Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 21:41 @Sex
Δεν εχω κολημα απλα ειχα παντα αυτη την απορια!
Πήγαινε στο θέμα: Πως τον μετρανε?
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 02:23 @Sex
Λοιπον παιδια παντα ειχα αυτη την απορια. Σηγουρα καποια στιγμη ολοι μας εχουμε παρει το χαρακα και εχουμε μετρισει ποσο ειναι ο φιλαρακος μας. Το θεμα ειναι οτι προσπαθω να καταλαβω το πως. Πως τοποθετεις τον χαρακα πως ακριβως μετρας το παχος τετιες αποριες που τωρα μου εχουν διμιουργιθει.Οταν λεω πως τον τοποθετεις ενοω μετρας απο εκει που σκληρενει απο τα μπαλακια η απο πανο που μπορει να σου κοβει ποντους ?Εχω παρατιρισει πως οταν γα...ας μπαινει και απο κατω αυτο που καλιβεται απο τα μαλακια .Τεσπα πως τον μετρανε το υωος και το πλατος(παχος)+(μακρος) Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Πως τον μετρανε?
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 02:02 @Sex
0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ . Αμαν ρε παιδια.3 φορες ξεκαρδιστικα εδω.Λοιπον εμενα δεν μου το εμαθε κανεις θα σου φανει περιεργο αλλα θυμαμε αο το διμοτικο τον εαυτο μου να παιζω το πουλι..μου χωρις να ξερω γιατι εσθανομουν οτι ετσι θα ειναι το σεξ και τιποτα αλλο.Καπια στιγμη ενω μεχρι να ερθει εκεινεη ι στιγμη τραβαγα χωρις καμια ουσια εφτιαξα ενα τρομερο σεναριο στο μυαλο μου τραβοντας μαλ... με την καθηγιτρια τον αγγλικων μου(ηταν και μου..ρα)και ενιωσα καπως περιεργα και βγηκε ενα διαφανες υγρο(καμια σχεση με αυτο που βγαζω τωρα).Αλλα καταλαβα οτι κατι ηταν αυτο και δεν ηξερα αμα ηταν καλο η κακο.Οταν μιλισα με φιλους καταλαβα τι ηταν αλλα σου λεω οτι μονος μου το εμαθα. Με λιγα λογια γιατι το γαμ.σα το θεμα κανε ενα κααλο σεναριακι στο μυαλο σου(απο μια φιλη σου μεχρι και 30αρα πορνοσταρ οτι γουσταρεις).Και δοστου να καταλαβει.Διαλεξε ενα χωρο που σε εμπνεει και για καθαρισμο κανε ενα ντουζακι και εισε ετοιμος.Και προσεχε με το σαπουνι γιατι αμα μπει μεσα θα σε τσουξει χαχαχαχαχ ελπιζω να βοηθισα ![]() Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο;
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 01:49 @Sex
Βαλλε και λιγο την δικια σου φαντασια να σκεφτει.Τοσα πραγματα υπαρχουν γυρο σου.Πολλες και διαφορες λυσεις για μια γυναικα που φενεται οτι ενδιαφερεται για νεες ιδεες.(χαχαχα τελειωσα το σοβαρο υφος).ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΕ!!! Πήγαινε στο θέμα: Γυναικιοι τροποι αυνανισμου!!!!
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 01:40 @Sex
Δεν ξερω ρε συ τι μπορει να ειναι.Πιγαινε σε κανα γιατρο να κανεις ενα υπεριχο δεν ειναι ντροπη και γω πηγα πριν λιγους μηνες.Οτι και να σου πω αδικως θα σε αναστατωσει. Υποθεσεις: α)Καθε ποτε τραβας μαλ..ια? β)Οταν τραβας μηπως τα ζοριζεις και αυτα πανω στο κουνιμα? γ)Μηπως φορας στενα εσωρουχα και οταν τα βγαζεις σε πιανει πονος (σκεψουτο λιγο)γιατι και εγω το παθαινο αυτο ετσι? Απαντα γιατι μπορει να ειναι απλα καθημερινα πραγματα. Αλλα οτι και να σου πω η και να σου πουνε πηγαινε σε εναν υπεριχωγραφο για να εχεις τοκεφαλι σου υσιχο. Πήγαινε στο θέμα: problima peous
Μήνυμα στις 4/11/2009 στις 22:52 @Κλάψιμο
προχωρα ασε τι λενε οτι θες εσυ .Και αμα ειναι φιλοι σου θα καταλαβουν αλιως αστους να λενε΄.
Πήγαινε στο θέμα: voi8ia...
Μήνυμα στις 4/11/2009 στις 22:43 @Sex
Nα σου πω δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει αν οι αλοι λενε αληθεια γαιτι το μεγεθος παιζει μικο ρολο.Μια κοπελα κοιταει αυτον που εχει το μυαλο και περναει καλα μαζι του.ΤεΛειος πληροφοριακα θελω να σου πω οτι ακουσα στην τηλεωραση απο ενα σεξολογο οτι: μικρο ειναι απο 8 και κατω. κανωνικο απο 8 -16 και μεγαλο απο 16και πανω Και οι περισοτεροι μην πω και ολοι εχουν κομλπεξ και ενω εχουν τον φιλαρακο τους 8 9 και 10 λενε 16 17 18 επιδι δ=ντρεπονται. Πήγαινε στο θέμα: problima peous
Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 12:43 @Sex
Και να τον παρατισεις εσυ για να μην εχει τυψεις.
Πήγαινε στο θέμα: κέρατο...
Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 12:42 @Sex
Aπλα ειναι πολυ καλος μαζι σου διαφορετικα απο τι συνιθιζε .Θα αποφεβγει να βγαινετε συχνα.Και ολλα αυτα γιατι θα θελει να περναει χρονο με την αλλη αλλα και να εχει και εσενα τουλαχιστων μεχρι να το καταλαβεις μονη σου.
Πήγαινε στο θέμα: κέρατο...
Μήνυμα στις 1/11/2009 στις 01:12 @Sex
Χα χα χα! Πολυ καλο παραδειγμα αυτο εμ τον κρινο! ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: αυνανησμός; παίξιμο; |