Μήνυμα στις 25/12/2011 στις 09:14 @Θ. Κλημεντίνη
Ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα... Ρε παιδια φοβαμαι να μπω στα παιχνιδια του αλλου φαν παρκ... ειμαι 16 και απο μικρος εχω αυτη τι φοβια δεν ξερω πως να την ξεπερασω σκεφτομαι οτι αμα μπω θα πεθανω απο καρδιακο και κατι τετοια τι να κανω? Μηπως ειμαι γελιος? Δεν το ελενχο ομως...
Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι
Μήνυμα στις 25/12/2011 στις 00:04 @Sex
Ελεηνο μου ακουγετε... Ενταξει να τραβατε μλκια αλλα οχι ο ενας στον αλλον αυτο ειναι ανωμαλια... ουτε για πλακα δεν πρεπει να τα κανουμε αυτα...
Πήγαινε στο θέμα: Με την παρεα
Μήνυμα στις 22/12/2011 στις 12:48 @Sex
Ορμα ρε φιλαρακο καθεσε με τα ανχοι το εχεις ετυμο στο πιατο και καθεσε? Ειναι και μεγαλητερη αυτο θα επρεπε νανε + για σενα!!! Καλη επυτιχια οταν το κανεις μετα θα νιοθεις αρχοντας.
Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρτηκα
Μήνυμα στις 19/12/2011 στις 15:46 @Διάφορα
Φιλε για να γινεις η κεφαλη μιας ομαδας δεν ειναι και ευκολο αλλα δεν καταλαβενω που θες να υπηρετησης σε ποια υπηρεσια? Αξιωματικος θες να γινεις αστυφυλακας η ειδικος φρουρος για διας-δελτας κλπ?
Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικη αστυνομια
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 22:21 @Κλάψιμο
Τοτε φιλε μου δεν μπορεις να κανεις κατι εκτως και αμα γινει κανας γαμος και φυγουνε και μηνεις μονος...
Πήγαινε στο θέμα: Μονος στο σπιτι
Μήνυμα στις 17/12/2011 στις 21:30 @Μηχανήματα
Καλησπερα, Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το αυτοκινιτο... Θελω να παρω ενα απλο αμαξι φτηνο και βολικο ομως ειμαι 16 ετων ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως δεν θα κυκλοφορω χωρις διπλωμα στους δρομους της αθηνας και της εθνικης οδου αλλα στο χωριο μου οπου εκει δεν υππαρχει πολλη αστυνομια εως καθολου και εχει πολλους χωματοδρομους ωστε να κανω της βολτες μου εχω ακουσει οτι στο χωριο αν σε πιασουν δεν σου κανουν κατι γιατι εκει δεν υππαρχει επικυνδινοτητα... Το ερωτημα μου ειναι το εξης αν με πιασουν οντως υππαρχει περιπτωση να με αφησουν? Δεν υππαρχει αστυνομια αλλα λεω εγω τωρα οτι περναει ενα περιπολικο και με σταματαει εσπασε ο διαολος το ποδαρι του...
Πήγαινε στο θέμα: Αμαξι
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 16:04 @Sex
Φιλε στο παρελθον και σε μικρη ηλικια πολλα ατομα ψαχνονται στην εφηβεια ανακαλυπτουν το τι ειναι εφοσον εισαι στην εφηβεια και εχεις κοπελα εισαι στρειτ το παρελθον αφησετο πρην εισουν μικρος και δεν καταλαβενες τιποτα απο αυτα.
Πήγαινε στο θέμα: γκει,μπαι η στραιτ ?
Μήνυμα στις 16/12/2011 στις 14:09 @Κλάψιμο
Επικοινονισα με οριλα και μου ειπε για λαριγγοσκοπηση και θελω να μου πειτε ποναει? Μου ειπε θα μου βαλει ανεσθητικο τι αποτελεσματα θαχει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Καρυδη
Μήνυμα στις 15/12/2011 στις 22:10 @Κλάψιμο
Δεν εχω ιδεα γιατι ξαναμπενει μεσα να υπενθυμησω οτι μετα απο υπερηχο βρηκαν κατι κυστες στον θυροειδη αν αυτο βοηθαει αλλα ειπανε οτι δεν τιθετε κυνδινος μηπως επεσα σε βλακες γιατρους? αν και δεν το πειραζω φιλε μονο του αρχισε να με ενοχλει.
Πήγαινε στο θέμα: Καρυδη |