Μήνυμα στις 27/9/2009 στις 00:59 @Μηχανήματα
Aμ δεν βλεπω αλλα παμε παρακατω!
Πήγαινε στο θέμα: Παιδια βοηθεια! ~about msn~
Μήνυμα στις 27/9/2009 στις 00:34 @Διάφορα
E!! ενταξι ειμε μικρος Doctoras και ακομα μαθενω μην με κοροιδεβεις ![]() Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???*
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 20:55 @Διάφορα
Λοιπον παιδια μπορει σε μερικους να φανει υπερβολικο σε αλους απιθανο αλλα ακουστε και πειτε μου την γνωμη σας. Λοιπον ολλα αρχισαν ενα βραδυ σαν ολλα τα αλλα .Ξαπλωσα δεν νυσταζα πολυ ηταν και περιοδος εξετασεων και ειχα και ανχος.Ξαπλωσα και κοιταγα το ταβανι.Ειχα βαλει και μουσικουλα να παιζει να χαλαροσω λιγακι ![]() Επισης αμα καποιος εχει αναλογη εμπιρια παρακαλω ας την μοιραστει μαζι μου! Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???*
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 20:32 @Θ. Κλημεντίνη
Χαιρομε !!!Πηγε οσο καλυτερα γυνοταν μπραβο σου..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με θέλει
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 20:30 @Ftou.gr admin
Χα χαχα Καταλαβαμε τι λες μην ανησυχεις!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Software releases
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 16:17 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Kοιτα αυτο το κανουμε ειναι αληθεια αμα θελουμε να περασουμε καλα και οι δυο αλλα προς θεου δεν σε αναγκασε απλα στα ξεκαθαρησε απο την αρχη και αμα εισε τετοιος τυπος γυναικας που θες σχεση για να ακνεις κατι προχωρα παρακατω βρες καποιον στα μετρα σου!Πήγαινε στο θέμα: Δεν με θέλει
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 12:29 @Sex
Εμενα ειναι γυρο στους 8 ποντους πριν και μετα διπλασιαζεται οποτε δεν το θεορω προβλημα!
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους πριν τη στυση...
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 11:11 @Sex
Λοιπον παιδια το να την τραβας επι ενα χρονο και διαφορα αλλα που λενε εχει οντος αποτελεσμα (αλλα).Ακουστε την αληθεια. ΠΧ * Ενα πεος μεγεθους 15 cm και παχους 3,5 και αρκετα σκληρο για να ικανοπιοισει μια γθναικα μετα απο αυτην την μεθοδο θα γινει 17cm και 2,5 cm παχος και θα χαση σε μεγαλο βαθμο την σκληροτητα του. Τωρα δεν νομιζω πως για λιγα cm πιο πανω να χασει τα αλλα προσοντα που παιζουν μεγαλο ρολο αξιζει... Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 26/9/2009 στις 10:54 @Sex
ΟMG 1)Καλα κανεις και ξυριζεσαι! 2)Τα αρχ@@@ οσο πιο κοντες τις τριχες με ενα ψαλιδακι αλλα προσεχε γαι τυχων ατοιχηματα δεν περνω ευθινη! 3)Ενοητε πως δεν θα αρχισεις κατευθειαν ενοω να μπεις μεσα της με το δικος τροπο!(με επιασε?)Θελει να τις κανεισ προκατακτικα να τηνν ζεστανεις γιατι αμα αχισεις κατευθιαν θα τελειωσεις πολυ γρηγορα και δεν θα την ευχαριστισεις μια και ειναι εμπηρη!(ενοω να της βαλεις δακτυλο να την γλυψεις και μετα να μπεις μεσα της! 4)Τις στασεις θα τις μαθεις με την εμπειρια . 5)Προφυλακτικο ενοητε πως θα βαλεις οχι μονο για την γκομενα αλλα και για σενα!!! 6)Πηθανον να ξεπαρθεναστηκες την πρωτη σου φορα αλλα μου κανει εντυποση γιατι εγω δεν εχω ξεπαρθενιασστει ακομα.. 7)Το πεος σου ειναι υπεραρκετο οποτε προχωρα ακαθεκτος! Οσσο για την κοπελα επιδι δεν θα στα αναλισω ψαξε στο forum για τα σημια διεργεσης και αρχισε απο αυτα για να την ευχαριστισεις! Ελπιζω να σε βοηθησα ![]() Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο προβλιμα πρωτι φορα θα το κανω??
Μήνυμα στις 25/9/2009 στις 18:24 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ρε φιλε πανω κατω την το ιδιο επαθα και εγω.Την πλησιασα απο κοντα αλλα δεν ανταποκριθηκε αλλα αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος.Καλυτερα κανε την κινηση σου απο κοντα και οχι απο το κινητο για να της δειξεις οτι εχεις θαρρος που ειναι το πιο σημαντκο...Πήγαινε στο θέμα: Σχεση |