Μήνυμα στις 28/12/2012 στις 18:30 @Sex
Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες. Πριν 2-3 μερες Ξυριστικα μετα απο πολη καιρο. Ξυριστικα στο Πεος και στους Ορχεις. Στους ορχεις ομος βλεπς οτι εχει ξεραθη το δερμα και με πιανει και λιγο φαγουρα. Ξερετε τι πρεπει να κανω και αν ειναι προβλημα? Ευχαριστω (Τα πηρα κοντρα) Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα-Πεος
Μήνυμα στις 28/12/2012 στις 18:27 @Sex
Φυσικα και δεν ειναι gay. Ξυρισου γιρο γιρο.Εχει εχω ακουσει πως νιωθεις και ποιο ωραια οταν το κανεις με την κοπελα σου... Δεν ειναι gay.Ειναι φισιολογικο και εγω ξυριζομαι. Απλα βαλε σαπουνι η αφρο και περνα το ξυραφη 2-3 απο καθε περιοχη μεχρι να μην φενοντε.Μιν τα παρεις κοντρα γιατι θα πονας για λιγες μερες και γινονται ποιο αγριες οι τριχες. Αυτα Πήγαινε στο θέμα: ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΕΟΥΣ?
Μήνυμα στις 2/2/2012 στις 14:26 @Κλάψιμο
Ναι ρε φιλε αλλα ειναι και τα Money τα οποια δεν τα εχουμε :-/ και προσπαθω να μην κανω χρεει αλλα σημερα ημουν καλητερα.Η συμβουλοι του Αντμιν δουλεψε.Θα δουμε και αυριο.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοιλια
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 19:45 @Sex
Εγω ειμαι 13 και μου ειναι 11 περιπου
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους!
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 19:28 @Sex
Ουτε εγω μπορω να χυσω ρε παιδες.Και ειμαι ειδη 13.Ενω βγαζω σπιρακια στο προσοπω απο εφυβια.Τι να πω δεν ξερω ¨¨¨¨¨/ Πήγαινε στο θέμα: xusia
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 19:26 @Sex
Μισο.Το να σου σηκωνεται ακουγεται τραγικο?Δηλαδη σημαινει οτι εισαι γκει?Και εμενα αν μου επιαναν το πεος οποιος και να ητανε θα μου σηκωνοταν αλλα αυτο σημαινει οτι ειμαι γκει?Τι να πω
Πήγαινε στο θέμα: Ουρολόγος
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 19:19 @Κλάψιμο
Ευχαριστω.Θα κοιταξω αν θα αλλαξει τιποτα.Αλλα ![]() Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοιλια
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 17:00 @Κλάψιμο
Πητε κατι ρε παιδια!
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 15:10 @Κλάψιμο
Καλησπερα εδω και κατι μερες δεν πηγαινω στο σχολειο και ειμαι ετοιμος να "μήνω" απο απουσιες.Οταν ξηπναω γουργουριζει η κοιλια μου και πηγαινω τουαλετα ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Με λιγα λογια παθενω διαρια-κοψιμο πητε το οπως θελετε.Μπορειτε να μου προτινετε κατι?Μια διατροφη παραδηγμα που σταματαει το προβλημα μου?Η κανενα φαρμακο?Ευχαριστω
Μήνυμα στις 1/2/2012 στις 15:06 @Θ. Κλημεντίνη
Εσυ δηλαδη γουσταρεις να γραφεις καθημερηνα και απο ενα ΤΕΣΤ αυτο μου λες?
Πήγαινε στο θέμα: Σχολείο ΚΕΝΟ |