Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 01:11 @Sex
Α και το πουλ... σου μια χαρα ειναι ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τεχνικές Αυ...
Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 01:09 @Sex
Δεν πηγα με ποιον με ποια πηγα .Ναι εχω παει εμ γυναικα .Εχω παει με γυναικες πριν παω 16.16 Ειμε τωρα.Κοιτα δεν σου ειπα το να τραβασ μαλ... με φιλος σου ειναι κακο ναιδ εν ντρεπονται οι αντρες αυτο που με παραξενεωε ειναι στον δρομο που λες.Και δεν μπορω ρε συ αν τραβαω μαλ... με φιλο μου ενω βρισκομαστε στον ιδιο χωρο.Αυτα τα καναμε μονο στην τετραημερη και σε διαφορετικα δωματια ο καθενας.Μαζι θα μου φενοταν καπως. Πήγαινε στο θέμα: Τεχνικές Αυ...
Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 01:03 @Κλάψιμο
Ουτε εγω τους παω αλλα τι να κανουμε!!!Ναι ειμαστε λιγο ρατσιστες αλλα με μετρο.Αφου δεν πειραζουμε κανεναν δεν αφορα τους αλλους τι κανουμε χαλαρωσε!Εχουν κανει παρα πολλα!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τη γνωμη σας..
Μήνυμα στις 31/10/2009 στις 17:27 @Sex
Το σπερμα ειναι οταν παιζεις το πουλ... μετα απο λιγο κατι αρχιζει να βγαινει η πιο απλα να πεταγεται απο εκει.Εξπερματωση δεν εχεις ακουσει? Δεν ειναι τιποτα και οταν θα εισε ετοιμος θα σου ερθει δεν χρειαζεται να στο μαθει κανεις .Καποια στιγμη ενω τον παιζεις θα ερθει και αυτο. Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 31/10/2009 στις 17:22 @Διάφορα
Καλα εγω πονταρω ολλα τα λεφτα στο Νο2 !!! Τραβα ποιοτητα οχι εμφανισει. Χαρακτηρα οχι εφε!!! ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: επιλογη μεταξυ 2 αγοριων
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 21:57 @Διάφορα
Το λες με εμεσο τροπο οτι πρωτιμας τον δευτερο για τον αλλον ολλα τα αρνητικα ειπες.Γνωμη μου ειναι να πας με αυτον απο την ρωσια.Γιατι με αυτον θα περασεις πραγματικα καλα.Ο αλλος μου φενεται πολυ εφε σχετικα με αυτα που ειπες.Πηγαινε με το παιδι που περνας καλα οπου ειναι και πιο ενδιαφερον!
Πήγαινε στο θέμα: επιλογη μεταξυ 2 αγοριων
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 13:15 @Sex
Αποριπαντικο ? χαχχααχ Αμα βαλεις κατι τετιο θα παθεις ζημια . Λαδι ενοεις. Κοιτα να την παιξω με καποτα το ειχα κανει μια φορα που ηθελα να μαθω να την χρισιμοποιω επιδη δεν ηξερα. Καλα πως μπορειτε να την παιζεται ρ επαιδια στο δρομο και μαλιστα ο ενας μαζι εμ τον αλλον? Πήγαινε στο θέμα: Τεχνικές Αυ...
Μήνυμα στις 29/10/2009 στις 13:12 @Sex
Γινεται και παραγινεται 9 φορες ! Τεσπα. Ρε ασε τη μπανανα και αρχισε να την ποαιζεις με τον κλασικο τροπο οπως την παιζουμε ολοι μας και σιγα σιγα θα μπεις στα συνθετα. ![]() Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 28/10/2009 στις 01:27 @Sex
Eνταξι κοιτα αμα ηταν 13 θα μου φενοταν καπως εγω παντος απο τα 14 αρχισα και μου φενεται λογικοτατο!Τωρα μια αποωει ειναι οτι θελει αποφασιζει.
Πήγαινε στο θέμα: t na knw ? :\
Μήνυμα στις 27/10/2009 στις 00:01 @Sex
Nα προχωρισεις!Εφοσον το σκεφτεσαι και νιωθεις ετοιμη να προχωρισεις! Μονο αμα νιωθεις ετοιμη γιατι αυτα δεν πανε με υλικιες... ![]() Πήγαινε στο θέμα: t na knw ? :\ |