Μήνυμα στις 28/11/2009 στις 12:26 @Sex
Μιλαω με φιλες τις τωρα αλλα οχι και συνεχεια απλα εχω γνωριστει . Παρτυ ανιμαλ πολυ δυσκολο αυτο που ζητας αστο καλυτερα μην μου βγει και το ονομα εξαλου θα καταλαβει οτι της λεω ψεματα δεν ειμε καλος ηθοποιος .Σας ευχαριστω ολους!!! Πήγαινε στο θέμα: Aπορριπτεις Αλλα να κρατισεις επαφη.
Μήνυμα στις 28/11/2009 στις 12:20 @Sex
Οχι αμα αυνανιζεσαι δεν μεγαλωνει απλα μαθενεις μως να το χρεισιμοποιεις.Το μεγεθος ειναι κανονικο και δεν θα εχεις προβλημα σε περιπτωση που δεν σου μεγαλωσει αλλο (αποκλιεται παντος) .Το πεος μεγαλωνει μεχρι τα 20-21. Πήγαινε στο θέμα: xreiazomai plhrofories[cm]
Μήνυμα στις 28/11/2009 στις 12:14 @Sex
Εμφανιση: Eγω την θελω λιγο γεματουλα(οχι χοντρη να εχει πιασηματα βυζακια ,μπουτακια).1.65-1.75 οχι ποιο ψιλη απο μενα.Να ειναι αθλιτικος τυπος. Χαρακτηρας: Να ειναι χαρουμενη και να μην σχολιαζει πχ(κοιτα τι φοραει αυτος η μην του μιλας αυτου και τα λιπα.Να μην νιαζεται για το τι θα λεν οι αλλοι να ειναι απλη με αλλα λογια .Να εχει κατανοιση απο την στιγμη που της διχνω και εγω. Πήγαινε στο θέμα: τι γυναικες προτειματε? {αγορια}
Μήνυμα στις 26/11/2009 στις 20:55 @Sex
Θα διξει το κακο απο ολοι την ιστορια ειναι οτι μιλαω με φιλες τις αλλα οχι τοσο με αφτες που θελω.Τι να πω?Καλα ας αφισω λιγο καιρο ακομα και βλεπουμε.Οσο βλεπω και δεν το παει πιο κατω ειναι καλα!
Πήγαινε στο θέμα: Aπορριπτεις Αλλα να κρατισεις επαφη.
Μήνυμα στις 25/11/2009 στις 19:02 @Sex
Δεν τις λεω τιποτα ενωητε αυτο απλα ουτε νομιζω πως θα μου τα ζιτισει αυτη ειναι λιγο ξενερωτο προς μεριατης παντο αμα καθηστερισω και αλλο και δεν κανω κατι θα την χασω και μαζι με αθτη ολλες τις φιλες της ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Aπορριπτεις Αλλα να κρατισεις επαφη.
Μήνυμα στις 25/11/2009 στις 18:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ωρεα που ειναι το προβλημα.Θα λες αμα σου πουνε τιποτα οτι εκανα τατουαζ.Ελα περα απο την πλακα στο λεω για να χαλαρωσεις οτι δεν ειναι τιποτα και οτι καμια δεν προκειτε να σου πει τιποτα αφου δεν εχει πει ουτε σε μενα ουτε στον theonlyoriginal.Και αμα εχεις αμφιβολιες τραβα στον γιατρο γιτι δεν θα σου πουν κατι παραπανω.Παντος μην αισιχεις και το περνεις προσωπικα ακομα και οι γυναικες εχυν αναλογα πραγματα οπως και οι αντρες και δεν λεμε τιποτα γιατι απλα δεν μας ενδιαφερει. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το κεφαλάκι του πέους ~HELP~
Μήνυμα στις 25/11/2009 στις 01:18 @Sex
κοιτα το εχω κανει σε παλιοτερες αναλογιες καταστασεις και ποτε δεν κραταγα επαφη ελαγαν οκ και χανοντουσαν θα δω αμα δω και γυνονται πιο ζωρικα τα πραγματα κανω αυτο ειπες ευχαριστω παντος. Καμια αλλη αποψη ρε παιδες? Πήγαινε στο θέμα: Aπορριπτεις Αλλα να κρατισεις επαφη.
Μήνυμα στις 24/11/2009 στις 23:51 @Sex
Τιποτα ρεπαιδια?
Πήγαινε στο θέμα: Aπορριπτεις Αλλα να κρατισεις επαφη.
Μήνυμα στις 24/11/2009 στις 22:56 @Sex
Λοιπον παιδια θα ειμε συντομος στο σχολειο μου υπαρχει μια απο την 3λυκιου η οποια δεν ειναι ωραια και με γουσταρει και μιλαμε και νομιζει πως καποια στιγμη θα της ανοιξω την καρδια μου και θα της πω σε γουσταρω ελα να τα φτειαξουμε και ολλα τα σχετικα .Λοιπον θεμα ειναι οτι θελω να την κανω να ξεκολισει απο μενα αλλα και να κρατησω μαζι της φιλικη σχεσει γιατι εχει πολυ ωραιες φιλες (παρα πολυ) και θελω να τις γνωρισω.Τι προτεινεται ρε παιδια? Πήγαινε στο θέμα: Aπορριπτεις Αλλα να κρατισεις επαφη.
Μήνυμα στις 24/11/2009 στις 20:54 @Sex
Απο εννια και πανω ειναι μια χαρα!Μην του δινετε πολυ βαση σε αυτο σηγουρα λιγα cm μεγαλύτερα δεν ειναι και κακο.Τεσπα ελλα δεν ειναι τιποτα αυτα ειναι σαν ασπραμικρα και ειναι ολλα διπλα μαζι ετσι ? Αυτα λεγοται υπερτροφικη αδενες και δεν ειναι τιποτα μα τιποτα κακο και δεν σε επιρεαζει σε τιποτα και καποια στιγμη φεβγουνε.Ειχα και εγω σε 2 σιμεια εχει που ενονετε το πετσακι με το βαλανο πηγα σε δερματολογο και μου ειπε οτι θα φυγουν.Τωρα που εχουν περασει 2 χρονια και εχει μεγαλωσε υπαρχουν αλλα δεν φενονται σχεδον καθολου αρχιζουν και φεβγουν με τον καιρο.Και βεβεα μπορεις και να γαμισεις και δεν σε πιρεζει τιποτα σε τιποτα και χαλαρωσε μια χαρα παιδια ειμαστε ολοι ο καθενας οτι εχει το αξιοποιει.ΟΚ? Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το κεφαλάκι του πέους ~HELP~ |