Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 15:32 @Sex
Ρε παιδια απαντιστε παρακαλω θα με βοηθουσατε πολυ!Και κατι ακομα υπαρχοθν τροφες ποθ πρεπει να αποφεβγω για την καλη εματοση τοθ πεους?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στους ορχεις!
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 14:48 @Sex
Κοιτα φιλε καλιτερα το ψαλιδι παρα ωιτ ακι μαλακιες!Αμα τισ αφερεσεις τελειος μετα θα 3αναεμφανιστοθν πιο δυνατεσ και θα εχεις μεγαλυτερο προβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: Veet για τα @@
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 12:46 @Sex
Ελα ρε φιλε μια χαρα εισε ξεκολα υπαρχουν και 20αριδεσ ποθ την εχουν πιο μικρη !Στην κοπελα για 1000φορα αρεσει να ξερεις να γαμας και τα 10 εκατοστα ειναι μια χαρα!Το προβλημα θα ηταν αμα την ειχες 6-7 σε στυση.Προχωρα παρακατω!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 15.5 και θελω γνωμες
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 12:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καποια στιγμη ναι μην ανησηχεις θα ερθει και αυτο!Πήγαινε στο θέμα: Sex
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 12:38 @Sex
Ρε φιλε κοβλεξικος εισαι καθολου μικρο δεν ειναι!
Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ-ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 12:36 @Sex
Τι ενοεις?Αυτο το κανουν μονο για προστατη ξερω.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς καθαρίζουμε το εσωτερικό του πέους;
Μήνυμα στις 3/9/2009 στις 12:33 @Sex
Πρωτα πολλα για σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να σας πω σχετικα με καποιο προβλημα στους ορχεις μου στον αριστερο να ειμε πιο συγκεκριμενος!Ειμαι 15.5 χρονων και στον αριστερο μου ορχει ειδα οτι εχει ακτι σασ πεπλατισμενο σακο ο ποιοσ ειναι μεγαλυτερος απο τον δεξι! Βρεικα το θαρος πηγα σε οθρολογο και μοθ ειπε οτι πιθανον εχς κιρσοκοιλι.Μου ειπε να κανω εναν υπεριχο μην τα πολιλογο εκανα τον υπεριχο και ευτυχος δεν ειχα τπτ απλα ετσι ηταν η κατασκεβη τους μου ειπε!Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι οτι ωρα καμια φορα την ωρα του υπνοθ εχς ενα πονο στο σιμειο. ειναι κακο?Καμια φορα οταν τραβαω μλκ δεν πεταγεται το σπερμα ειναι προβλημα? Τεσπα συνχωρεστεμαι αλλα εχω ανχωθει παρακλο πειτε τι μοθ προτεινεται? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στους ορχεις! |