Μήνυμα στις 11/10/2009 στις 10:52 @Sex
Οχι γιατρος δεν ειμε χαχαχα(16χρονων ειμε) τουλαχιστον οχι ακομα. Κοιτα οταν καποιος εχει μπει απο το google καπου μεσα στην ιδια μερα χωρις να εχεις κλισει το pc σου βγαινουν απο κατω sites που εχεις μπει. Το google ναι μεν σου βγαζει απο κατω sites για να σε βοηθαει αλλα τετοια δεν ξερω πως δεν τα βγαζει(καποιου ειδους ασφαλεια) . Τεσπα μην τα πολυλογο το κακο ειναι οτι ο δικος μου δεν μπαινει σε ιστοσελιδες (απο τις γνωστες) και γραφει απο το google γιατι ειναι το μονο που εχω καταφερει να του μαθω απο το Η/Υ περα απο το πως να κανει κλικ (αυτο το εμαθε μονος του) και καμια φορα περα απο τα γνωστα εμφανιζονται και κατι κουλα. ![]() Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 23:41 @Sex
Oxι δεν το ψαχνω απλα οταν πας να γραψεις μια λεξη απο π(για παραδηγμα) και σου βγαινει απο κατω η σαρα και η μαρα (αστα να πανε). Προσθεου σιγα το προβλημα ολοι ημαστε ενεργοι! ![]() Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 22:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Mπα μπορει ο αλλος να ειναι 1.60 και να την εχει 18 ποντους και ο αλλος 2μετρος και 10 ποντους.Ακομα και το αντιθετο.Δεν παει ουτε με το υψος ουτε με την θλικια ουτε με τιποτα αλλο .Πήγαινε στο θέμα: υψος και πεος
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 22:24 @Sex
Ναι ρε με το καποια στιγμη ενοω οτι και καποιος που δηθεν δεν μπαινει δεν κανει τιποτα ακομα και αυτος καποια στιγμη θα μπει.Και ο δικος μου πατερας ετσι κανει και το καταλαβαινω βλεποντας κατι περιεργους τιτλους(χχχ) στο αναζητηζη google .Χαχαχαχα δεν ξερω εσυ που τα ειδες.
Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 21:24 @Sex
typissa ενα θα σου πω! Δεν θα σου πω προσωπικα για τον δικο μου πατερα αλλα αυτο που θα σου πω ειναιοτι μια φορα ειχα απει σπιτι ενως φιλου μου και ο παπους του εβλεπε καναλι με χαζο πορνο(διαφορα που εχουν χαζοκαναλα). Τωρα δεν ξερω αμα ηταν ακομα σεξουαλικος ενεργος και για ποσο θα ηταν ακομα ,αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι οι περισοτεροι καποια στιγμη θα μπουν στον πειρασμο να ριξουν μια ματια ανεξερετου υλικιας να δουν τι παιζει και εκει! ![]() Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 10/10/2009 στις 21:13 @Sex
Η μαλακ... πριν το ωητο ειναι η καλυτερη λυση, σε ολους συμβαινει!(Αν οχι σε ολους στους περισσοτερους και εγω ειμε ενας απο αυτους).
Πήγαινε στο θέμα: τελειώνω γρήγορα!!!
Μήνυμα στις 9/10/2009 στις 15:52 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ρε ο φιλος σου πυθανον κατα πολυ μεγαλο ποσοστο σε αγαπαει!Αλλα μαλλον θελει να κραταει επαφη και με καποια προσωπα απο τον περιγυρο του οποια και να ειναι αυτα(απο συγκενεις μεχρι και φιλους) και για αυτο νιωθει οτι τα παραμελει.Την πρωτη φορα η αιτια που τα χαλασατε ηταν αυτη.Καλα κανεις και προσπαθεις να εισε οσο λιγοτερο πιεστικη μπορεις και αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.Προσωπικη μου αποψη ειναι να πας να τον βρεις εσυ ,να του μιλησεις τι ειναι αυτο που τον κανει να νιωθει ετσι ,τι εσυ μπορεις να κανεις για να τον βοηθησεις(να του διξεις οτι ενδιαφερεσαι πραγματικα και οτι δεν κοιτας πως θα εισαστε μαζι συνεχεια).Να συμπερηφερθεις για λιγο σαν ενας καλος του φιλος και να προσπαθησεις με καθε ρισκο να τον βοηθησεις επιδη τον αγαπας πραγματικα.Εμεις τα αγορια συνιθως οταν κανουμε σχεση με μια κοπελα απομακρυνομαστε λιγο απο τους φιλους μας πραγμα που ειναι πολυ κακο και ερχονται στιγμες που οι ιδιοι οι φιλοι μας στο λενε οτι τους παραμελεις.Αυτο γινεται οταν αγαπαμε πραγματικα μια κοπελα και θελουμε να περναμε πολυ χρονο μαζι της.Αλλα αμα πρεπει να διαλεξεις αναμεσα σε παραπολυ καλους φιλους (οχι απλους φιλους) σιγουρα θα την αποριψει .Ειναι σκληρο αλλα περα για περα η αληθεια πρεπει να ερθεις λιγο στην θεσει του. Πήγαινε στο θέμα: υπομονη?
Μήνυμα στις 9/10/2009 στις 14:04 @Sex
Nαι ηταν ρητορικο αλλα ενταξι δεν εγινε και τιποτα!!!Και δεν κοβεται το πετσακι ρε παιδια μονο αυτο που ειναι σαν κλοστη (παρθενικος ημενας αντρων) που κραταει το πετσακι.Το πετσακι απλα ερεθιζεται.
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 8/10/2009 στις 23:37 @Sex
Οχι ρε ξεκολα ...Καλα κανεις και αν δεν ανησηχεις.Εινα φυσιολογικο και εμενα ετσι ειναι.Και δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να ξενερωσει με αυτο μια κοπελα γιατι και αυτες εχουν παρομια θεματα!Και πιο απλα δεν τους απασχολει κατι τετοιο. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Κάτι σαν θύλακες τριχών |