Μήνυμα στις 10/8/2013 στις 17:23 @Sex
μα αφού σου λέει ότι δεν έχει ακόμη καθυστέρηση.... γι' αυτό δεν της προτείνω το τεστ ακόμη!
Πήγαινε στο θέμα: ti mporei na sumvainei?
Μήνυμα στις 10/8/2013 στις 16:59 @Sex
θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης... ίσως απλά το σκέφτεσαι πολύ και τα δημιουργείς μόνη σου θα σου έλεγα να κάνεις ένα τεστ αλλά δεν θα δείξει τπτ γιατί είναι πολύ νωρίς!
Πήγαινε στο θέμα: ti mporei na sumvainei?
Μήνυμα στις 10/8/2013 στις 16:56 @Sex
Να σου κάνω μια ερώτηση της το έχεις ζητήσει και σου είπε όχι;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου κάνει πίπα..
Μήνυμα στις 10/8/2013 στις 16:53 @Διάφορα
τον τελευταίο καιρό έχω μια πολύ χαζή απορία... γιατί τα ποτήρια ή ακόμα και τα φλιτζάνια του καφέ πωλούνται σε εξάδες; Πήγαινε στο θέμα: εξαδα ποτηριων
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 15:02 @Μηχανήματα
Αν δεν είναι να χωρίσεις με τον υπολογιστή σου τότε λυπάμαι αλλά είσαι σε λάθος φόρουμ... Τώρα όσον αφορά τον χωρισμό με κορίτσι είναι πολύ δύσκολο να μην πληγωθεί εκτός κι αν δεν νιώθει τίποτα... θα συμφωνήσω με την ονειροπαγίδα να της πεις την αλήθεια μπορεί βέβαια στην αρχή να το πάρει στραβά αλλά μετά από λίγο θα το εκτιμήσει αυτό!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της πω να χωρισουμε
Μήνυμα στις 20/10/2012 στις 14:58 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:δες ένας φίλος μου που έχει τέτοιες μπλούζες απλά ρίχνει τον "γιακά" λίγο μπροστά έτσι να πεφτει λίγο χυτά δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω ακριβώς.. αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτεροΠήγαινε στο θέμα: Μπλουζα
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 15:49 @Διάφορα
απλά την φοράς ρε συ... δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο! την βάζεις και όπως κάτσει ο "γιακάς"... Πήγαινε στο θέμα: Μπλουζα
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 13:03 @Sex
δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύτως ούτως ή άλλως είναι στη φύση του άντρα να έχει πολλές τρίχες... το αγόρι μου έχει και δεν με ενοχλεί καθόλου... δεν είναι άσχημο... είναι βασικά πως το βλέπει ο καθένας... δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γι' αυτό! εσένα σε ενοχλεί;
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στον κώλο!
Μήνυμα στις 16/10/2012 στις 21:05 @Διάφορα
Η γειτόνισσα έδωσε στην μαμά μου ένα μπουκάλι κονιάκ μεταξά το οποίο πάνω στην ετικέτα γράφει προμηθευταί του βασιλέως παύλου 189κάτι δε΄ν θυμάμαι... και αναρωτιέμαι τώρα εγώ έχει καμιά αξία ή είναι για πέταμα; ξέρεις κανείς; Πήγαινε στο θέμα: κονιάκ ΜΕΤΑΞΑ
Μήνυμα στις 23/8/2012 στις 17:08 @Μηχανήματα
Είναι δυνατόν να ανακτήσω τα διαγραμμένα μηνύματα που έχω στείλει? και αν ναι πως?
Πήγαινε στο θέμα: Ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων στο FB |