Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 18:23 @Sex
Σωστος ο Tzimaras καθαρο ,απαλο δερμα .Χωρς ειχνος τριχας.
Πήγαινε στο θέμα: 69
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 18:21 @Sex
Τιποτα δεν κανεις .Να το συζητησεις με τους γονεις σου δεν ειναι ντροπη (αμα θες).Αμα ειναι πολυ μικρη οπως λες δεν νομιζω να εχεις μεγαλο προβλημα αλλα γιατι δεν πας για καλο και για κακο σε εναν γιατρο να σου δοσει λυσεις σχετικα με το τι να κανεις.
Πήγαινε στο θέμα: Φύμωση...
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 18:16 @Sex
Ρε το ξερεις οτι αμα κανει εκτρωση υπαρχει κυνδυνος να μη ν μπορει να ξανα κανει παιδια.Ακου χαλαρωσε κανε τεστ μεσα σε μια βδομαδα απο την πραξει και μετα βλεπεις τι θα κανεις.Υπαρχουν πυθανοτητες να εισε εγκυος αλλα πολυ μικρες και κανεις δεν μπορει να σου απαντσει με ενα ναι η ενα οχι.Κανε το τεστ και βλεπεις μην παει ο νου σου στο χειροτερο.Ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαπτισαμε.RELAX.
Πήγαινε στο θέμα: Λέτε????
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 11:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Aπο 9-16 .Αυτο ειναι το μεσο μεγεθος.Αλλα μπορει καποιος να την εχει καω απο 9 και αλλος πανω απο 16 cm. Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό μέγεθος για την ηλικία μου
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 01:32 @Sex
Ναι και εγω για να ειναι καποιος καθαρος δεν χρειαζεται να εχει κανει περιτομη και βεβαια η διαφορα στο σεξ ειναι μικρη εως και μιδαμινη. Εξαλου οταν γα..ας δεν σε εμποδιζει το πετσακι γιατι δεν το χρησιμοποιεις.Για ποιο λογο να το κοψεις ? Πήγαινε στο θέμα: Peritomi ?
Μήνυμα στις 7/11/2009 στις 11:04 @Sex
Βρες δευτερη οπως ειπε και ο μαγκας πιο πανω να περνας καλα ολο το σαββατοκυριακο και με τις δυο !!!
Πήγαινε στο θέμα: MAGKES BOHTHIA!
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 22:47 @Sex
Nα σου πω ρε MaRmO που εχεις και αποψη το παχος μετραει? Α και πως το μετρισες οτι ηταν 18 cm χωρις να σε φερ σε δισκολη θεση .αχαχαχαχαχ ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πως τον μετρανε?
Μήνυμα στις 5/11/2009 στις 21:48 @Sex
Καλα και εγω την παιζω καθε μερα και αμα τραβιξω πανω απο 4 δεν βγαζω τιποτα σχεδον.Κοιτα δεν τραβαω 4 φορες την ημερα μονο μια.Και αμα θελω να κρατισω ενεργια δεν κανω τιποτα το ιδετερο ισχυρη θεληση αλλα υπαρχουν και φορες που δεν αντεχω.
Πήγαινε στο θέμα: MAGKES BOHTHIA! |