Μήνυμα στις 15/11/2009 στις 11:54 @Sex
Ρε σιγα σιγα θα εχεις παρατηρισει οτι δεν σου σηκωνετε οπως σηκονοταν παλια.(με το παραμικρο).Βλεποντας ενα μουν.. η βιζακια.Οπως ειπε και ο βετερανος με τον καιρο και με την εμπειρια αργεις και αυτο ειναι καλο γιατι αργης να εξπερματωσει και αντεχεις πιο πολυ στο σεξ! Πήγαινε στο θέμα: αγρο να εχω στυση
Μήνυμα στις 15/11/2009 στις 11:50 @Sex
XaXAXA Δοξα το θεο τα αρχιδια δειχνουν και εινια πολυ μεγαλα! ![]() Και κανονικα γαμαω.Μου ειχε πει ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα και μπορει στην χειροτερηπεριπτωσει (την αποκλειει)μετα απο χρονια να κανω μια λεπτει ενχειριση.Αλλα ολλα καλα ντουρος!!! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στους ορχεις!
Μήνυμα στις 14/11/2009 στις 21:24 @Sex
Ωρεος!!!Σου εφυγαν λοιπον τα ηλιθια κομπλεξ? ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια !!!! σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 14/11/2009 στις 20:21 @Sex
Κριμα αλλα εδω ειμαστε χαχαχα περιμενουμε. ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Λέτε????
Μήνυμα στις 14/11/2009 στις 20:18 @Θ. Κλημεντίνη
Το προβλημα πιστεβω οτι ειναι οτι δεν νιωθεται σαν δεμενη οικογενεια. Και αμα δεν κανω λαθος ολλα αυτα πρεπει να αρχισαν οταν χωρισαν οι γονεις σου?Σωστα? Δεν ξερω αμα ουσιαστικα ειναι εκει το προβλημα και συγνωμη αμα αθελα μου σε στενοχωρισω παρακατω. Λοιπον απο την στιγμη που δυο ανθρωποι δεν τα παν καλα καλο ειναι να χωριζουν.Εγω διακρινω οτι δεν ειστε πολυ δεμενοι γιατι σε ειδα να μιλας ετσι για την μαμα σου(οτι δεν την συμπαθεις).Και εμενα η μανα μουετσι εκανε και εγω δεν αντεχα και δεν την συμποαθουσα οπως λες(ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΟΜΩΣ).Με πιεζε και μου ελεγε αν διαβασω οπως εσενα και σηκονωμοθν και εφεβγα απο το σπιτι.Μια μερα που τσακωθηκαμε την ειδα να κλεει και μου ειπε ολλα αυτα στα κανω για εσενα και μονο και αμα θες σταματα τα ολλα. Απο τοτε καταλαβα οτι ειχε δικιο.Τεσπα τωρα παω 1 λυκιου και ακομα πιεζομαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι μονο υπομονη. Προσπαθησε να καταλβεις το οτι εφυγε ενας απο τους δυο δεν αλλαζει κατι και εχετε ο ενας τον αλλον(εσυ και ο αδερφος σου). Δοστου να καταλαβει οτι οποιαδηποτε δυσκολια θα την ξεπερνατε μαζι και να κοψει τα ποτα γιατι δεν τον βγαζουν απο την αδιεξοδο που ειναι απλα τον κανουν να νομιζει οτι ειναι καλα. Δεν ειναι ευκολο αυτο και μπορει να μην αντιδραση καν αλλα αξιζει μια προσπαθεια.Πραγματικα σου ευχομαι τα καλυτερα. Πήγαινε στο θέμα: Giati se mena?
Μήνυμα στις 14/11/2009 στις 16:52 @Sex
Μαρμο συγνωμη κιωλας αλλα ισε σηγουρει πως εισε ενημερομενη??? 1τον:Οταν μια κοπελα εχει περιοδο απαγορευεται αυστηρα να κανει ερωτα χωρις καποτα γιατι κυνδινευει ο αντρας (ακομα και καθαρη να εινια η κοπελα. 2ρον:Κατα την διαρκεια που εχεις περιοδο υπαρχουν μεγαλες πυθανοτητες ναμεινεις εγκυος ακομα και ας μην θεωρουνται γονιμες οι μερες. (σε περιπτωση που απλα εξπερματωσε πανω σου οχι εισχορησε μεσα σου). Αυτα ειναι 2 βασικα πραγματα που πρεπει να γνωριζεις και μου κανει μεγαλη εντυπωση μια γυναικα με τοσες εμπειριες να μην τα λαμβανει υποψει της .Μην το ξανακανεις. Η τουλαχιστων να εισε συνιδιτοποιημενη σε οτι κανεις! Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση μεσα!
Μήνυμα στις 14/11/2009 στις 00:51 @Sex
Oταν λεω αργοτερα ενοω πολυ αργοτερα .Οταν θα σου φυγουν αυτα τα χαξα κοληματα.Θα το καταλαβεις μονος σου.
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια !!!! σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 13/11/2009 στις 22:12 @Sex
Oxι δεν ειναι οτι χειροτερο και δεν υπαρχει κανενα μα κανενα προβλημα. Και δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να γινεις καλυτερη απλα να φροντισεις καθε φορα που ερχεστε σε απαφη να δειχνεις με τον καλυτερο τροπο το ποσο πολυ σου αρεσε και ποσο καλος ηταν.Να κανεις τον αντρα να εχει ενα ρολο,να τον κανεις να καταλαβει οτι του αρεσεις παρα πολυ και καθε φορα να του το δειχνεις με διαφορετικο τροπο. ![]() ![]() ![]() ![]() Ελπιζω να σε βοηθησα (ο καποιος) ![]() Πήγαινε στο θέμα: σ.ο.σ
Μήνυμα στις 13/11/2009 στις 18:35 @Sex
Πω ρε απο τα 14 κιολας θα αρχιζεις να χεινεις καπως κανονικα.Μεχρι τα 20 σου θα ειναι ολο και πιο καλυτερο και πιο πολυ. Και τι παει να πει δεν χυεις κανονικα? Ολοι στην υλικια σου ετσι χυναμε.13 ισε και ειμε 16 ακομα και μεσα σε αυτα 3χρονια θα δεις τρομερη διαφορα. Εγω διακρινω πολλες ανασφαλειες και σου προτεινω να το αναβαλεις για λιγο αργοτερα. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια !!!! σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 13/11/2009 στις 18:30 @Sex
Οχι γιατι να σε κραξω και εγω στην υλικια σου αρχισα.Βεβαια μου φενεται λιγο δυσκολο να εισε αγγυος εως και ακατορθοτο(οχι οτι δεν γνεται).Τεσπα τωρα που τελειωνει η βδομαδα θα δουμε.Ενταξι το να παει να ζητησει ενα κοριτσι 14 χρονων τεστ εγγυμωσυνεις ειναι καπως αλλα για απαντησεμου. Μεγαλυτερες φιλες εχει? (16-18χρονων) Αν ναι ξητα απο αυτες να παρουν ενα για εσενα. Αλιως αμα δεν κανεις τιποτα θα σε φαει τζαπα η αγωνια. Best wishes Doctoras (επιρεασμενος απο τα αγγλικα)0αχ0χ0α0α0χ0χα0χα Relax μεχρι να παρεις καποιο αποτελεσμα. Πήγαινε στο θέμα: Λέτε???? |