Μήνυμα στις 11/11/2009 στις 13:41 @Διάφορα
To καλυτερο ειναι να ο παρεις ενα ωρεο αντρικο βραχιολι (μπρασελε μεταλικο)σε ωρεο σχεδιο .Μου ειχε κανει η τοτε κοπελα μου πριν δυο χρονια ενα και το φοραω ακομα.Με ξετρελανε αυτο το δωρο. Σηγουρεψου ομος οτι τα φοραει γιατι αμα δεν φοραει δεν θα ειναι το καλυτερο.Αλιως τα πραπανο που ειπαν οι φιλοι ειναι μια χαρα. Πήγαινε στο θέμα: δωρο επετειου
Μήνυμα στις 10/11/2009 στις 22:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με τι καρδια θα μπορεσει να το κανεις αυτο στον φιλαρακο σου?![]() χαχαχαχχαχαχαχααχ ![]() ![]() ![]() ![]() Σκεψουτο καλυτερα.Και να ξερεις μαζι σου ειμαστε ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Peritomi ?
Μήνυμα στις 10/11/2009 στις 22:48 @Sex
Και βεβαια ειναι δισκολο αλα προσπαθησε να το παικεις εστω χαλαρη. Να σου πω κανα χαπι πειρες μετα? Πήγαινε στο θέμα: Λέτε????
Μήνυμα στις 10/11/2009 στις 22:41 @Sex
Καλα στο πεος ξυριζομαι πριν καλα καλα μεγαλωσουν αλλα δοξα το θεο δεν εχω πολλες τριχιες ακομα σε ολο μου το σωμα παρολο που εχω φτασει 1 λυκιου.Να φανταστητε ενω εχω βγαλει στα ποδια μου στο προσωπο και στις μασχαλες που εχουν οι περισοτεροι σε αυτην την υλικια δεν εχω βγαλει καθολου.χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: 69
Μήνυμα στις 10/11/2009 στις 22:36 @Sex
Yψος οχι τι ειναι .Να μακρινει ναι ακομα και να παχυνει βεβαια εξαρταται τι υλικια εισε.Το πεος ψυλωνει αποτομα οπως λες στην υλικια 12-14 μετα αρχιζει να αναπτυσεται και να μεγαλωνει μεχρι τα 21-22 σου. Στα δωδεκα με δεκατεσσερα ειναι η αποτομη αλλαγη αποτι ξερω μετα μεχρι τα 21 σου μεγαλωνει μεν αλλα οχι αποτομα .Σταδιακα ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: γίνετε αυτό?
Μήνυμα στις 9/11/2009 στις 23:12 @Sex
Xa εγω και να ηθελα δεν εψω τριχιες στο στηθος που δεν θελω.
Πήγαινε στο θέμα: Τριχωτο Στηθος ?? xD xD xD
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 20:02 @Sex
Ολο συμφωνω με καποιον σε καθε ποστ.Πολυ σωστα τα λες αντρεα!
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση & Σεξ - Ερωτηση για τις κοπελιες..
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 19:19 @Sex
Aμα γουσταρεις κανε δεν στο απαγορευει κανει ολοι μαζι σου ειμαστε! ![]() ![]() ![]() χα0χ00χ0αχ0χααχ Πήγαινε στο θέμα: Peritomi ?
Μήνυμα στις 8/11/2009 στις 18:37 @Θ. Κλημεντίνη
Καλα φιλε θα στο πω λιγο σκληρα γαμ... τις πολυ μικροτερες δεν ξερουν τι θελουν κοριτσακια ειναι.Εγω πριν λιγο καιρο ειχα αναφερθει και σε ενα ποστ που ειχα εδω μιλαγα με μια 2 χρονια μικροτερη.Ολλα καλα οσο δεν με ηξερε και μιλαγαμε ηταν ολα καλα αυτη ετρεχε απο πισω μου οταν γνωριστικαμε καλυτερα και εμαθε οτι εγω ειμε περισοτερο αθλητικος τυπος και τον περισοτερο χρονο μου τον περναω για το σωμα μου και οτι κανω παρεα με ατομα που βγαινουμε για μπαλα η κανονιζουμε κανα ματσακι μεταξυμας (μπασκετ ,μπαλασ) ξενερωσε.Ηθελε να με βλεπει συνεχεια για καφε και εξω (πραγμα που δεν το συνιθιζω) και πολυ αργοτερα καταλαβα οτι αυτος ηταν ο λογοςπου μου εκανε την δυσκολη.Δεν λεω μια φορα την βδομαδα θα βγω για καφε αλλα οχι και επι καθημερινης βασεως.εχω σημαντικοτερα πραγματα . Παραδειγμα απο το ποσο ανωριμα ειναι τα περισσοτερα κοριτσια σε αυτην την υλικια.Αμα στο ξανα πει πες της ειρωνικα (και εσυ που ξερεις τι ειναι ανωριμος και τι οχι 5 χρονια διαφορα εχουμε ακου τον μπαμπακα) και δωστεις χαιρετισματα. απλα δεν ΑΞΙΖΕΙ.Βρες στην υλικια σου η και αμα μπορεις μεγαλυτερες.Και ποτε μην τις κοινιγας ειναι το χειροτερο. Πήγαινε στο θέμα: Την ΘΕΛΩ!!! |