Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 17:47 @Sex
Koιτα υπαρχει περιπτωση να μεινεις εγγυος απο τα υγρα που κοιλανε μετα αλλα αμα μετα την πραξει προσεχεις και καθαριζεσε δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωσει.Αμα εισε παρθενα αποτι ειπες τοτε δεν εχεις λογο να φοβασε γιατι ο παρθενικος ημενας δεν αφινει το σπερμα να περασει στον κολπο .Οσο για τον κυκλο σου ηλικρινα δεν ξερω. Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος ερωτας
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 18:30 @Sex
Χωρις στυση βεβαια! ΛΟΛ βεβαια μεστυση αλιως θα ειμασταν τουρμπο!!!.
Πήγαινε στο θέμα: Φυσιολογικό μέγεθος για την ηλικία μου
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 18:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ισα ισα η σκεψη σου ειναι πολυ σωστη και μου κανει εντυπωσει το πως ενα 15χρονο κοριτσι σκεφτεται ετσι.Τωρα θα μου πεις τι να κανεις ηλικρινα πρωτη φορα ακουω κατι τετιο και ειμε περιεργος να δω τι θα σου απαντησουν και οι αλοι.Ενα θα σου πω οταν θα βρεις τον καταληλλο θα δεις οτι δεν θα ειναι ετσι και οτι θα προσπαθησεις να χαρεις την σχεση οσο κρατησει δεν θα κανονιζεις ποσο θα κρατισει εξαρχης .Μπορει να κρατισει μονο 2 βδομαδες αλλα να εσθανθεις καποια στιγμη πως αυτο το διαστημα ηταν το καλυτερο της ζωης παρα σε μια μακροχρονια (λεμε τωρα σχεση) .Α και οταν λες δεν διαρκει πολυ η σχεση πως το ενοεις?ποσο καιρο μερες, μηνες η χρονο?Πήγαινε στο θέμα: giati???
Μήνυμα στις 1/12/2009 στις 15:02 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Oχι τα λεφτα να χανουν καποιοι που παρασυρονται ευκολα.Μπορει οντος μερικα να σε βοηθουν δεν το ξερω και δεν θελω να τα θαψω παντος μην τα εμπιστεβεσαι.Ευκολοι τροποι αδυντισματος δεν υπαρχουν. Μονο γυμναστικη και καλη διατροφη. Πήγαινε στο θέμα: zwnes adinatismatos
Μήνυμα στις 30/11/2009 στις 16:26 @Διάφορα
Λοιπον.Θα τον παρεις τηλεφωνο σημερα το βραδυ η οποτε τον βρεις . Επιδη εχεις καταλαβει οτι αυτα που του ειπες τον προσβαλαν η κατι τετιο θα του μιλισεις για ολλα οσσα νιωθεις για αυτον. Θα του πεις οτι τον αγαπας ακομα ας βρισκεται μακρια και οτι θα τον περιμενεις. Και ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ. Απο κει και περα ασε αυτον να αποφασισει τι θα κανει μαζι σου. Και σου ξαναλεω οτι ακομα και οχι να σου πει δεν θα στεναχωριθεις εχεις ολη μα ολοι την ζωη μπροστασου και δεν εισε ο πρωτος ουτε ο τελευτεος ανθρωπος που εχει δεκτει απορριψει .Ολοι τα περασαμε και ομως τα ξεπερασαμε.Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο. Be Happy! ![]() Πήγαινε στο θέμα: telos...:(
Μήνυμα στις 30/11/2009 στις 09:57 @Sex
Λοιπον το μεγεθος ειναι μια χαρα και θα μεγαλωσει και αλλο. Οσο για τις τριχιες ουτε εγω εχω βγαλει πολλες τριχιες στα ποδια ακομα και τωρα που ειμε 16 αλλα ουτε και στις μασχαλες,η στο στηθος.Τεσπα αντιμετοπιζα και εγω το ιδιο προβλημα απλα τους εγραφα στα πααπ...μου.Τωρα που τους βλεπω εγω να ξυριζουν τα ποδια τους τους κοροιδευω εγω. Ο καθενας αναπτυζετε διαφορετικα.Αλλος αργη αλλος αναπτυζεται πολυ προορα.RELAXαρησε και ασε τον χρονο να δειξει περιμενε μεχρι το καλοκαιρι που θα τους δεις να ξυριζονται και θα τους την πεις οπως σου την ελεγαν. Πήγαινε στο θέμα: Πεος...τριχες ...(Αμφιβολια)
Μήνυμα στις 29/11/2009 στις 19:27 @Διάφορα
Mε συνχωρεις αλλα εχουν δικιο και οι δυο παρατατον δεν αξιζει.
Πήγαινε στο θέμα: telos...:(
Μήνυμα στις 29/11/2009 στις 16:58 @Διάφορα
Κοιτα αμα σε ηθελε πολυ θα σε συνχωρουσε.Αμα νομιζεις πως σε θελει σκεψου μηπως αυτα που του ειπες ηταν πολυ βαρια και ισως τον πηραξαν. Τεσπα το να ζιτησεις συγνωμη απο μυνημα του περνας αμεσα οτι εισε δηλη και οτι εχεις καταλαβει οτι ντρεπεσε να του μιλισεις στα ισα επιδη οντος εφτεγες.Περιμενε 1 μερα ακομα και παρτο μετα ενα τηλεφωνο αυτη την φορα και ξεκαθαριστετα χωρις φωνες σιζητωντας σαν "μεγαλοι" και οχι σαν παιδια. Πήγαινε στο θέμα: telos...:(
Μήνυμα στις 29/11/2009 στις 12:10 @Sex
Μπα μπορει να εισε πολυ αναπτυγμενος και να εχεις αναπτυχθει πληρος οποτε να μην σου μεγαλωσει αλλο.Μπορει να εισε απο τις περιπτωσεις ανθρωπων που την εχουν πολυ μεγαλη οποτε θα σου μεγαλωσει και αλλο. Να σου μικρινει ειναι απιθανο γιατι μετα τα 40-45 το πεος αρχιζει να περνει την κατω βολτα.Παντος ειαι κανονικος οποτε δεν σε νιαζει αμα θα μικρινει η αμα θα εμγαλωσει ειναι υπεραρκετο!!! Πήγαινε στο θέμα: θΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ?
Μήνυμα στις 28/11/2009 στις 12:28 @Sex
Ναι ουρολογο η δερματολογο!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το κεφαλάκι του πέους ~HELP~ |