Μήνυμα στις 20/11/2009 στις 15:21 @Sex
Otan θα ερθει η στιγμη θα νιωσειε πολι καλυτερα κατευθιαν σηγουρα εχεισ βρεθει ξανα σε τετια θεση.
Πήγαινε στο θέμα: help..
Μήνυμα στις 19/11/2009 στις 22:33 @Sex
Μπραβο βρε .Αποδο και περα αν προσεχεις ηταν ενα καλο μαθημα ειδικα το ανχος που περασεσ χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Λέτε????
Μήνυμα στις 19/11/2009 στις 22:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τιποτα και αυτος αμηχανος θα ειναι!!!Χαλαρωσε πηγαινε σαν να μην τρεχει και τιποτα(δεν τρεχει και τιποτα στην ουσια)Μια σχεση αποστασηςειναι και ειναι λογικο υστερα απο τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα να υπαρχει ενα αβολο κλιμα.Τεσπα με τις πρωτες κουβεντες θα νιωσεις εδη καλυτερα ξεχνατο και προχωρα παρακατω!!! Πήγαινε στο θέμα: help..
Μήνυμα στις 16/11/2009 στις 22:36 @Θ. Κλημεντίνη
Mην το πας πολυ φιλικα προσπαθησε τωρα που εχεις ελευθερο εδαφος να εκμεταλεφτεις την κατασταση.Μην πας με την λογικη δεν ειμε ομορφος και δεν με βλεπει ερωτικα(πανω απο ολλα λιγη αυτοπεπιθιση).Κανε την κοινιση σου και ας σου βγει οπως σου βγει.Αμα δεις και σηνεχιζει να μην ανταποκρινεται τοτε αμα θες σηνεχιζεις να την βλεπεις φιλικα.Παντος πιστεψε στον εαφτο σου,προσπαθησε αυτον τον χρονο που ειναι μονη να την γνωρισεις καλυτερα να μαθεις τι της αρεσει και τι οχι.Αμα μαθεις τι της αρεσει και τι οχι (μπεις στο μυαλο της με λιγα λογια_)της λες αυτα που θελει να ακουει και την εχεις εντυπωσιασει σιγα σιγα η σχεσει που ειχατε θα αλλαζει και θα σε βλεπει αλιως ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ena koritsi
Μήνυμα στις 16/11/2009 στις 14:36 @Sex
Μαλ..κα (μια και τεριαζει στο θεμα χαχαχα).Μια φορα τολμησα να βρισω και μου βγηκε σε κακο δεν ηταν η καταληλλη και της πεταξα πολυ δυνατο βρισιδη και τσαντιστηκε.Αλλα πρεπει να ειναι πολυ ωρεο ειδικα αμα γουσταρει η γκομενα (τα βρισιδια) και το εχω πραγματικα αποθημενο γιατι απο τοτε δεν εχω τολμησει να το κανω αλλα το κανω με τσαμπουκα (με δυναμη)για αυτο μου βγαινει να βρισω . Πήγαινε στο θέμα: Προστυχοκουβεντες στο σεξ!
Μήνυμα στις 16/11/2009 στις 14:27 @Sex
Kατσε ρε φιλε θες να πεις οτι εβγαλες φωτο... την ωρα που γαμ..σες την κοπελα?Τεσπα δεν ειναι αναγκη τωρα να ασχοληστε με βλακειες Κανενα δεν τον ενδιαφερει αν γαμ.ες η οχι. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια !!!! σας παρακαλω!
Μήνυμα στις 15/11/2009 στις 23:39 @Sex
Αβολά ισα ισα!!! Πιστεβω θα τις αρεσει αφου εχεις αντοχες . Αλλο προσπαθουν νσ κρατηθουν για να μην τελειωσουν γρηγορα .Be cool... Πήγαινε στο θέμα: αγρο να εχω στυση
Μήνυμα στις 15/11/2009 στις 21:41 @Ftou.gr admin
Παιδια ακομα συνεχιζω να θελω βοηθεια παρακαπω καποιος μια απαντηση.
Πήγαινε στο θέμα: ~ONEPIECE ~
Μήνυμα στις 15/11/2009 στις 19:56 @Sex
Γιατι ρε εγω θελω παραπολυ να κανω παιδια!!!Παρα πολυυυυυυυυυυυ.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στους ορχεις! |