Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 18:41 @Θ. Κλημεντίνη
Mην τα κοβεις πες ολη την ιστορια για να δουμε πως μπορομενα βοηθησουμε!
Πήγαινε στο θέμα: Kai twra ti??
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 13:23 @Sex
To πετσακι δεν κατεβαινει εως κατω.Αλλες φορες κατεβαινει αλλα σε ενα σημειο κολαει και αλλες δεν κατεβαινει καν . http://paidiatros.blogspot.com/2005/10/blog- post_113043420926632513.html Δες αυτο απο ενα SITE και γραπσε στο google image την λεξη φιμωση για να δεις αν τεριαζει τιποτα απο αυτα στην περιπτωση σου. Μπορεις ομως πιο απλα να πας σε ενα γιατρο να ισε σιγουρος! Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με πέος
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 11:44 @Διάφορα
Οχι ισα ισα τα σπαει πολυ τζαμι!!! Μπραβοοοοο σου!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: γαμος-κλαμα....
Μήνυμα στις 25/10/2009 στις 11:41 @Sex
Mπορει να εχεις φιμωση σε σε μικρο βαθμο . Επιδη κανεις δεν μπορει αν σου απαντισει με ακριβεια γιατι δεν πας για καλο και για κακο σε ενα γιατρο.Δεν ειναι καθολου ντροπη. Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με πέος
Μήνυμα στις 24/10/2009 στις 23:12 @Διάφορα
OMG carla2 δεν γελασα με εσας και την αποτριχωση ισα ισα!Θεορω οτι ειναι απαρατητο για εσας! Γεαλασα στην ιδεα οτι ενα αγορι μπορει να απει σε αισθητικο για τετοιο θεμα! Διαβασε προσεχτικα ![]() 0αχ0χ0χα0χ0χαχ!Ακομα γελαω. Πήγαινε στο θέμα: φαγούρα μετά το ξύρισμα
Μήνυμα στις 24/10/2009 στις 19:29 @Διάφορα
Α και δεν εχω παει σε εστιτικο (αυτονοητο) ουτε προκειτε οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε κατι αλλο.χα0χ0χα0χα0χα0χα0χ0 ![]() ![]() ![]() OMG παλι εσκασα στα γελια. Πήγαινε στο θέμα: φαγούρα μετά το ξύρισμα
Μήνυμα στις 24/10/2009 στις 19:27 @Διάφορα
Ακου παρολο που ειμε αγορι για δικους μου λογους ξυριζω καμια φορα τα ποδια μου και εχω το ιδιο προβλημα.Και καμια φορα βγαζουν σπυρακια.Νομιζω ειναι η τριχα η οποια αρχιζει να αναπιζεται και μπλεκεται στο δερμα.Και κατι αναλογο θα ειναι μαλλον και η φαγουρα.
Πήγαινε στο θέμα: φαγούρα μετά το ξύρισμα
Μήνυμα στις 23/10/2009 στις 21:56 @Διάφορα
""Οι ανθρωποι εχουν το καλο και ψαχνουν το καλυτερο με αποτελεσμα να πεφτουν στο κακο και να το κρατανε για να μην πεσουν στο χειροτερο.. Αυτο διχνει την ανοησια μας!!"" Kαλα lilian εσυ το εχεις γραψει αυτο??? Ειναι πολυ σοφο και ωρεα. Τα σπαει!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: γαμος-κλαμα....
Μήνυμα στις 23/10/2009 στις 16:52 @Sex
Eγω το παθενω καμια φορα και ηρεμω βαζωντας μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια οταν κοιμαμαι δοκοιμασετο!Συνηθος μου συμβαινει οταν εχω βαλει τα ποδια μου καπως που να μου τα πιεζει και μονο ετσι ηρεμω!
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στους όρχεις
Μήνυμα στις 23/10/2009 στις 14:00 @Sex
Μπα λιγο δυσκολο να παθεις κατι.Εφοσον ξερεις οτι ειναι καθαρη χαλαρωσε ![]() Πήγαινε στο θέμα: Μια ερώτηση παιδιά... :( |