Μήνυμα στις 24/11/2009 στις 00:06 @Sex
Kαλα εγω το περισσοτερο που εχω αντεξει μεχρι να τελειωσω πρεπει να ειναι 10 λεπτα ναι 10 λεπτα ειχα δει και ωρα.Αλλα οταν τελειωνω μενει ακομα σηκομενος για κανα 2-3 λεπτα ακομα.Αλλα το καλο ειναι οτι μετα απο διαλυμα το πολυ 3 λεπτων ειμε ετοιμος παλι.Βεβαια εχω βρει καπια δικα μου κολπα να αντεχω πιο πολυ .α)Την τρελενω σταν προκατακτικα μεχρι να την δω να αρχιζει να εξαπτετε και μετα κανω και εγω την δουλεια μου.(εδω δεν αντεχω πιολυ απλα καπια βηματα τα κανω αλιως για να εξασφαλισω χρονο.) β)Οταν καλη ωρα εχω πολυ καιρο να γαμ... αφου ξερω οτι ηρθε η ωρα για να αντεξω και να μην τελειωσω με το που εισελθω τραβαω και μια κανα 10λεπτο νωριτερα πριν ερθει η παω σπιτι μου/της. Πήγαινε στο θέμα: kalo i kako?
Μήνυμα στις 23/11/2009 στις 23:34 @Sex
Εισε 15χρονων.Θα σου μεγαλωνει μερχι τα 21-22.Μη περιμενεις απο ην μια μερα στην αλλη σιγα με τα χρονια θα φανει. Αυτα τα σπυριακια βρισκονται πανς στο κεφαλι σιγουρα η απλα πανω στο πετσακι? Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το κεφαλάκι του πέους ~HELP~
Μήνυμα στις 23/11/2009 στις 19:05 @Sex
Aπαντηστε εχω και εγω αυτην την απορια!!!
Πήγαινε στο θέμα: pos niothoun i ginekes ot etoimes gia sex
Μήνυμα στις 23/11/2009 στις 14:51 @Sex
Koιτα για ασπρακια δεν ξερω (πιγαινε σε δερματολογο μην ντραπεις). Για το μεγεθος παντος ειναι κανονικοτατο(κανενα μα κανενα προβλημα). Αυτα τα ασρπακια εξεχουν απο την επιφανεια? Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το κεφαλάκι του πέους ~HELP~
Μήνυμα στις 22/11/2009 στις 21:03 @Sex
Οχι τι λες ισα ισα ηταν Full καυλομ..νος και δεν αντεξε ο φουκαρας. Του αρεσε πολυ παρα πολυυυυ. Πήγαινε στο θέμα: kalo i kako?
Μήνυμα στις 22/11/2009 στις 20:59 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Μαγκια δεν ειναι αυτο που βλεπεις γυρο σου και αυτο που κανουν πολοι.Μαγκας κατα την γνωμη μου ειναι αυτος που τα εχει βρει με τον εαυτο του και κανει οτι γουσταρει ,εφοσον δεν επιρεζει την ξωη καποιου αλλου.Εχει τα δικατου ιστεβω και δεν επιρεαζεται απο αλους. Καποιος που σε μια δυσκολη στιγμη θα σε στιρξει και ας εχει ακουσει τα χειροτερα για εσενα ,ακομα και αν οι αλοι οι ''μαγγκες''Θελουν να τον κανουν να πιστεβει το αντιθετο. Με λιγα λογια αυτος που δεν τον ενδιαφερει τι λενε οι αλοι .Μια δυνατοι προσωπικοτητα...Κανεις μα κανεις ομως δεν εειναι απολυτα γιατι εχει ο καθενας μας αδυναμιες. Πήγαινε στο θέμα: Mαγκια...
Μήνυμα στις 21/11/2009 στις 17:30 @Sex
Τεσπα baby oil και οχι πολλα σχολεια.Αυτο εχω χρεισιμοποιησει.
Πήγαινε στο θέμα: λιπαντικό
Μήνυμα στις 21/11/2009 στις 17:28 @Διάφορα
Για ατομα που για τον Α ΚΑΙ ΤΟΝ β λογο εχεις αμφιβολιες καλιτερα μην το ρισκαρεις.Ειδικα ο ερπιτας οπως ειπαν και παραπανω κολιεται για την πλακα. Πήγαινε στο θέμα: κοινό ρόφημα
Μήνυμα στις 20/11/2009 στις 18:09 @Θ. Κλημεντίνη
Εσυ αποφασιζεις αμα αξιζει η οχι εξαρτατε την καταστασει. Ειναι σοβαρο κανεις οτι θες εσυ αν οχι δοστου μια δετερει ευκερια ρε. Πήγαινε στο θέμα: να δωσω δευερη ευκαιρια???
Μήνυμα στις 20/11/2009 στις 18:08 @Ftou.gr admin
Omg Τι τον ρωτας τον ανθρωπο???
Πήγαινε στο θέμα: Πρόταση στους webmas.δώστε & γνώμη σας |