Μήνυμα στις 21/2/2012 στις 12:14 @Sex
Δεν μιλάω απαραίτητα για το 21 άλλα γα το 18 ή 19-20! Θα προτιμούσα η καμπύλη να είναι προς τα επάνω όπως όλα τα συνηθησμένα πέη που βλέπεις ακόμα και στις τσόντες ( για το χήμα μιλάω ) Προσωπικά να το χέσω το χοντρό και το μεγάλο αν είναι έτσι! Σε ουρολόγο για τι ακριβώς να πάω και τι να του πω? Όταν μια φορά μου είχα ακούσει για κάτι 19αρια είχε φρικάρει τελειώς. Λέω μετά : τι να κάνω εγώ με το 17-17,5! Όσο για το σημείο G ούτε ξέρω πως θα το βρω άλλα και ούτε με νοιάζει γιατί πολύ απλά δεν το έχω κάνει ακόμα...! Στα 4αρα λέει χαχαχα! Αυτά που ακούγονται για τον μέσο όρο δεν ξέρω αν τα πιστευώ γιατί πάντα βγάζουν διαφορετικά νούμερα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ωχ τέλος πάντων ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πήγαινε στο θέμα: Κόμπλεξ με το πέος μου.
Μήνυμα στις 20/2/2012 στις 20:12 @Sex
Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στον κόπο να γράφεις την ειρωνία σου από τη στιγμή που δεν θέλεις να μδώσεις απάντηση! Ναι είμαι κομπλεξικός τι να κάνω! Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι τόσο κουλ όπως εσύ!
Πήγαινε στο θέμα: Κόμπλεξ με το πέος μου.
Μήνυμα στις 20/2/2012 στις 17:14 @Sex
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με το πέος μου. Είμαι 20 χρονων και το πέος μου είναι 17,5cm. Επίσης το πάχος είναι υπέρ αρκετό άλλα έχω ένα προβληματάκι. Ντρέπομαι να δείξω το πέος μου γιατί αντί να κάνει την κανονική καμπύλη προς τα επάνω την κάνει προς τα κάτω σαν μπανάνα δηλαδή. Σε φως δηλαδή δεν μπορώ να δείξω το πέος μου στην κοπέλα μου γιατί νιώθω πολύ κάπως... Επίσης άκουσα κάτι 18-19 μέχρι και 21cm και φρίκαρα τελείως με αποτέλεσμα να κολλάω ακόμα περισσότερο! Φοβάμαι επίσης να μην τελειώσω στην κοπέλα μου και έτσι όπως πετάγετε το σπέρμα την κάνω χάλια! Παίζει να υάρχει κάποιος τρόπος για να το ελέγξω? Πήγαινε στο θέμα: Κόμπλεξ με το πέος μου.
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 17:16 @Sex
Για την ηλικία των 14 δεν ξέρω αν είναι καλά τα 11,5cm. Συνήθως είναι 12++ Μη βγάζεις ακόμα συμπεράσματα γιατί έχεις ακόμα αρκετά χρόνια ανάπτυξης! Σίγουρα θα μεγαλώσει αυτό είναι στανταρ! Όσο για το μέγεθος και την τεχνική εγώ θα σου πω ότι παίζει ρόλο και για να έχεις την τεχνική πρέπει να έχεις και το μέγεθος! Οι κοπέλες δίνουν αρκετά μεγάλη βάση σε αυτό και παρατηρούν! Με άλλα λόγια?? Και ποια δεν θέλει ο δικός της να τον έχει μεγάλο!! Επίσης θα συμφωνήσω με τον davidvilla. Να μη σιγκρίνεις το δικό σου με αυτά που βλέπεις στις τσόντες! Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πεους.
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 20:24 @Sex
Εγώ τν έχω 17,5 είμαι 20 χρονών και έχω τρομερό κομπλεξ. ![]() Πήγαινε στο θέμα: ιδανικο μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 18:35 @Sex
Δεν κάνω καθόλου κακό στον εαυτό μου και δεν θα μου το πεις εσύ αυτό! Ολυτε τρελαίνομαι ούτε τίποτα απλά είχα ένα κόμπλεξ και το έγραψα στο φορουμ... μαλακία μου βέβαια. @qwertyuiop ναι για αυτό είναι fariouz ?? Πήγαινε στο θέμα: παιζει ρολο το πεος για τις γυναικες?
Μήνυμα στις 11/1/2012 στις 00:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Να υποθέσω το θέμα άνοιξε για την συζήτηση που είχα ανοίξει πάνω στο δικό μου ποστ... Τέλος πάντων.Εγώ πιστευώ ότι μια κοπέλα προτιμάει κάποιον με μεγάλο πέος. Δεν μετράει μόνο το πάθος ή το πόσο σοβαρή σχέση έχεις. Εγώ το έχω κόμπλεξ προσωπικά! Πιστεύω λοιπόν πως μια γυναίκα αυτά τα συγκρίνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό! Μπορεί να μην το κάνουν όλες άλλα οι περισσότερες πιστεύω απογοητεύονται όταν πέφτουν σε πέος που δεν τις ικανοποιεί! Με βάση σε αυτό που θα δουν πρώτη φορά θα συγκρινουν κιόλας. Πήγαινε στο θέμα: παιζει ρολο το πεος για τις γυναικες?
Μήνυμα στις 10/1/2012 στις 20:34 @Sex
Παίζει ρολο το πέος σε μια σχέση! Ποσοστό γυναικών πρότιμούν το αγόρι τους να έχει μεγάλο πέος! Επίσης θα χωριζαν κάποιον για το μέγεθος του πέους. Η τεχνική μπορεί να μετράει άλλα χωρίς το κατάλληλο πέος... δεν... Και σε ποιος δεν θέλει να έχει μεγάλο πέος. @Heatfield Ποιος σου είπε εσένα ότι εγώ θα πηδάω απο δω κ απο κει όποια κοπέλα μου κάτσει?? Και ναι το 17,5 μπορεί να μη μου αρκεί εσύ τι κόλλημα έχεις τώρα? Όσο για το βιαγκρα... ίσως το πάρω! Ευχαριστώ που μοθ το πρότινες! Πάρε και την πρώτη " Αποδεκτή απάντηση " έτσι γιατί είσαι τσακάλι! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Κομπλεξ περι πέος
Μήνυμα στις 10/1/2012 στις 19:13 @Sex
Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω σε κανέναν πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή λέω κάτι το οποίο απασχολεί εμένα... Θα αισθανθούν άσχημα αυτή που είναι μια χαρά??? Δεν το νομίζω!! Αν ένιωθα κ εγώ μια χαρά δεν θα έγραφα θέμα περι πέους! Υ.Γ Συγγνώμη για τα κόμπλεξ που σας δημιούργησα !! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Κομπλεξ περι πέος
Μήνυμα στις 8/1/2012 στις 15:23 @Sex
Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όσο για το πρώτο ήταν ένα λάθος που κατάλαβα μετά. Απλά έγρα γρήγορα και ξέχασα το "υ" ! Δεν ξέρω κατα πόσο τον έχω μεγάλο ή όχι άλλα κανείς μας δεν θα ήθελε να τον έχει 10,12,14 cm! Και η αλήθεια είναι πως παίζει ρόλο στα πάντα! Και στον τρόπο του σεξ, και στα γούστα και ειδικά στις γκόμενες! Υπάρχει ποσοστό κοριτσιών που θα χωριζαν επειδή πέσαν πάνω σε μικρό πέος! Οπότε με 10 και 12 δεν ικανοποιείς καμία μιας και οι κοπέλες προτιμούν τα μεγάλα! Έχεις δίκιο είναι κόμπλεξ άλλα το θέμα είναι ότι δεν με νοιάζει το ποιος είναι διαφορετικόε και ποιος όχι. Πήγαινε στο θέμα: Κομπλεξ περι πέος |