Μήνυμα στις 22/9/2009 στις 17:55 @Sex
Marmo πως μιλας ετσι ντροπη σου δεν το περιμενα! (φιλικα παντα)Ενταξι φιλε το μεγεθως δεν παιζει ρολο .Για να ξεπαρθ... μια γθναικα αρκουν τα 7 cm αλλα μερικα cm ΠΟΙΟ πανω κανεναν δεν θα χαλαγε!
Πήγαινε στο θέμα: apories
Μήνυμα στις 21/9/2009 στις 21:53 @Sex
Δεν ειναι προβλημα αμα ο αλλος σε γουσταρει θα του αρεσεις οπως εισαι ποθ στην ουσια δεν εχεις και τιποτα! Μην κολλας σε τετοια βρε!
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλη κλειτοριδα
Μήνυμα στις 21/9/2009 στις 21:51 @Sex
Ρε εσυ οποιος και να ειναι ο τροποσ ποθ θα τον σπασεις θα πονεσεις! Αλλα αμα θες με τοο ζορι να τον σπασεις εκτως το οτι και εγω μπορω να σε βοηθησω μπορεις χωρις παρεξηγιση να βαλεις κατι μεγαλο οπως ενα αγγουρι! Ενοω πως Αμα ηθελες πραγματικα να τον σπασεις θα το ειχες κανει ηδει αλιως γιατι ρωτας τα αυτονοητα ρε?Περιμενεις αν σου πει καποιος μια μαγικη λεη και αν σπασει αμα βαλεισ κατι μεγαλο τελειωσες! Θα πονεσεις παντος θες δεν θες! Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω να σπασω την παρθενια μου??????
Μήνυμα στις 20/9/2009 στις 21:41 @Sex
χαχαχα πλακα εχει!
Πήγαινε στο θέμα: agori 8elei na gli4ei peos agoriou!!!
Μήνυμα στις 20/9/2009 στις 21:39 @Sex
Kαλυτερα περιμενε να ερθει η ωρα (δηλαδι την πρωτη σου φορα)! Ανα παρολλα αυτα για τον Α και τον Β λογο θες να το κανεις ειναι πολυ ευκολο.Ο παρθενικος υμενας μιας γυναικας αναλογα με το ποσο ελαστικος η οχι ειναι σπαει αναλογα! Ενας μη ελαστικος μπορει να σπασει κανοντας ποδηλατο η πιο απλα βαζοντας ακομα και δακτιλο. Και ενας ελαστικος σπαει αλλα πολυ πιο δυσκολα. Παντος περιμενε για πιο λογο θες αν τον σπασεις? Σοθ εδωσα ακριβως την ιδια απαντιση με πριν χαχαχα το ιδιο πραγμα ειναι βρε! Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω να σπασω την παρθενια μου??????
Μήνυμα στις 20/9/2009 στις 00:45 @Διασκέδαση
Nαι χαχα γαματο ωραιο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Προφητικό, αλλά αληθινό...
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 23:30 @Sex
Αφου ηδει εχεις καταφερει αν μπεισ στο μυαλο μιας γυναικας και φτασετε στην πρακτικη ποτε δεν αρχιζεις κατευθειαν γιατι χρειαζονται τα λεγομενα πρωκατακτικα για να καταφερεται να τελειωσετε μαζι(ανεξαρτηατα αμα δεν το εχω πετιχει ποτε ):)Εγω συνιθως αρχιζω ψυθηριζοντας τους στα αυτακια και μετα παω παρακατω στα βυζακια και καμια φορα φτανω και πιο χαμηλα!Πιστεβω με λιγα λογια πως τα αυτακια τα βυζακια και το μουν....κι ειναι τα τρια βασικα για να κανεις την κοπελα να τελειωσει πιο γρηγορα και αν το ευχαριστηθητε και οι δυο σας! Βεβαια εχω ακουσει πως σε μερικες αρεσει γλυωιμο απο πισω αλλα δεν το εχω κανει ποτε ουτε προκειτε γιατι υπαρχουν κυνδινοι και δεν στο συνιστω!!! Πήγαινε στο θέμα: Σημεία ’’διέγερσης’’
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 23:17 @Κλάψιμο
Oλοι νιωθουμε σε αρκετο βαθμο μονοι μας απλα δεν τον δειχνουμε!Κοιτα σηγουρα παιζει και ρολο με τα σχολεια και γενικοτερα την πιεση!Μην το βαζεις κατω θα ερθουν και καλυτερες μερες που θα νιωθεις καλα.Και μετα παλι τα ιδια πολοι ειναι οι παραγωντες που θα σου προκαλουν πολλά σκαμπανεβασματα αλλα ετσι ειναι η ζωη. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω ότι είμαι μόνος μου
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 22:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Oxι ρε τερμα πια με αυτα αφου σου ειπε οτι αιδιαζει λογικα και αυτος θα ζηλευει κατι απο αυτον!Εκτως αμα σου ειπε ψεματα.Χαλαρωσε coolare λιγακι ειναι επριπου παρομιες περιπτωσεις! (: :P xDΠήγαινε στο θέμα: ομοφυλογιλικες τασεις???
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 17:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Kαλα και εγω βαριεμαι να βλεπω τσοντες δεν μου φενεται προβλημα αυτο αλλα ρε φιλε σκεψου λιγο :1)Αμα οντως ησουν gay μπορει να μην σε προβληματιζε καν! 2)Απο τι βλεπω και λες δεν τους εχεις ποτε σκευτει αυτους να σου κανουν κατι ετσι?Απλα τους κοιτα και καυλώνεις. Ισως να σου ερχεται κατι στο μυαλο μια εικονα η κατι που να σε αναστατωνει(καταλαβες τι ενοω) Επισης πολλες φορες εμεις οι ανθρωποι απο την φυση μας αρεσει το απαγορευμενο και ισως θεωρεις οτι ειναι αφυσικο να το κανεις αυτο και για αυτο να καρφωνεσαι πανω τους!Και το οτι καυλωνεις να γινεται επιδη σκευτεσαι ακθε φορα που ισε εκει οτι μπορει να σου καυώσει και αν γινεις ρεζιλι η κατι τετοιο αμα με εποιασες! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay??? |