Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 22:18 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Τότε προσπάθησε να κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Μίλησέ του, πες κανένα αστείο και ειδικά αν έχετε κοινούς φίλους κάτσε μαζί του σε μια παρέα. Επίσης κάτι που κάνει σχεδόν όλους εμάς τα αγόρια να θέλουμε μια κοπέλα είναι το γεγονός ότι μιλάει άνετα με άλλους. Αντάλλαξε δήθεν κανένα μήνυμα με άλλον και κάνε του ναζάκια και γελάκια. Σίγουρα μια κοπέλα γίνεται ελκυστική όταν νιώθει αυτοπεποίθηση και έχει καλές σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Ελπίζω να βοήθησα.Πήγαινε στο θέμα: το αγορι που μου αρεσει
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 21:20 @Κλάψιμο
Μην κάνεις κάτι απελπισμένο. Μην του την πέσεις, θα ξενερώσει άγρια. Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες. Σε ξέρει; Είστε γνωστοί ή φίλοι;
Πήγαινε στο θέμα: το αγορι που μου αρεσει
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 19:58 @Flame
Επειδή τώρα τελευταία ψάχνομαι πολύ και θέλω να διαβάζω για θρησκείες κλπ, μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι είναι η σαϊεντολογία? Ποιές είναι οι βασικές αρχές και πεποιθήσεις των σαϊεντολόγων? Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Σαϊεντολογία
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 19:55 @Sex
Σας ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω αυτό με το διχτάκι. Αν με ενοχλεί θα φοράω χωρίς και θα προσπαθήσω να μην δίνω σημασία στους άλλους γύρω μου... Μήπως ξέρεις και καμία καλή μάρκα για να μου προτείνεις? Γιατί θέλω να δοκιμάσω πριν αγοράσω κάτι.
Πήγαινε στο θέμα: Μαγιό και πέος
Μήνυμα στις 6/6/2013 στις 17:26 @Sex
Δεν θέλω να κάνω επίδειξη. Θέλω απλά να λύσω το πρόβλημά μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με αν ξέρετε. Μιλάω σοβαρά.
Μήνυμα στις 6/6/2013 στις 13:56 @Sex
Το έχω δοκιμάσει αυτό με το εσώρουχο και ήταν χειρότερα. Για αυτό λέω κάτι άλλο. Μήπως υπάρχουν κάποιες μάρκες που να έχουν λιγότερο κολλητά μαγιό; Γιατί της Nike είναι όλα κολλητά... Και το ύφασμα και το χρώμα παίζουν ρόλο; Και φίλε δεν μου αρέσει να με αποκαλούν έτσι.... Είναι ντροπιαστικό.... Στην παραλία πάω για να κάνω μπάνιο, όχι επίδειξη.
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 18:41 @Sex
Γειά σας. Είμαι 15 και όταν είμαι παραλία έχω ένα πρόβλημα. Το πέος μου φαίνεται αρκετά μέσα από το μαγιό και ντρέπομαι λίγο. Ξέρετε τι να κάνω για να μην φαίνεται τόσο. Εκτός βέβαια από το εσώρουχο από μέσα που το θεωρώ καγκουριά και παράλογο. Επίσης με ποιά είδη μαγιό δεν φαίνεται τόσο το πέος; Το δικό μου είναι βερμουδοσορτσάκι μέχρι το γόνατο και είναι ύφασμα που κολλάει όταν βραχεί, οπότε κάνει το πρόβλημα μου χειρότερο. Μήπως πρέπει να πάρω καινούργιο; Ευχαριστώ.
Μήνυμα στις 21/5/2013 στις 00:22 @Sex
Και εγώ μπορώ να το κάνω. Το είχα δοκιμάσει πιο παλιά μια φορά και άλλη μια πρόσφατα. Είναι ωραίο, αλλά κάπως αηδία. Προτιμώ τον κανονικό αυνανισμό και την κανονική πίπα. Γούστα είναι αυτά.
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοτσιμπούκομα !
Μήνυμα στις 21/5/2013 στις 00:19 @Διάφορα
Είμαι και εγώ 15 με ύψος 1.76 και νούμερο ίδιο με το δικό σου. Το νούμερο παπουτσιού πάει ανάλογα με το ύψος, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μην ανησυχείς για αυτό, δεν ειναι κακό να έχεις μεγάλα πόδια. Έχεις ακούσει άλλωστε τι λένε για τα μεγάλα πόδια...χαχα
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο μεγεθος ποδιων |