Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 16:40 @Sex
Πήγες σε Ψυχίατρο και εξακολουθείς να είσαι έστι? ![]() Αρχίζω να φρικάρω περισσότερο! Έχω αλλάξει τόσο πολύ! Αυτό καθορίζει την ζωή μου ολοκληροτικά! Δεν βρίσκω πουθενά την άκρη! Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ?
Μήνυμα στις 28/12/2011 στις 15:50 @Sex
Κανείς άλλος? Τώρα ανησυχώ περισσότερο γιατί διάβασα ένα ποστ και ένα μέλος είπε ότι κανείς δεν θα σου το πει αυτό μέσα από ένα φορουμ!! Είπε πως το συγκεκριμένο θέμα ( όπως το δικό μου ) είναι πολύ συχνό και κανέναν δε βγάζουν γκευ-μπαι! Πωωω τι θα κάνω? Είναι δυνατόν? Γιατί σε εμένα ρε γαμώτο αυτό! Θα αυτοκτονίσω! Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ?
Μήνυμα στις 25/12/2011 στις 19:28 @Sex
Το θέμα όμως είναι γιατί να πειραματιστώ? Γιατί να φτάσω σε αυτό το σημείο? Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν έχει ολοκληρώσει πάνω στο σεξ ή και ακόμα που δεν εχουν κάνει το παραμικρό με κάποια. Δεν σημαίνει ότι βλέπουν γκευ τσόντες. Με φρικάρει το σκεπτικό ότι έχω τραβήξει μαλακία με τέτοιο υλικό. Όταν βλέπω κάποια δεν μου σηκώνεται ούτε αν σκύψει και φανεί το στρινγκ ας πούμε. Δεν έχω τραβήξει μαλακία για καμία παρα μόνο για την κοπέλα μου η οποία με ανάβει και μόνο που με κοιτάζει.Στο παρελθόν θα τύχαινε να δω κάποιον και να μου σηκωθεί ( δεν ισχυει πλέον ) απλά το αναφέρω. Μου τύχαν κάποιες ευκαιρίες και δεν έκανα κίνηση ώστε να κάνω κάτι με κάποια. Θα μπορούσα να είχα ολοκληρώσει άλλα δεν το έκανα. Ντρεπόμουν? Κομπλεξ? Επειδή δεν ΄ήξερα πως να το κάνω? Δεν μου βγαινε. Είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα μου όμως και νιώθω πολλά γι'αυτη. Μήπως όλα είναι στο μυαλό μου και παίζει ρόλο η ψυχολογία μου η οποία είναι πολύ άσχημη τους τελευταίους μήνες? Επείδη σκέφτομαι συνέχεια αρνητικά? Δεν μπορώ να συνεχίσω με την γαμώ σκέψεις που έχω! Μου ρχετε να αυτοκτονίσω. Κάποιος μου είπε θα ξεκαθαρίσουν όλα όταν το κάνεις! Δεν θα σκέφτεσαι αυτά που σκέφτεσαι τώρα και θα τα ξεχάσεις. Κ όμως μου μπήκε η σκέψη πως και να το κάνω πάλυ θα το σκέφτομαι και θα αναρωτιέμαι μήπως δεν είμαι στραιτ. Πω πω τι να κάνω? εχω αγχος, αρνητικότητα και ένα σορο άλλα απαισιόδοξα συναισθήματα! Αν συνεχίσω έτσι θα την χάσω την κοπέλα μου και δεν το θέλω! Αν με χωρίσει θα πεθάνω. Μάγαπάει κ αυτη άλλα τα υπερ αναλύω όλα με αποτέλεσμα να φοβάμαι για τα πάντα. Γιατί να μην είμαι σαν τους άλλους που βλέπω να περνάνε γαμάτα την ζωή τους και να είναι οκ! Εγώ κλαίω συχνά χωρίς λόγο και έχω νεύρα. Βαρέθηκα να με θεωρούν κατώτερο και να με θεωρουν παρακμιακο! Την να την κάνω τέτοια ζωή. Καταρχάς ξέρω ότι δεν θα βρω άλλη δουλειά περα από μια καφετέρια στην οποία δουλευώ. Θέλω να παντρευτω στο μέλλον να κάνω παιδιά. Δεν φαντάζομαι τη ζωή μου με άλλη κοπέλα παρα μόνο με αυτή που είμαι τώρα. Δεν μου βγαίνει να κάνω τίποτα με καμία. Δεν θα καταφέρω να την κάνω ευτχησμένη καταρχάς της είπα ότι σκέφτομαι μήπως είμαι γκευ-μπαι και τώρα νιώθω μαλάκας. Μου λεεί αν ήσουν κάτι τέτοιο δεν θα ήσουν μαζί μου. Και της λεώ τότε γιατί να τα σκέφτομαι? Δεν της έχω πει για τους πειραματισμούς βέβαια! Θα ξενερώσει και θα έχει δίκιο! Αν είμαι κάτι τέτοιο δεν της αξίζω! Βασικά τι να την κάνω την ζωή όταν σκέφτομαι έτσι? Στην ήλικια που είμαι θα έπρεπε να έχω άλλα προβλήματα και όχι τέτοια να με βασανίζουν το μυαλό! Τι να κάνω? Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ?
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 18:42 @Sex
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νιώθω κάπως καλύτερα που τα είπα όμως εξακολουθώ να σκέφτομαι αυτά που έχω στο μυαλό μου! Πλεον βλέπω όλη μου τη ζωή διαφορετικά και έχω κουραστεί πολυ ψυχολογικά! Δεν ξέρω ειλικρινά έχω βαρεθεί. Είναι άσχημο πράγμα να μη γνωρίζεις τον εαυτό σου. Να σκέφτεσαι το παλιό γαμημένο παρελθόν και να μην καταφέρνεις τίποτα, επειδή όλα περιστρέφονται γύρω από κάτι! Τέλος πάντων σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. ![]() Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ?
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 15:25 @Sex
Δηλαδή πριν τι ήμουν? ![]() ![]() Πω πω έχω πάθει μεγάλη ζημιά. Έχω φάει σκάλωμα! Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση σου. Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ?
Μήνυμα στις 14/12/2011 στις 11:01 @Sex
Καλημέρα παιδιά είμαι ο Άκης και είμαι 19 ετών. Χάρικα που βρήκα ένα φόρουμ όπως το ftou γιατί θα μπορέσω να βγάλω κάποια συσμπεράσματα και ευτυχώς σε ανωνυμία οπότε δεν θα γίνω ρεζίλι... Στο παρελθόν έβλεπα για μια περίοδο gay τσόντες ήμουν 16-17 ετών. Επίσης έτυχε να κάνω κάποιους πειραματισμούς σε ακόμα μικρότερη ηλικία 13 ήμουν.Επίσης θυμάμαι παλιότερα θυμάμαι είχα στραιτ υλικό στο κινητό και είχα και γκέι που αργότερα τα είχα κάνει delete. Έχω σχέση και περνάω μια χαρά δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα και από προκαταρκτικά έτυχε να κάνω μόνο εγώ στην κοπέλα μου μέχρι στιγμής. Τέλος πάντων να μη τα πολυλογώ μου έχει γίνει εμμονή και νιώθω ντροπή για αυτά που έκανα στο παρελθόν. Τα σκέφτομαι συνέχεια και με πιάνει τρέλα. Με κάνει να αναρωτιέμαι αν είμαι φυσιολογικός. Γιατί να τα έκανα αυτά εφόσον είμαι φυσιολογικός? Μήπως δεν είμαι? Αν δεν είμαι θα πρέπει να χωρίσω και δεν θέλω. Αν παίζει κάτι τέτοιο δεν αξίζω να έχω σχέση. Επίσης γιατί να μην έχω ολοκληρώσει ακόμα? Όλη η παρέα μου το έχει κάνει και περνάνε τέλεια και δεν σκεφτονται αυτά που σκέφτομαι εγώ. Γιατί να μην είμαι σαν τους άλλους? Ακόμα και κάποιος ο οποίος δεν εχει σχέση και δεν έχει κανει σεξ δεν σημαίνει πως θα βλέπει γκει τσοντες. Η κάνει πειραματισμούς. Από την άλλη αν ήμουν δεν θα το είχα αποδεχτεί? Δεν θέλω να χωρίσω με την κοπέλα μου. Είμαστε μαζί 1χρόνο. Τι να φταίει γαμώτο? Για μερικές μαλακίες που έκανα στο παρελθόν έχω χάσει ένα σορό ευκαιρίες και έχω κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Με πιανει δυσφορια και έχω σκασίλες. Δεν μπορώ να ησυχάσω. Ότι και να κάνω σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Είμαι αρνητικός, απαισιόδοξος, ευαισθητος, νευρικός , έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και νιώθω πολύ μειονεκτηκά! Για ένα κωλο παρελθόν έχω αμφιβολίες για την προσωπική μου ζωή. Έλεος.. Τι να κάνω help πείτε μου την γνώμη σας θα σκάσω. Θέλω να εκφράσω πολλά άλλα δεν θέλω να το κουράσω το θέμα και δεν θέλω να ανοίξω θέμα το οποίο θα πιάνει 100 σελίδες. Ευχαριστώ για τον χρόνο που θα αφήσει κάποιος και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ? |