Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 16:33 @Sex
ax koritsi mou ti les????? 1-to an tha tou aresei h oxi tha eksarththei apo esena,pws kai ti tha tou kaneis. 2-oxi den einai aparaitito na xysei mesa sto stoma sou,auto einai diko sou thema.. 3-den einai idia h geush panta kai apo antra se antra diaferei,kai mhn pisteyeis auta gia to almyro kai ta xaza...apla an theleis glykia geysh taise ton patates thganites!!!!!nai paizei rolo h h trofh alla oxi kai almyro kai tetooia pou lene..apla alles fores einai ligo ksino kai alles den einai sxedon katholou!!! 4-EGKYOS DEN MENEIS SE KAMIA PERIPTWSH ME THN PIPA!!!!!! 5-isws den myrizei to stomai sou alla to ygeihno kai to omorfo tha htan na plyneis ta dontia sou...kai an den ginetai giati den briskesai se kapio spiti h eiste kapou eksou na exeis panta mazi sou PANTA tsixles gia droserh anapnoh...mentos cube!!!!!kai allwste den einai kai wraio gia auton na ton filhseis sto stomai meta apo pipa enw exeis katapiei ta xysia tou!!!!!!!thema aisthhtikhs einai!! elpizw na bohthisa...filia ![]() Πήγαινε στο θέμα: pipa
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 16:21 @Sex
ti pws tha niwsei?katarxhn mhn fobasai den tha plymmiriseis sto aima!!!!!egw as poume ebgala mia stagonitsa otan prin apo kapoia xronia to ekana gia prwth fora!!!!syzhthste to prwta na niwsete oikeia kai otan erthei h katllhlh stigmh tha to niwsete...mhn biazesai kai isws to metaniwseis meta...
Πήγαινε στο θέμα: proth fora...HELP
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 16:17 @Sex
apla apeleutherwsou kai an niwtheis esy teleia tote tha niwsei kai autos....eeeeee thelei kai ligh poutania gia to teleio sex opote katalabaineis....gynaika eisai!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: to teleio sex
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 16:06 @Θ. Κλημεντίνη
ετσι ειναι και δεσποινακι μου μην κατασρεφεισ την ζωη σου για καποιον που μονο εσυ δινεισ σε αυτον και αυτος απλα κοιταει την καλοπεραση του και δεν ξερει τι θελει και φαινεται οτι δεν θελει κατι πιο σοβαρο και θελει απλα να παιξει....
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητησ και μαθητρια-σχεση
Μήνυμα στις 7/4/2010 στις 20:57 @Sex
το 21 εκατοστα που ειπε καπιοσ σε στυση το πιστευω αλλα τα 16 εκατοστα σε χαλαρωση με τιποτα...και τι?σου σηκωνεται μονο 5 εκατοστα?αμα ειναι εσενα σε στυση σεν ειναι σηκομενο αλλα ουτε καν σκληρο...ε καποια πραγματα ας μην τα λετε ετσι για να τα πειτε...ετσι και αλλιως μονο μια ηλιθια και απειρη γκομενα θα το πιστευε αυτο...οπως και αγορια δεν το πιστευουν αυτο...ελεοσ!
Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 7/4/2010 στις 20:51 @Sex
κατω να ειναι παντα...ειναι πιο απολαυστικο!!!!!μμμμμμμμμ.............
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι
Μήνυμα στις 7/4/2010 στις 20:43 @Θ. Κλημεντίνη
despoinaki σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου..τι αποφασισα???οτι το αγορι μου το λατρευω και οτι θελω να ειμαι μαζι του μια ζωη...και ξερεισ κατι?ειμαι μαζι του πιο ερωτευμενη απο ποτε!απλα ειχαν μπερδευτει τα συναισθηματα μου γιατι ηταν αφοσιωμενοσ στη δουμεια και εμενα μου κακοφανηκε γιατι τον ειχα συνηθησει πολυ επανω μου....λαθος που ειχα σκεφτει να χωρισω..οσο περιεργο και να φανει αυτοσ ειναι ολη μου η ζωη...δεν μπορω να φανταστω διπλα μου καποιον αλλον εκτοσ απο αυτον...ολα τα αλλα ειναι δηθεν και περαστικα!τιποτα δεν θα αφησω να με χωρισει απο αυτον τον ανθρωπο...σε καμια περιπτωση δεν κατηγορω τον καθηγητη μου...παντα θα νιωθω κατι μεσα μου για αυτον αλλα απλα αυτο...και θελω ειλικρινα να ειναι καλα...νιωθει για μενα πολλα και το ξερω τον πιστευω προσπαθει απλα δεν γινεται να συνεχιστει ολο αυτο...ο καθενασ στα λιμερια του γιατι...ολοι ανηκουμε καπου..φευγουμε να ξεφυγουμε να παρουμε μια ανασα,μια επιβαιβεωση αν θελετε,αλλα παντα γυριζουμε στη φωλια μας γιατι μονο εκει ειμαστε ασφαλεισ και νιωθουμε τα παντα...αγαπη στοργη ερωρα...και ναι το αγορι μου το θελω σαν τρελη...τον λατρευω...
Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 00:39 @Sex
παιδια...εχς 3 χρονια σχεση!προφυλακτικο εχουμε να χρησιμοποιοησουμε απο τον 1ο μηνα που ημασταν μαζι! εννοειται οτι το να νιωθεις τον αλλον να χυνει μεσα σου ειναι ...μμμμμμμμ απλα ηδονικο!αλλα ενταξει ειναι για μια δυο τρεις φορες γιατι δεν ειμαστε για τπτ απροοπτα και δεν χρειαζεται ρισκο!!!χωρις προφυμηκτικο και οταν ειναι να τελειωσει τραβιεται και τελειωει...επανω μου χωρισ κινδυνουσ!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 00:28 @Θ. Κλημεντίνη
hans σε εθχαριστω πολυ! αλλα θελω να σου πω κατι....σε παρακαλω καποια στιγμη θα καταλαβεισ...το παθος και η αγαπη ειναι οτι ποιο ομορφο τολμηρο και μαγικο υπαρχει επανω στον κοσμο...οτι και αν γινεται οσο και αν πονεσουμε καποιεσ στιγμες ..στο τελος σαυτα θα ξαναγιρυσουμε γιατι χωρις αυτα κανενας ανθρωπος δεν αντεχει και δεν ζει την ζωη του....!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 00:24 @Θ. Κλημεντίνη
κοροτσι μου γιατι τυρρανασ τον εαυτο σου ακομα?παρε την παρεα σ και πηγαινε κανενα 5ημερο να ξεχαστεισ..
Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια |