Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 21:50 @Κλάψιμο
Είναι απλό..Θα τους πεις να σταματήσουν..Πες τους πως δεν σου αρέσει και το κλασσικό "θα σας άρεσε να ήσασταν στην θέση μου".. Μην φοβάσαι..Στο χέρι σου είναι... Πήγαινε στο θέμα: Μου εχουνε βγαλει παρατσυκλι
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 21:46 @Διάφορα
Εκτός από το ποδόσφαιρο που είναι η ζωή μου,θέλω ως 2η δουλειά αφού τελειώσω το ποδόσφαιρο(και αν γίνω ποδοσφαιριστής διότι δεν έχω μέσον στην Ελλάδα) θέλω να γίνω φωτογράφος...Τι πρέπει να κάνω για να γίνω φωτογράφος,πρέπει να σπουδάσω,σε σχολή ή σε πανεπιστήμιο?Και πόσο είναι οι βάσεις? Α!Και κάτι τελευταίο,πως να πίσω τον πατέρα μου να με αφήσει να πάρω επαγγελματική μηχανή Nikon 386 E,η μάνα μου με αφήνει,αλλά αυτός λέει "ε μωρέ τι να την κάνεις".. Πήγαινε στο θέμα: επάγγελμα φωτογράφος
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 16:10 @Θ. Κλημεντίνη
Στην αρχή ήμασταν κολλητοί(έτσι πιστεύαμε)αλλά από την αρχή θέλαμε ο ένας τον άλλον..Αλλά από πέρυσι υπήρχε ένας άλλος στην ζωή της(πριν την γνωρίσω εγώ,φέτος γνωριστήκαμε)...Πριν 4 μήνες κάνανε σχέση(1 μήνα μετά αφού μαλώσαμε)...Την θέλω όσο τίποτα και αυτή με θέλει πολύ(μου το έχει πει και εγώ το ίδιο).. Δεν ξέρω όμως τι να κάνω,όσο σκέφτομαι ότι είναι με τον άλλον,πνίγομαι..Βοήθεια!! Πήγαινε στο θέμα: Έχει σχέση με άλλον..Αλλά με θέλει
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 03:10 @Θ. Κλημεντίνη
Μίλα στην κοπέλα σου,στα ίσα ρε παιδί μου...Πες της το. Εγώ πάντως σου προτείνω να σεβαστείς την απόφαση της κοπέλας,να μην το μάθει κανένας,βλέπεις πως σ'αγαπάει και δεν θέλει να σε αφήσει και ρισκάρει για αυτό.. Υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί στις ημέρες μας,δεν πρέπει να εμπιστευτείς τον ξάδερφο της,οποίος είναι εχθρός της,θα σας καταστρέψει.. Εσύ διαλέγεις,καλή τύχη..! Πήγαινε στο θέμα: Η πρώτη μου σχέση
Μήνυμα στις 6/5/2013 στις 13:20 @Sex
Κατάλαβες λάθος..Εννοώ ντύνεται προκλητικά,αρά σημαίνει πως ψάχνεται...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της πω για πίπα
Μήνυμα στις 6/5/2013 στις 00:31 @Sex
Hello! Είναι μια από την γειτονιά μου 1 χρόνο μικρότερη από εμένα,που τώρα τελευταία έχει γίνει γκομενάρα..Είμαστε μόνο φίλοι.. Το κορίτσι ντύνεται προκλητικά,πολύ προκλητικά.. Πως να της πω για πίπα? (είμαι 15 και αυτή 14) Πήγαινε στο θέμα: Πως να της πω για πίπα
Μήνυμα στις 5/5/2013 στις 01:57 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν θέλω να την χάσω το ίδιο και αυτή,αλλά αν της το πω αυτό και δεν δεχτεί,θα αλλάξει γνώμη για εμένα,θα με θεωρεί πούστη.. Έτσι όπως πάνε δεν χωρίζουν..Δεν μπορώ,την θέλω... Πήγαινε στο θέμα: Έχει σχέση με άλλον..
Μήνυμα στις 3/5/2013 στις 12:01 @Θ. Κλημεντίνη
Η κοπελιά με ήθελε πριν τα φτιάξει με αυτόν,απλώς με αυτόν γνωρίζονται εδώ και 3 χρόνια και από πέρυσι άρχισαν να θέλει ο ένας τον άλλον,ενώ με εμένα 1 χρόνο και με ήθελε από την πρώτη στιγμή το ίδιο και εγώ,αλλά νόμιζα πως όχι και ασχολόμουν με μια άλλη και αυτή κατά κάποιο τρόπο το έμαθε και τα έφτιαξε με τον άλλον... Δεν νομίζω να παίζει,την έχω ρωτήσει πολλές φορές,μου το έχει πει και ο κολλητή της,που είναι και δικιά μου κολλητή,πως δεν παίζει μαζί μου.. Πήγαινε στο θέμα: Έχει σχέση με άλλον..
Μήνυμα στις 3/5/2013 στις 01:13 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Είμαι ερωτευμένος με ένα κορίτσι που και αυτή είναι ερωτευμένη μαζί μου(μου το έχει πει),αλλά έχει σχέση με άλλον εδώ και λίγους μήνες και δείχνει πως και αυτόν τον αγαπάει και δεν τον αφήνει...Μου λέει πολλές φορές,πως αν δεν ήταν αυτός,θα ήμασταν μαζί... Τι να κάνω?την θέλω πολύ... Πήγαινε στο θέμα: Έχει σχέση με άλλον..
Μήνυμα στις 23/4/2013 στις 19:07 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Όχι σε κλαμπ,δεν είναι και τόσο ωραίο...Αν φας Χ θα γίνεις ρεζίλι σε όλο το κλαμπ και αυτή θα σηκωθεί να φύγει.. Αν την πας κάπου που θα είστε μόνοι(π.χ. παραλία) θα είναι και πιο ρομαντικό και αν φας Χ μπορείτε να μιλήσετε κατά βάθος πως έχει το πράμα.. Εγώ σου προτείνω να την πας κάπου που να είστε μόνοι,θα της αρέσει πιο πολύ... Τώρα τα λόγια που θα της πεις είναι π.χ. ξέρεις το τελευταίο καιρό έχω συνειδητοποιήσει πως αρχίζω να σε ερωτεύομαι.. ή "ξέρεις τώρα τελευταία δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου,είμαι ερωτευμένος μαζί σου" και κάτι τέτοια ![]() Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Προταση για κοπελα ... |