Μήνυμα στις 16/12/2014 στις 23:41 @Διάφορα
Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω,αλλά έχει γεμίσει η Ελλάδα με γιατρούς,δικηγόρους,ηθοποιούς,αρχιτέκτονες,καθηγητές και άλλες ειδικότητες υψηλών θέσεων.Αλλά με τις μεσαίες θέσεις τι θα γίνει; Πες γίνεσαι ηθοποιός,τι θα κάνεις;θα περιμένεις πολύ καιρό και το πολύ πολύ να δουλεύεις σερβιτόρος/α σε κανένα καφέ για να τα βγάζεις πέρα.Άλλωστε ακόμα και αυτοί που έχουν γίνει ηθοποιοί,έχουν μια δεύτερη δουλειά,γιατί δεν τα βγάζουν πέρα(μην κοιτάς τώρα τον Brand Pitt κλπ) Και εμένα προσωπικός μου στόχος είναι η νομική,για να δείξω ότι τα λεφτά των γονιών μου δεν πήγαν χαμένα.Θα το έλεγα στόχος των γονιών μου.Αν και αυτοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι θα βρω δουλειά στα 40. Ύστερα βγαίνουν οι νέοι και παραπονιούνται για την ανεργία.Μα φυσικό όταν αποφοιτούν τον χρόνο 500+ δικηγόροι(στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 35.000 χιλιάδες δικηγόροι) και άλλοι τόσο γιατροί,ηθοποιοί κλπ.Ενώ αν κοιτάξουμε γύρω μας υπάρχουν τόσα επαγγέλματα που έχουν θέσεις,αλλά φυσικά ο Ελληναράς θέλει μισθό πάνω από 2000 ευρώ τον χρόνο και δεν του κάνουν τα 1200(παραδείγματα λέω). Τέλος πάντων,αν το αγαπάς τόσο πολύ,προσπάθησε το και όπου σου βγει!Και που ξέρεις μπορεί να είσαι και τυχερή! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω Ηθοποιος
Μήνυμα στις 12/12/2014 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
Παράτα την,βρες κάποια άλλη καλύτερα τόσες υπάρχουν.Ήμουν σε ίδια κατάσταση και τίποτα,έμεινε με αυτόν ενώ έλεγε άλλα..Ελπίζω να μην γίνει και σε εσένα έτσι,αλλά καλύτερα πάνε βρες καμιά ελεύθερη :)
Πήγαινε στο θέμα: Τι στα αληθεια πρεπει να κανω;;
Μήνυμα στις 8/12/2014 στις 20:36 @Sex
φυσιολογικό είναι μην ανυσηχείς..Και εγώ ξεχνάω πράγματα πολλές φορές(είμαι στην ηλικία σου).Και πάρα πολλές φορές κάθομαι και βλέπω στο κενό,δεν ξέρω γιατί το κάνω :P.Αν ανησυχείς τόσο πάνε σε έναν ειδικό να σε εξετάσει.Πάντως για εξάσκηση της μνήμης,υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο internet που μπορείς να παίξεις και που βοηθούν.1 απλό,μάθε όσα νούμερα από κινητά τηλέφωνα έχεις.
Πήγαινε στο θέμα: συνέπειες αυνανισμού
Μήνυμα στις 27/11/2014 στις 22:52 @Sex
3η λυκείου σε 7 μήνες πανελλήνιες και εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι το πως θα ξεπαρθενιάσεις την κοπέλα; Κάτσε διάβασε,πέρνα κάπου φέτος και τα επόμενα χρόνια μπορείς να ξεπαρθενιάσεις όσες θες.Δεν λέω,να μην κάνεις τίποτα με καμιά κοπέλα,αλλά θα σου πάρουν τα μυαλά αυτά.. ΥΓ Τα παραπάνω ισχύουν μόνο αν είσαι σε ΓΕΛ και θες να περάσεις κάπου.Αν όχι,κάνε αυτά που είπε ο πάνω! ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την ξεπαρθενιάσω?? Help
Μήνυμα στις 10/11/2014 στις 20:39 @Μηχανήματα
Χαιρετώ μέλη του Ftou! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος,ποιες είναι οι διαφορές του Samsung Galaxy S3 mini με το Samsung Galaxy S3 mini Value Edition;Είναι μόνο στο οικονομικό;Εγώ παρατήρησα πως τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια. Υ.Γ. Αξίζει το S3 mini; Πήγαινε στο θέμα: S3 mini Value Edition- S3 mini διαφορές
Μήνυμα στις 20/10/2014 στις 21:40 @Διασκέδαση
καλά είσαι..και κάνα σακάκι φόρα.. Δοκίμασε καμιά βότκα με ότι χυμό σου αρέσει ή με αναψυκτικό.Jagermeister είναι καλό αλλά δεν μου αρέσει και πολύ. Πήγαινε στο θέμα: Ντυσιμο για club
Μήνυμα στις 18/10/2014 στις 15:41 @Κλάψιμο
Ανάλογα σε ποιες δίνεις σημασία..Αν η άλλη το παίζει κάποια ακόμα και στην μάνα της λογικό να ψάχνει κάτι τέτοιους μόνο.. Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω πως είμαι άσχημος
Μήνυμα στις 17/10/2014 στις 21:48 @Κλάψιμο
Δηλαδή ρωτάς και τι έκανες;Δεν μπορείς να καταλάβεις; Λες πως δεν την ήξερες,δεν σε ήξερε και πήγες και της εξομολογήθηκες έτσι απλά.. Γενικά λίγο δύσκολο να χτυπήσεις "γκόμενα" με αυτόν τον τρόπο εκτός αν η άλλη ψάχνεται πάρα πολύ. Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω πως είμαι άσχημος
Μήνυμα στις 11/9/2014 στις 14:02 @Θ. Κλημεντίνη
Πρώτη μέρα σχολείου σήμερα,Β' λυκείου.. Ήρθαν πολλά καινούρια παιδιά και στην Β' λυκείου αλλά ήρθαν και καινούρια παιδιά η Α τάξη δηλαδή..Ήταν μια παρέα από 4 κορίτσια που εντάξει και οι 4 ωραίες κοπέλες αλλά μια μου τράβηξε το ενδιαφέρον.Την βλέπω πρώτη φορά αν και είναι μικρή πόλη..Δεν ξέρω ούτε την παρέα της,ούτε αυτήν,όνομα κλπ.. Μπορεί να μου πει κάποιος κανένα τρόπο,για να την γνωρίσω; Πήγαινε στο θέμα: Πως να την γνωρίσω;
Μήνυμα στις 1/9/2014 στις 16:33 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Αφού εσύ δεν θες άλλο σχέση μαζί του πρέπει να το τελειώσεις εσύ..Σπαταλάς τον χρόνο σου τζάμπα..Εντάξει,δεν ξέρω πως νιώθεις για αυτόν,αλλά λες πως δεν θες άλλο..Οπότε,το τελειώνεις και όλα καλά σε 1-2 μήνες τον έχεις ξεχάσει,αλλιώς υπομονή αλλό λίγο καιρό να δεις αν αλλάξει..Μην του μιλάς για λίγο καιρό καθόλου(1 εβδομάδα-10 μέρες)..Άστον να ηρεμίσει να ξεχάσει τους τσακωμούς σας και μετά είναι που θα σε σκέφτεται όλο και πιο πολύ θα έχει ηρεμήσει πιστεύω και θα σκέφτεται πως σε χάνει και θα θέλει να σε δει,οπότε τότε τον πιάνεις και του μιλάς για την συμπεριφορά του..Αν δεις πως πάλι ίδια συμπεριφορά,δίνεις τέλος και προχωράς παρακάτω! :) Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: χωρισμος |