Μήνυμα στις 16/5/2009 στις 00:16 @Sex
κανε λιγο υπομονη ρε φιλε..τι θα παθεις λιγες μερες..
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΡΙΟΔΟ- ΣΕΧ
Μήνυμα στις 14/5/2009 στις 21:54 @Sex
μα και βεβαια γινεται φιλε μου...αρκει να μην συχενεσαι..
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΡΙΟΔΟ- ΣΕΧ
Μήνυμα στις 9/5/2009 στις 20:51 @Sex
αυτο λεω κι εγω και μαλλον δεν με καταλαβες...Ελεος πια με την αποτριχωση!
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία
Μήνυμα στις 9/5/2009 στις 19:35 @Sex
εχει δικιο ο φιλος mij62 ...οχι εντελως ξυρισμα..με το ψαλιδακι λιγο...Μετα θα αρχιζεις να ξυριζεις και τα ποδια και το σωμα...τι σκατα αντρες ειμαστε ομως αμα τα ξυριζουμε ολα..
Μήνυμα στις 9/5/2009 στις 12:18 @Sex
περιτομη λεγεται φιλε μου..
Μήνυμα στις 8/5/2009 στις 23:45 @Sex
ε τοτε να μιλησεις με την μανα σου!η απλα μην της δωσεις λεπτομερειες..πες της..νομιζω οτι εχω ενα προβλημα με το τετοιο μου,θελω να παμε στον παθολογο π.χ. να μαθω...απλα ρε..μην ντρεπεσαι.. προτιμας να χεις προβληματα με τη σεξουαλικη σου ζωη?οχι.. για την 4η σου ερωτηση...εδω δεν υπαρχει κανενα προβλημα.ολοι σχεδον οι αντρες εχουν μια κλιση..προς τα καπου..αυτο συζητατο και με τους φιλους σου ρε..σιγα.. Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία
Μήνυμα στις 8/5/2009 στις 21:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ελα φιλαράκι μου..εισαι 14?φαινεσαι να εισαι πολυ μεγαλυτερος..η σκεψη σου ειναι ωριμη..λοιπον.. για το 1ο που ειναι και το σημαντικοτερο.αν δεις και αλλα ποστς στο φορουμ το θεμα αυτο απασχολει αρκετους..το πιθανοτερο ειναι (οπως κι εγω καποτε..) οτι εχεις μετριου επιπεδου φιμωση.Φιμωση ειναι το προβλημα που περιγραφεις δλδ οτι κατα την στυση του πεους το πετσακι καλυπτει το κεφαλακι του πεους για να στο πω απλα.Πιθανως να χρειαστει να κανεις μια επεμβαση,10 λεπτων χωρις κανεναν πονο για να εισαι οκ.Πρωτα απ'ολα να μιλησεις στους γονεις σου,στον πατερα σου καλυτερα που θα εισαι και πιο ανετα και να του εξηγησεις το προβλημα σου.Θα επισκεφθεις τον γιατρο και λογικα θα σου επιβεβαιωσει αυτο που σου λεω.Καλο θα ειναι να μην εχεις σεξουαλικες επαφες μεχρι να κανεις την επεμβαση. Ενα 40% περιπου των αντρων εχουν προβλημα φιμωσης..γι αυτο να μην ανησυχεις. το ειχα κι εγω καποτε,εκανα την επεμβαση,και τωρα ειμαι μια χαρα. Για το 2ο τις τριχες να τις κοβεις με το ψαλιδι,αλλα οχι μεχρι τερμα ετσι?και ποτε ξυραφακι! Για το 3ο,το πεος μεγαλωνει μεχρι τα 19 να ξερεις.οποτε μπορει να παρεις κανα δυο ποντους μεχρι τοτε.παρ'ολα αυτα καλυτερα να πας στο λυκειο και μετα να αρχισεις να σκεφτεσαι να "ολοκληρωσεις" τις σχεσεις σου..εισαι αρκετα μικρος ακομα. ελπιζω να σε καλυψα.. Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία
Μήνυμα στις 6/5/2009 στις 20:56 @Sex
να πας.μια επισκεψη στον γιατρο δεν θα κανει κακο.
Πήγαινε στο θέμα: πονος κ ορχις
Μήνυμα στις 6/5/2009 στις 00:05 @Sex
ελα τωρα..και ποιος δεν το εχει μετρησει..
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους |