Μήνυμα στις 13/4/2022 στις 08:16 @Sex
Εμένα απλά μου κοπηκε από μόνος του και μου έδωσε μια αλοιφή. Παίζει να πήρα καναδυό εκατοστα γιατί έχει μεγαλώσει σίγουρα από τότε, αλλά ίσως φταίει και η έντονη ανάπτυξη μου που άργησε να τελειωσει.
Πήγαινε στο θέμα: Βραχύς χαλινος
Μήνυμα στις 9/4/2022 στις 05:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Παλιότερα ειχα επισκεφθεί ουρολόγο για ένα θεματακι που χα με τον χαλινό, αλλά ευτυχώς δε χρειάστηκε επέμβαση. Απ ότι θυμάμαι η επίσκεψη ήταν κοντά στα 40 και μου χε πει αν γίνει επέμβαση θα ναι γύρω στα 150 με 200. Οπότε εκεί κυμαίνονται οι τιμές, αλλά μην ανησυχείς, η επέμβαση είναι η τελευταία λύση. Πρώτα προσπαθούν με άλλους τρόπους να το λύσουν.Πήγαινε στο θέμα: Βραχύς χαλινος
Μήνυμα στις 19/1/2022 στις 05:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, φυσικά και πρέπει να κάνουμε έναν έλεγχο συχνά πυκνά. Ειδικά από μια ηλικία και μετά έχει σημασία για την υγεία του προστάτη. Για την ωρα θα σε συμβούλευα να πηγαίνεις μια φορά το χρόνο για ένα τσεκ απ γενικά και φυσικά κάθε φορά που βλέπεις κάτι ανησυχητικό. Προσωπικά, πήγα πρόσφατα οταν παρατήρησα έναν μικροτραυματισμο στο χαλινο μου. Η εξέταση απλή είναι, απλά γδυνεσαι και ακολουθεί εξέταση στο πέος και τους όρχεις για λίγα λεπτά. Αντε και μετά καμία ερώτηση για τη σεξουαλικη σου ζωή κι ο,τι άλλο θεωρήσει ο γιατρός απαραίτητο. Σημασία έχει βέβαια να ξέρεις αν δεις κάτι ασυνήθιστο αν χρειάζεται καλύτερα αφροδισιολογος. Οι ανδρολογοι πολύ συχνά δεν έχουν και γνώσεις για σμν. Και φυσικά πολύ συχνά εξετάσεις για σμν. Αυτά.Πήγαινε στο θέμα: Απορία για άντρες
Μήνυμα στις 18/10/2021 στις 12:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στα 12 χαλαρό και περίπου 19 με στύσηΠήγαινε στο θέμα: Μεγεθος ξεκαυλοτος & καυλομενος
Μήνυμα στις 8/10/2021 στις 21:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Προσωπικά μπαισεξουσλ δηλώνω και πότε δεν είχαν πρόβλημα ούτε τα αγόρια μου ούτε τα κορίτσια μου στο παρελθόν. Είναι και το τι είδους ανθρώπους επιλέγεις να χεις στη ζωή σου, ανοιχτόμυαλους η όχι.Πήγαινε στο θέμα: Bisexual σύντροφος;
Μήνυμα στις 6/8/2021 στις 03:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η αλήθεια είναι ότι το πλάτος έχει όντως νοημα για το μέγεθος του προφυλακτικου αλλά αν μετράς την περίμετρο δεν εχει και τόση σημασία. Προσωπικά είμαι στα 5,5 εκ σε πλάτος.Πήγαινε στο θέμα: πλατος πεους
Μήνυμα στις 12/7/2021 στις 01:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Μπορεί να σου φαίνεται αντιαισθητικό, αλλά όλοι έχουμε τρίχες στα χέρια. Και δεν νομίζω να τις ξυρίζει και κανένας. Κι επίσης το ξύρισμα θα κάνει χειρότερη την κατάσταση. Το λειζερ θα ταν ιδανικό γι αυτή την περιοχή αλλά και πάλι δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο.Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα σώματος
Μήνυμα στις 8/7/2021 στις 13:36 @Sex
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Νομίζω μέχρι τα 17 παίρνει συνήθως την τελική μορφή του σε μήκος. Μετά αντε να πάρει λίγο στο πάχος μέχρι και τα 20. Με μένα κάπως έτσι συνέβη.
Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 7/5/2021 στις 17:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Για τα προφυλακτικά δεν παίζει τόσο ρόλο το μήκος αλλά το πάχος. Πάνω κάτω όλα σε μήκος φτάνουν και περισσεύουν. Το θέμα είναι να ναι αρκετά στενό ώστε να εφαρμόζει καλά και να μη γλιστράει, αλλά από την άλλη να μην είναι υπερβολικά στενό και κόβει την κυκλοφορία, αφήνει σημάδι, επηρεάζει τη στύση κλπ. Αν είσαι στα 13 με 14 εκατοστά περιμετρικά και πάνω σίγουρα τα xl θα ναι φουλ πιο άνετα. Υπάρχει όντως διαφορά και εχω δει καλύτερες στυσεις με τα xl.Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά-Μέγεθος
Μήνυμα στις 19/9/2020 στις 12:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, εγώ γενικά είμαι ένα άτομο ανοιχτό σεξουαλικά που μπορώ πλέον στα 23 μου να δηλώνω πανσέξουαλ. Όταν ήμουν μικρός όμως και είχα εμπειρίες μόνο με κοπέλες, έτυχε να χω σχέση με κάποια ενάμιση χρόνο και μαζί ανακαλύψαμε τα πάντα. Αφού πηδιομασταν σαν τα κουνέλια στην αρχή και εξερευνησαμε τα πάντα ο ένας στον άλλον, είπαμε να πειραματιστούμε και να βάλουμε τρίτο άτομο στο κρεβάτι. Γενικά μέχρι τότε εγώ είχα ρίξει κανα γλωσσοφιλο και κανα χαδι με ατομα του ιδιου φυλου, κυρίως πάνω στην πλάκα με φίλους λίγο μεθυσμένοι σε παρτυ κλπ. Θα έλεγα δε με χαλούσε και το έβρισκα διασκεδαστικό. Είχε τύχει να συμμετέχω και σε τρίο με τον κολλητό μου στο λύκειο με μια τουρίστρια ενα καλοκαίρι και ήταν κομπλέ η φάση, δεν κάναμε τίποτα μεταξύ μας εξάλλου. Τέλος πάντων μου προτεινε η κοπέλα μου να συμμετέχει κι ο πρώην της παύλα κολλητός της και δεν το πολυσκεφτηκα. Δέχτηκα γιατί τον συμπαθούσα ιδιαίτερα, ήταν ομολογουμένως πολύ όμορφο παιδί και είχαμε μια μικρή κοντριτσα, πιο πολυ πάνω στην πλάκα γιατί ήξερα το παρελθόν του με την κοπέλα μου. Όταν βγαίναμε για παράδειγμα και πηγαίναμε τουαλέτα ή σε διακοπές έβρισκα την ευκαιρία να επιβληθώ δείχνοντας το πέος μου γιατί μου χε πει η κοπέλα μου ότι ήμουν αρκετά μεγαλύτερος. Αυτός το έπαιρνε πάντα στην πλάκα κι ήμασταν πολυ κοντά. Δε ζήλευα γιατί ήξερα οτι δεν υπάρχουν απωθημένα και το παιδί ήταν συμπαθέστατο, και συμφώνησα με την προϋπόθεση να κανουμε στο μέλλον τρίο με μια καυλα κοπέλα που είχα γνωρίσει στη σχολή κι ήξερα ότι είναι μπαι και μας την έπεφτε διακριτικά κάθε φορά που μας έβλεπε. Η κοπέλα μου συμφώνησε κι ετσι κι έγινε. Με τον τυπα ήταν πολύ καυλωτικη η φάση γι αυτήν, ειδικά όταν παίξαμε μεταξυ μας κι αυτός με πιπωνε αρκετά καλά μπορω να πω. Τον εχυσα στη μουρη καθώς η κοπέλα μου μαλακιζοταν κι εχυνε σαν τρελή. Ήξερα ότι έβλεπε γκει πορνο συχνα και το ειχε φαντασιωση χρονια και εκείνο το βράδυ τελείωσε παρα πολλες φορες. Με καυλωνε και ο τυπας και το γεγονος οτι καυλωνε η κοπελα μου. Γενικά παίξαμε πιο πολύ και οι τρεις μαζι, μπήκαμε κι οι δυο μεσα της ταυτόχρονα και αυτή βρισκόταν στα ουράνια. Με την κοπέλα μετα απο καμια βδομάδα ήταν διαφορετικά. Παίξανε πιο πολύ μεταξυ τους και ομολογώ ότι ήταν απο τα πιο καυλωτικα θεάματα να τις βλεπω να κάνουν η μια την άλλη να τελειωνει συνεχεια. Με ειχαν σε μια γωνία να βλέπω και να καυλωνω απιστευτα και μετα ασχολήθηκαν μαζί μου, μπήκα μέσα και στις δύο και αυτές φασωνονταν την περισσοτερη ώρα. Τελείωσα 5 φορές εκείνο το βράδυ και ηταν απο τις πιο καυλωτικες εμπειρίες της ζωής μου. Με την κοπέλα μου χωρίσαμε μετα λόγω απόστασης, έφυγε εξωτερικό και εγώ συνέχισα να εχω παρτίδες με τον κολλητό της. Για κανα χρόνο τον πηδουσα συχνά πυκνά, επειδή έπαιρνε τον πουτσο μου καλύτερα από πολλές κοπέλες και πλέον ειχα μια κλίση προς το αντρικό φύλο, που για πρώτη φορά εξερευνησα σε εκεινο το τριο. Η κοπέλα μου δεν έκανε κατι περαιτέρω με κοπέλες και διατηρεί πλεον δυο χρόνια σχέση με έναν Σουηδό. Μιλάμε συχνά και βρισκόμαστε οταν έρχεται Ελλάδα. Ήμασταν και οι δυο ανοιχτομυαλα ατομα και δεν πιεστηκαμε ιδιαίτερα να κάνουμε τριο. Ηταν απλά μια εσωτερική ανάγκη πειραματισμου που είχαμε στη νιοτη μας. Και σίγουρα δε θα ανακαλυπτα τη σεξουαλικοτητα μου πληρως αν δεν το τολμουσα και θα ειχα περιοριστεί σε λιγες εμπειρίες. Οπότε στάθηκα τυχερός. Το τριο και ο πειραματισμος γενικότερα παντα ειναι θεμιτα σε μια σχεση αρκει να υπαρχει οντως αναγκη εξερευνησης και καυλα, να μην υοαρχει ζηλεια και κτητικοτητα και φυσικα να μη γινεται μονο επειδη εψει βαλτωσει μια σχεση. Γιατι ετσι μετα δημιουργούνται τα προβλήματα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα.Πήγαινε στο θέμα: Έχετε κάνει τρίο με bi-sexual παιχνίδι; |