο να της παρω;
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 01:47 @Θ. Κλημεντίνη
Το λοιπον.. Κλεινω με μια κοπελα 2 μηνες.. Ναι το ξερω ειναι λιγος καιρος.. Το θεμα ειναι οτι δεν θυμηθηκα την προηγουμενη ''επετειο'' μας..(οταν κλειναμε ενα μηνα).. Και επειδη περναμε ομορφα μαζι ελεγα να της παρω κατι.. Δεν θα της επαιρνα αλλα αφου το ξεχασα την προηγουμενη φορα... Θα ηθελα να της παρω κατι διακριτικο και ωραιο.. Οχι κατι υπερβολικο.. Να της δειξω οτι τη νοιαζομαι ρε παιδι μου.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ.. Τι λετε εσεις; Ευχαριστω εκ των προτερων! Πήγαινε στο θέμα: Τι δωρο να της παρω;
Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 16:39 @Θ. Κλημεντίνη
Απο τα λιγα που μας λες...ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ! ΟΜΟΡΦΑ, ΓΛΥΚΑ...
Πήγαινε στο θέμα: Δώστε Γνώμη
Μήνυμα στις 11/9/2012 στις 13:45 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια ευχαριστω ολους για το χρονο και τις απαντησεις σας.. Με βοηθησατε αρκετα! Πήγαινε στο θέμα: Μου λεει... οτι κοιταω αλλες
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 15:02 @Θ. Κλημεντίνη
Τα μαρτυρα ολα ο τιτλος. Τα εχω με μια κοπελα 2 μηνες περιπου. Λιγος καιρος. Χθες ειχαμε λοιπον μια συζητηση γιατι ηταν λιγο εκνευρισμενη. Το προβλημα της ειναι οτι οταν βγαινουμε κοιταω αλλες. Αυτη λεει οτι αυτο το πραγμα την μειωνει και την ακυρωνει. Το σεβομαι απολυτα και ειπα οτι θα το σταματησω. Το θεμα μου ομως ειναι οτι κοιταζει το καθε μου βλεμα. 50χρονη να περασει θα κοιταξει τα ματια μου να δει αν την κοιταζω. Ειναι φυσιολογικο ρε παιδια; Αυτη μου λεει πως δεν κοιταζει κανεναν και οτι αν ηθελε να κοιταζει δεν θα ηταν μαζι μου... Πήγαινε στο θέμα: Μου λεει... οτι κοιταω αλλες |