Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 15:44 @Ftou.gr admin
Λοιπον παιδια πιστεβω πως ολοι θα ξερεται ενα παλιο καρτουν που παιζοταν στο alter. Ντρεικ Το κυνηγι του θυσαβρου.Το προβλημα ειναι οτι ενω ειχε γινει πολυ αγαπητο σε χιλιαδες παιδια στην ελλαδα το εκοψαν στο 42 επισοδιο ενω εχει ακομα 400κατι. Τελος παντον θα ηθελα αμα καποιος ξερει που μπορω να το κατεβασω εστω να το δω με GR SUBS. ADMIN με ολο το θαρρος σε παρακαλω μην το κλειδωσεις τουλαχιστων για λιγο χρονικο διαστημα μεχρι να δω καποιες απαντησεις. ![]() ΟΝΕPIECE!!!! Πήγαινε στο θέμα: ~ONEPIECE ~
Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 15:28 @Sex
Oxι δεν το αναφερω εκει ουτε εγω ξερω γιατι βρισκεται αυτο σε αυτην την κατηγορια!
Πήγαινε στο θέμα: Χαζοχαρουμενος ή ανωρημος
Μήνυμα στις 20/10/2009 στις 22:22 @Θ. Κλημεντίνη
Η bluebird πρεπει να εχει σπουδασει πανω στο θεμα αντρες!!! Χαχαχ συμφωνω απολυτα με οτι σου ειπε.Welldone bluebird. ![]() Πήγαινε στο θέμα: πως προσεγγιζουν τετοιους τυπους?
Μήνυμα στις 20/10/2009 στις 22:17 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Koιτα θα σου φανει λιγο μακαβριο αλλα εχω ακουσει οτι στα δακτυλα των ποδιων η των χεριων σε μερικους που εχουν στραβωσει ο μονος τροπος για να ισχιωσουν ειναι να πας σε καποιον ειδικο .Ο οποιος τα σπαει κια τα βαζει να κολισουν παλι σωστα.Αλλα αμα δεν αντιμετοπιζεις καποιο προβλημα και θες μονο για την εμαφανισει καλυτερα αστα οπως ειναι.Εξαλουν υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν καν δακτυλα τι να πουν και αυτοι! Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση:Στραβά δάχτυλα
Μήνυμα στις 19/10/2009 στις 00:38 @Διάφορα
Πω το ξερω και φοβαμαι παρα πολυ αλλα απο την αλλη θελω να κανω παρα πολυ στην γλωσσα.
Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στο φρυδι
Μήνυμα στις 18/10/2009 στις 22:29 @Θ. Κλημεντίνη
Καλα να σου πω πηγαινε μπροστα την στιγμη που λεει κατι για εσενα μπροστα στους φιλους του και πες οτι απλωσε χερι πανωσου ενω ισσα ισσα του εξηγηθηκες για να μην τον πληγωσεις και θα σου πω ποιος θα γελασει τελευταιος...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις
Μήνυμα στις 18/10/2009 στις 22:26 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα εσυ σαν κοπελα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τον κοιτας επιμονα και που και που να του πετας και ενα τι κανεις , τι μαθιμα ειχατε ισα ισα για να καταλαβει οτι τον σε καποια εκτημηση!Παντος αυτος σαν αγορι πρεπει να κανει την πρωτη κινηση.
Πήγαινε στο θέμα: ton 8elo
Μήνυμα στις 17/10/2009 στις 17:37 @Διάφορα
Λοιπον παιδια θα σας πω τι ακουσα οχι παρα πολλα απο εναν φιλο του πατεραμου ο οποιος ασχολειται με πωληση τηλεωρασεων! Θα εχετε παρατηρισει οτι η τηλεωρασεις πλασμα και LCD ακομα και σε αυτες που ειναι πολων ινσων η τιμη τους τον τελευταιο καιρο εχει πεσει πολυ!!! Εδω ειναι το προβλημα. Καποιους απο αυτους τους μηνες αλλαζει το συστημα μεταδοσεις σηματος στις τηλεωρασεις και αυτες πλεον χωρις ενα κοδικοποιητη ο οποιος θα κωστιζει ακριβα θα ειναι αχριστες και θα πιανουν μονο τα κρατικα καναλια(ΕΡΤ). Θα σας προτεινα αμα εχεται βαλει σκοπο να αγορασεται να παριμενεται γιατι αν αυτο οντος ισχυει δεν σας συμφερει καθολου. ***!Το ακουσα και θεορω χρεος μου να σας ενημερωσω!*** Πήγαινε στο θέμα: Για να μην σας κοροιδευουν!
Μήνυμα στις 17/10/2009 στις 17:24 @Διάφορα
Στην γλωσσα θελω να κανω και εγω...Και εχω ιδιες αποριες ???? ![]() Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στο φρυδι |