Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 22:16 @Μηχανήματα
εχμ χαλαρωστε λιγουλακι δεν ειναι τοσο μεγαλη η ποσοτητα σε ενα θερμομετρο υδραργυρου για να γινει Ο ΧΑΜΟΣ απλα επρεπε ν ανοιξεις παραθυρα κ να μην χρησιμοποιουσες τη σκουπιτσα σε καθε περιπτωση δεν θα παθεις k τπτ απο ενα κ μονο θερμομετρο σκεψου μονο ποσα σπανε μεσα στα νοσοκομεια ;) επισης απαγορευτηκαν πολυ προσφατα, οποτε αν το εχουν εδω κ κατι χρονια δεν φταιει κανενας φαρμακοποιος που τους το πουλησε λοιπονε αφου αυτο εγινε προχθες αν τπτ απολυτως δεν παθατε ως σημερα γλιτωσατε απ το μοιραιο Hg (aka υδραργυρος) Πήγαινε στο θέμα: θερμομετρο υδραργυρου
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 22:04 @Διάφορα
σ αλλο σπιτι πηγε κ αλλη συνδεση ιντερνετ εκανε αλλα σε καθε περιπτωση η ιπ δεν ειναι η ιδια ενα ρισταρτ το μοντεμ να κανεις κ τσουυυυυυυυπ αλλαξε προφανως καποια βλακεια κανει η φιλη σου γιατι αυτα που σου λεει δεν στεκουν ετσι απλα Πήγαινε στο θέμα: αποκλησμένη
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 15:11 @Sex
ειναι γρηγορα πιστολια.. μονο εγω πιστευω οτι δεν εχουν καμια σημασια ολααα τουτα αν το ευχαριστιεσαι? ειτε ειναι 5 λεπτα ειτε ειναι 1 ωρα? μπορει να ειναι 5 κ να σε στειλει στον ουρανο να κανεις παρεα με τα αστερια... (πςς) μπορει να ειναι 1 ωρα κ να βαριεσαι τη ζωη σου Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ?
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 15:06 @Διάφορα
κ εγω βλεπω ghost whisperer ρε παιδες... αλλα μετα δεν νομιζω οτι με κυνηγουν οι κασπερ
Πήγαινε στο θέμα: αληθινη ιστορια
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 22:04 @Sex
αν σου ηρθε κανονικη ροη περιοδου οχι 2 σταγονες πχ.. τοτε ναι το πιο πιθανο ειναι να υπηρχε λαθος στο 1ο τεστ, κ να καθυστερησε η περιοδος σου λογω αλλων παραγοντων πχ αγχους εγκυος με περιοδο ειναι απο χλωμο εως νεκρο σε καθε περιπτωση να πας σε γιατρο.. δεν ειναι οτι πιο φυσιολογικο κ επειδη η υγεια σου δεν ειναι παιχνιδι πιθανοτητων, μονο ενας γιατρος θα σου απαντησει σιγουρα.. Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΗΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 21:59 @Διάφορα
εγω θα ρωταγα αν ειναι θαμμενος κανενας θησαυρος στο νεκροταφειο διπλα... Πήγαινε στο θέμα: αληθινη ιστορια
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 21:51 @Διάφορα
σταματα βρε λεομποι αφου λεμε συμβαινει αρκετα συχνα εγω καθε βραδυ ακουω φωνες.. Πήγαινε στο θέμα: αληθινη ιστορια
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 14:49 @Διάφορα
μηπως ειναι το σαιτ φαντασμα? ο κασπερ του ιντερνετου? δεν γινεται, αν υπαρχει αυτο το μεταφυσικο φορουμ, να μη μπορει να κανει εγγραφη, αφου προφανως εχει αλλη ιπ πλεον... προσπαθει να μπει με αλλο νικνεημ απ αυτο που δεν ξερει καν οτι ειχε, κ με αλλο ημαιλ απ αυτο που ισως ειχε κανει καποια μακρινη συγγενης της κ εφαγε μπαν εκ μερους της... μηπως ειναι κανα που το εχουνε κλεισει ή εχει πεσει ο σερβερ του? μηπως εχει κλειστες εγγραφες? εκτος αν εχουν καποιο εξωγηινο εξοπλισμο που κανει κ φεηςκοντρολ σ αυτο το uber σαιτ.. Πήγαινε στο θέμα: αποκλησμένη
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 14:44 @Θ. Κλημεντίνη
στα 15 πηδανε ολη μερα? δε μπορει.. ειμαι σιγουρη οτι διαβαζουν... πανε σχολειο... φροντιστηρια.. κανα χομπυ.. μπασκετ φουτμπολ... αποκλειεται να συμβαινει αυτο που λες... δεν το πιστευω... Πήγαινε στο θέμα: ειναι ομως κ η αποσταση
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 14:19 @Θ. Κλημεντίνη
μεινε στα φιλια παιδακι μου αμαααααααα φτασετε ως εκει ακου ικανοποιησε την στα 15... ακομη δε της μιλησε λοιπον... να εισαι κουλ ανετος ριλαξ.. απλα μιλησε της, δε ξερω βρες καποια ευκαιρια να της πιασεις κουβεντα... ισως εκει στη παραλια.. τι γλυκο παντως.. αυτοι οι παιδικοι ερωτες παντως κ ν μη τα καταφερεις μην ανησυχεις.. θα την ξεχασεις πολυ ευκολα οσο περναει ο καιρος... (τελος οι ρομαντισμοι) Πήγαινε στο θέμα: ειναι ομως κ η αποσταση |