Μήνυμα στις 13/11/2009 στις 18:24 @Sex
Ευχασιστω θα παω να δω και θα σας απαντησω!
Πήγαινε στο θέμα: Παιδια ειναι σοβαρω???
Μήνυμα στις 13/11/2009 στις 16:00 @Sex
Ρε αμαγουσταρει να γαμ..θει η γκομενα δεν εχει προβλημα. Εξαλου απο την στιγμη που εχει αποφασισει πως θελει να παει μαζι σου και ξερει οτι εισαι μικρος δεν εχεις προβλημα.RELAX(οπως λεω παντα) και κανε οτι νιωθεις. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια !!!! σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 12/11/2009 στις 23:11 @Sex
Nαι εκανα πολυ αυτο το καλοκαιρι αλλα δεν νομιζω να εφτεγε αυτο. Και ναι απο το καλοκαιρι μαζι με τις εξετασεις με επιασε. Εχω συζητισει με τους γονεις μου να με πανε αλλα το περνουν πολυ στην πλακα λεγοντας δεν ειναι τιποτα και τετια.Τους ειπα μολις τωρα να μου κλισουν ραντεβου στο ικα και θα παω μια απο αφτες τις μερες μετα το σσχολειο. Τεσπα ρε παιδια καμια λυση για να τα ξεκουρασω καπως? Πήγαινε στο θέμα: Παιδια ειναι σοβαρω???
Μήνυμα στις 12/11/2009 στις 23:10 @Sex
Nαι εκανα πολυ αυτο το καλοκαιρι αλλα δεν νομιζω να εφτεγε αυτο. Και ναι απο το προηγουμενοι καλοκαιρι μαζι με τις εξετασεις με επιασε. Εχω συζητισει με τους γονεις μου να με πανε αλλα το περνουν πολυ στην πλακα λεγοντας δεν ειναι τιποτα και τετια.Τους ειπα μολις τωρα να μου κλισουν ραντεβου στο ικα και θα παω μια απο αφτες τις μερες μετα το σσχολειο. Τεσπα ρε παιδια καμια λυση για να τα ξεκουρασω καπως? Πήγαινε στο θέμα: Παιδια ειναι σοβαρω???
Μήνυμα στις 12/11/2009 στις 16:55 @Sex
Ρε μπορεις να πας οποτε θες (θεορητικα αμα νιωθεις ετοιμος).
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια !!!! σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 12/11/2009 στις 16:53 @Sex
Λοιπον παιδια εχω παρατηρησει οτι απο το καλοκαιρι και οι δυο μου αγκωνες τριζουν υπερβολικα.Σε καθε κηνιση που κανω.Ξερετε αμα ειναι κατι σοβαρο ?Και αν μπορω να κανω κατι για να σταματισει? Θελω να σας πω οτι κανω κολυμπι και παω γυμναστιριο (δεν ξερω αμα εχει καμια σχεση). Επισεις περναω αρκετες ωρες γραφοντας στο πληκτρολογιο μπορει να φτεει αυτο? Τελος παρακαλο πειτεμου ασκησεις η απλα πραγματα που μπορω να κανω για να τα ξεκουρασω. Ευχαριστω ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Παιδια ειναι σοβαρω???
Μήνυμα στις 12/11/2009 στις 14:29 @Sex
Ρε σκορπιον μεχρι τα 22 μεγαλωνει .Ακομα και για 18χρονο μπορει να ειναι 10 - 20 cm μην τρελενεσαι δεν παει με υλικια. Το μεγεθος δεν ειναι αναλγο με τιποτα ουτε με το ποσο ειναι η παλαμη ουτε το υψος Relaxxxxxxxx. Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό μέγεθος για την ηλικία μου
Μήνυμα στις 11/11/2009 στις 20:30 @Sex
Εγω λεω να μην της το ζητισεις θα σε περασει για τελειωμενο. Καποια στιγμη που πευτει φασωμα και ειστε στα μελια σε καποιου το σπιτι θα το φερεις με το δικο σου τροπο αλλα μην το ζητισεις . Μπορει να δεκτει αλλα θα σε περασει για ξελιγομενο.(συγνωμη κιολας) Το φερνει η φαση μην στενοχωριεσαι. Αλλα την στιγμη που ειστε μονοι και πεφτει χουφτομα. ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ???
Μήνυμα στις 11/11/2009 στις 20:26 @Sex
Καλα να σου πω δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι.Εγω ειμε 16 και ειμε αγορι και οταν ζηταω προφυλακτικα με κοιτανε καπως οι περιπτεραδες και με πειραζουν αλλα ποιος τους γαμ.. λες και με ξερουν.Πως θα καταλαβεις αλιως αμα ντρεπεσαι να αγορασεις κατι? Αμα ντρεπεσαι πηγαινε σε καποιο αγνωστο φαρμακειο να αγορασεις κατι.Μακρια απο το τοπο διαμονης για να ισε σηγουρη οτι δεν σε ξερει. Πήγαινε στο θέμα: Λέτε????
Μήνυμα στις 11/11/2009 στις 20:22 @Sex
Εγω φιλε μου στην υλικια σου γαμ.. για πρωτη φορα αμα νιωθεις ετοιμος προχωρα.και δεν ξερω αμα ηταν πουτα...τσα οπως λες επιδη ημουν 14 και αυτη 17-18 παντος το καναμε αρκετες φορες το καλοκαιρι εκεινο.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά ΣΕΞ;;; |