Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 17:16 @Θ. Κλημεντίνη
μαρεσει που τον λεει "Ενα παιδι 37 ετων" χαχα... Κοπελα μου δεν ειμαστε αρμοδιοι να σε κρινουμε αλλα αν θες την γνωμη μου το μεγαλητερο % των ανδρων που τα φτιαχνουν με μικροτερες στοχος τους ειναι το σεξ και μονο! Τωρα αμα αυτος σε θελει για σχεση και παλη δεν στεκει γιατι οταν θασαι 25αρα νεα αυτος θαναι γερος δεν γινετε να κρατηση μια τετοια σχεση! Αμα θες να περασεις καλα μαζι του και εσυ και μετα αντε γεια του τοτε πεστουτο στα ισα... αμα θες σοβαρη σχεση ισχυουν τα παραπανω. Και ηλικιακα ειναι παιδεραστης γιατι εισαι ανιλικη! Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιασω 1 αντρα 20 χρ μεγαλυτερο?
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 16:42 @Κλάψιμο
Μην ασχολησε ειναι κομπλεξικα ατομα μην δινεις σημασια εφοσον εσυ ξερεις οτι εισαι κανονικος και δεν εισαι gay τοτε μην φοβασαι τιποτα ασε τι λενε οι αλλοι!
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι αγανακτισμένος...
Μήνυμα στις 3/10/2011 στις 17:40 @Θ. Κλημεντίνη
Μην στεναχοριεσε και εγω τα εχω με μια κοπελα και ειμαι ντροπαλος αλλα την θελω και την αγαπαω οσο για τον δικο σου απλα ντρεπετε να κανει κινισεις με τον κερο θα το ξεπερασει...
Πήγαινε στο θέμα: Είναι συγκρατημένος ή δεν με θέλει?
Μήνυμα στις 2/10/2011 στις 13:53 @Sex
Αν εχεις στο πεος λευκη τοτε δεν χριαζετε ναχεις κομπλεξ αν σε αγαπαει η κοπελα που τα εχεις θα το κατανοηση απολυτα... εξαλου δερμα ειναι και αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 19 και δεν εχω κανει σεξ ακομα
Μήνυμα στις 30/9/2011 στις 11:18 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Το δικαστιριο θα σε αθωωσει εφοσον εβγαλες διπλωμα... Αυτο που θαναι σαν τιμορια θα ειναι το προστιμο που ισως να ειναι πολλα λεφτα διοτι εισαι και κατω τον 16 ετων... Αμα σε ξαναπιασουν προβλεπετε και αυτοφορο ξανα... παντως χορτασετο τωρα και αμα σε πιασουν το αφηνεις και μην το ξανακυκλοφορισεις αλλα να ξερεις οτι το προστιμο πρεπει να το πληροσεις. Εναν φιλο μου που ειναι 17 τον επιασαν χωρις διπλωμα και του πιραν το μηχανακη και του χοσαν και προστιμο (Δεν οριστικε δικαστιριο ομως) πληρωσε πηρε το μηχανακη και αυτο ηταν ολο και τωρα βγαζει διπλωμα μιας και εγινε και 18 γιατι ηταν 100 κηβικα το δικο του.Πήγαινε στο θέμα: μηχανακι 50cc
Μήνυμα στις 29/9/2011 στις 12:24 @Μηχανήματα
Καταρχας ειναι ανιλικος και δεν μπαινει φυλακη το πολη πολη να κραξουν τους γονεις του... η να φαει κανα προστιμο 500-600 ευρω στην χυροτερα αντι για φυλακη... επειδι θαναι και πρωτο δικαστιριο θα τον αθωωσουν πιστεβω και ας μην εχει διπλωμα αλλα αμα ξαναγινει προβλεπω να μπαινουν οι γονεις σου φυλακη.
Πήγαινε στο θέμα: μηχανακι 50cc
Μήνυμα στις 27/9/2011 στις 17:40 @Sex
Μη γραφεις κεφαλαια καταρχας.... Απο προσοπικη μου αποψη δεν εισαι γκει... πιστεβω οτι μερικα αγορια περνανε μια τετια φαση στην εφηβεια ορμονες ψυχολογια και ολα τα σχετικα... ενταξει θα καταλαβεις αμα εισαι γκει στα 18-20 χρονια σου... τωρα ειναι πολη νωρις ακομα... Πήγαινε στο θέμα: ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ?
Μήνυμα στις 26/9/2011 στις 22:46 @Θ. Κλημεντίνη
Προφανος δεν υππαρχει κανενας τροπος γιατι το παιδι δεν εχει γονεις και δεν εχει μαθει ποσο ασχημο ειναι αυτο που κανει... Τι να πω... το μονο που μπορω να σου πω ειναι Αγνοησετο... καποια στιγμη θα βαρεθει και ολα οκ αν δεν βαρεθει τοτε να περνετε το λεωφορειο και να φευγετε η τρεξτε...
Πήγαινε στο θέμα: ενα σπαστικο παιδι απο το σχολειο
Μήνυμα στις 26/9/2011 στις 22:39 @Κλάψιμο
Προφανος σου εχει δημιουργιθει κατι σαν ψυχολογικο... Συνιθος οι γονεις γινονται υπερβολικη σε μερικα πραγματα... εφοσον διαβαζεις και τα πας καλα στο σχολειο και συμετεχεις και ολα κομπλε τοτε μην σε απασχολη τι λεει η μητερα σου πεστης καποια μερα σιζιτιστε και πεστης "Ρε μαμα διαβαζω και τα πηγαινω μια χαρα στο σχολειο" Πιστεβω θα χαλαρωσει λιγο... ελπιζω να σε βοηθισα...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν διαβάζω σωστά
Μήνυμα στις 25/9/2011 στις 09:00 @Κλάψιμο
αν δεν φανικε τιποτα στης εξετασεις τοτε εισαι ενταξει... η πραγματικη αφηδατοσει ειναι πεφτεις τεζα κατω εισαι ολο στεγνη ασπριζεις ολοκληρι! Αμα ταχεις αυτα τοτε εκανε λαθος ο γιατρος σου αλλιως εισαι ενταξει επειδι στεγνωνει το στωμα σου δεν συμαινει οτι εχεις κατι λογικα η η ζεστη η αλλαγη του κερου σε επιρεαζη.... πεινε νερο πολη και με τον κερο θα δεις θασαι ενταξει!
Πήγαινε στο θέμα: Ξηροστομία |