Μήνυμα στις 10/9/2013 στις 19:44 @Sex
Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να έμεινες έγκυος. Πολύ απλά για να μείνεις απαιτείται εκσπερμάτωση του ανδρός μέσα σου, δηλαδή μετά από διείσδυση. Οπότε ησύχασε :) κάτι ήξερε και τέλειωσε πάνω σου κι όχι μέσα σου. Δεν είναι και τόσο εύκολη η σύλληψη... [Αν σε ικανοποίησε η απάντηση μου πάτα αποδεκτή] ![]() Πήγαινε στο θέμα: καποιος που να μπορει να μου απαντησει
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 20:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1. Δεν υπάρχουν, συμβιβάζεσαι σιγά σιγά. Και το μέγεθος δεν παίζει ρόλο, το ζήτημα είναι αν γαμάς καλά κι όχι αν την έχεις μεγάλη. Φτάνει πια μ' αυτή την αιώνια ανδρική ανασφάλεια.2. Έχεις χρόνια μπροστά. Η ανάπτυξη του ανδρός διαρκεί μέχρι και τα 21. Πάντως ο μέσος όρος των Ελλήνων κυμαίνεται στα 13-16 εκατοστά -σύμφωνα τουλάχιστον με το Men's Health. Μην σε αγχώνει αν μπορείς να ικανοποιήσεις μια γυναίκα, θα σου πω μόνο το εξής, οι γυναίκες ικανοποιούνται με ένα δάχτυλο λίγων εκατοστών, φαντάσου με το πουλί σου τη διαφορά. Ριλάξ... [ΑΝ σε κάλυψε η απάντηση μου πάτα αποδεκτή] ![]() Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 4/9/2013 στις 15:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αγαπητέ, πρόκειται για περίπτωση ερωτικού μαζοχισμού.Η αίσθηση δηλαδή, σεξουαλικής ευχαρίστησης που παράγεται με πράξεις κακοποίησης ή τιμωρίας του ερωτικού αντικειμένου και συνίσταται από μία αρχική επιθυμία να πονέσει το σεξουαλικό αντικείμενο, ώστε να επιτευχθεί η σεξουαλική ηδονή. Αν συνεχιστεί είναι πολύ πιθανό να μείνεις στείρος. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για την επίτευξή της ερωτικής ηδονής στον άντρα. Δάχτυλο κ. α. [Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή] ![]() Πήγαινε στο θέμα: Όρχεις
Μήνυμα στις 30/8/2013 στις 19:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρώτα απ' όλα μπράβο σου που συνειδητοποίησες και προσδιόρισες τη σεξουαλική σου ταυτότητα.Απ' ότι κατάλαβα οι γονείς σου όπως κι οι περισσότεροι ονειρεύονται το παιδί τους να παντρευτεί και να τους κάνει εγγονάκια. Σύνηθες. Βέβαια, αντίστοιχα κάποιοι άλλοι τους βάζουν να σπουδάσουν κάτι το οποίο δεν αρέσει στο παιδί απαραίτητα. Κι αυτό συνηθισμένο. Εντούτοις, ΕΣΥ είσαι αυτός που θα αποφασίσει για τον εαυτό σου. Δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν να επέμβει στις επιθυμίες και τα θέλω σου. Αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Τώρα απ' ότι κατάλαβα θέλεις με κάποιον τρόπο να ξεκαθαρίσεις στους γονείς σου τη δική σου Αλήθεια και πραγματικότητα. Βέβαια αυτό που ζητάς δεν είναι εύκολο και οι αντιδράσεις που θα εγείρει η συζήτηση, ίσως κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Εξαρτάται κι αυτό όμως από πολλά. Λες πως έχεις την πεποίθηση ότι οι γονείς σου θα το δεχτούν καθώς θέλουν την ευτυχία σου. Πράγματι οι γονείς πάντοτε θέλουν την ευτυχία για τα παιδιά τους, δυστυχώς όμως συχνά το δείχνουν με το λάθος τρόπο. Είμαι βαθύτατα υποστηρικτής του διαλόγου και της συζήτησης και πιστεύω ότι μπορεί να λύσει πολλά ζητήματα, παρ' όλα αυτά μερικές φορές ίσως κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ίσα ίσα εαν επιδιώξεις να λύσεις ζητήματα που εγείρουν σ' ένα περιβάλλον με μικροαστικούς και συχνά συντηρητικούς γονείς που δεν παίρνουν από λόγια. Ίσως μιλώ αυθαίρετα και κάνω λάθος, αλλά μιλώ με υποθέσεις και μαντεψιές. Σχετικά με την τελευταία σου πρόταση πιστεύω πως κάλλιστα θα μπορούσες να το εκμυστηρευτείς σε κάποιον αληθινό ΦΙΛΟ, παρά στους γονείς σου. Κι ίσως αυτό σε βοηθήσει πιο πολύ. Όπως και να' χει εύχομαι να επιτύχεις τον στόχο σου, να το βγάλεις από μέσα σου και με συγχωρείς αν σε κούρασα με το μακροσκελές μου κείμενο. Αν σε καλύπτουν τα λόγια μου πάτα αποδεκτή. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay!!!!αλλα..
Μήνυμα στις 30/8/2013 στις 18:05 @Διάφορα
Τα σέβη μου μαστόρια και μαστόρισσες του φτου! Μπορεί κάποιος αγγλομαθής που κατέχει την αγγλική αργκό να εξηγήσει τι διάολο είναι το Witty Banter; Πήγαινε στο θέμα: Witty Banter
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 13:26 @Sex
Λέμε ανέκδοτα, κυρίως ποντιακά. Όχι δε μιλάμε εκτός κι αν μας πιάσει λογοδιάρροια...
Πήγαινε στο θέμα: μιλατε στο σεξ?
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 13:21 @Διάφορα
Κάνε αυτό που θέλεις. Από μας περιμένεις να σου πούμε τι θες να κάνεις στη ζωή σου; HINT: Έχεις τρία χρόνια ολόκληρα, σκέψου τι πραγματικά σ' αρέσει και απέκλεισε μία-μία τις επιλογές που έχεις στο νου σου. Στην ηλικία σου κι εγώ δεν είχα καταλήξει, αλλά κι οι περισσότεροι υποθέτω. Σκέψου τι δουλειά φαντάζεσαι τον εαυτό σου να κάνει. Βέβαια πάντα υπάρχει κι η δυνατότητα του συνδυασμού. Θινκ αμπάουτ ιτ :) ![]() Πήγαινε στο θέμα: πανελλαδικες
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 12:44 @Μηχανήματα
Τα βήματα είναι τα εξής: Ρυθμίσεις(το γρανάζι) - Ρυθμίσεις λογαριασμού - όνομα - επεξεργασία. Αυτά... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Facebook-Πλήρες Όνομα
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 12:40 @Μηχανήματα
Δε δουλεύει, ντάξει βρήκα ένα άλλο. Ευχαριστώ πάντως...
Πήγαινε στο θέμα: Κατέβασμα Βίντεο |