Μήνυμα στις 22/10/2009 στις 22:39 @Sex
Πεστα ksenos πεστα!Συμφωνω!
Πήγαινε στο θέμα: πατέρας που βλέπει πορνό;;;
Μήνυμα στις 22/10/2009 στις 14:17 @Sex
Εχει ξεχαστει τωρα σιγα συμφωνω απλυτος μαζι σου!!!
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 22/10/2009 στις 14:13 @Sex
Την βδομαδα χαχαχαχα!Αυτον τον καιρο ειμε OFF!Δεν τα εχω φτειαξει με καμια δεν εχω κανει τιποτα με συνομιλικη.Τωρα βολεβομαι με friend στην οδο φιλης. Αυτο εγινε καλόκαιρι.
Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 21:57 @Sex
Ειδες ακομα και σε μια γυναικα θεωρειτε πολυ παραλογο να ρωτα κατι τετοιο.Kανε την δουλεια σου διασκεδασετο οσσο μπορεις και απο κει και επρα η γνωμη της δεν σε αφορα καθολου!
Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 21:54 @Διάφορα
Oοιος ειναι ειδικος πανωσ ε αυτην την δουλεια.Κοιτα οταν λεω θα στα σπασει δεν ενοω θα καταλαβεις ιποτα με ανεστισια το κανει και μετα στα βαζει σε κατι σαν καλουπι να στο πω για να παρουν το σωστο σχημα. Πηγαινε καλυτερα σε καποιον ο οποιος να ειναι επαγγελματιας σε ενα ειδιοτικο νοσοκομειο γιατι αυτο ειναι πολυ λεπτο και δεν μπορει ο καθενας να το κανει σωστα. Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση:Στραβά δάχτυλα
Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 21:30 @Ftou.gr admin
Κριμα ο χρονος θα διξει πιστεβω να μαθω κατι!
Πήγαινε στο θέμα: ~ONEPIECE ~
Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 20:38 @Sex
Φιλε επρεπε με συνχωρις κιολας να την εβριζες.Τι παει να πει μικρο μια χαρα ειναι και ισσα ισσα πολυ αρκετο.Τι σε ρωταει εμενα δεν με εχει ρωτισει καμια ακομα και πουταν,,,κι οπως λες τετοιο πραγμα. Χαλαρωσε μην εχεις κομπλεξ κανε τιν δουλεια σου ( γαμ....την)πιο απλα και απο κει και περα δεν σε νοιαζει. Ακου μια συμβουλη για να θελει να ξαναπαει μαζι σου αφου κανετε οτι κανεται. Εγω την εχω λιγο πιο μικρη απο σενα και περναω μια χαρα.Που λες τα ειχα με μια κοπελα 1 χρονο μεγαλυτερη μου και επιδη φοβομουν τι θα μου απαντησει οταν ηρθε η ωρα να την γα..σω την τρελανα στα πρωκατακτικα, και σε καποια φασει πρεπει να ειχε ψηθει τοσο πολυ που ηθελε να μπω εδω και τωρα μεσα της!Με το που μπηκα ολοκληρωσε.Εχω παει μαζι της 4-5 φορες ακομα. (σε διαστημα 2 μηνων )Τωρα απλα εχω καρτησει επαφη. Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 21/10/2009 στις 20:26 @Ftou.gr admin
Παιδια απαντηστεμου σας παρακαλω...Ειδα ενα βιντεο και το θυμηθηκα και εχω λιωσει να βλεπω παρτακια στο youtube στα κινεζικα. ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: ~ONEPIECE ~ |