Μήνυμα στις 12/12/2009 στις 01:28 @Sex
Ρε Lina!!!SOZ παλι αλλα βλεπωντας σημερα σε ενα περιοδικο γυμνες γυναικες μεσα σε λασπη βλεποντας ποσο ωραια ηταν τα κορμια τους εκει μεσα μου δημιουργησε αυτην την φαντασιωση.Να θελω να ειμε και εγω εκει μεσα. Αντε παλι γιατι νομιζω πως αυτο το ποστ θα με οδηγισει στην τρελα? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 11/12/2009 στις 14:06 @Sex
χαχα Ευχαριστω!Αυτο το δυο ωρες μου φενεται λιγο ακατορθοτο.Οταν τραβας μαλακ..Η αντωχη σου δεν ξερω τι παντος μετα διαρκεις πιο πολυ απο τι πριν τραβιξεις. Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 11/12/2009 στις 00:04 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον θα πεις την κλασικη δικιολογια θα παω σηνεμα με την κολιτιμου και θα γυρισω το βραδυ γιατι θα κανουμε κατι στο σπιτι της(εχουν τραπεζι , κατι θα βρεις.Αμα μπορει να ερθει και η κολιτη σου μαζι ακομα καλυτερα αμα οχι θα ξεχασεις και καλα το κινητο σπιτι σου και λογικα αυτη θα παρουν την φιλη σου.Αυτη θα τους πει οτι εισε στο μπανιο τα κλασικα.Αν και παλι σου φενεται λιγο δυσκολο και καθολου πιστευτο αμα αυτος εχει καμια φιλη η καμια αδερφη κατι την ωρα που θα εισε σπιτι του πες τους να κανουν λιγο θορυβο η κατι τετιο να φανει σαν φιλικη ατμοσφερα. Φροντισε και στις δυο περιπτωσεις μην χασεις το λεωφοριο και οτι την ωρα που θα πεις στους γονεις σου να ερθεις θα πας για να μην υποψιαστουν τιποτα. Πιστευω πως το εχεις ειδοπιισει το αγορι σου ετσι? Λοιπον με συνχωρεις απαντησα παραπανω τζαπα και δεν μου παει η καρδια να σβησω συγνωμη.Λοιπον ειπες οτι τα εχεις ολλα κανονισμενα οποτε καντο αλλα να εισε συνιδιτοποιημενη και να τα εχεις ολλα κανονισμενα.Τι ωρα αθα πας ,τη ωρα θα φυγεις ,τι ωρα θα τους κανει τηλεφωνο! Πήγαινε στο θέμα: θελω την γνωμη σας....
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 23:39 @Sex
Μαστορα πολυ καλες η συμβουλες να σε ρωτησω κατι δηλαδη οσο μεγαλωνεις μεγαλωνουν και οι αντοχες σου?Γιατι εγω και μαλακ... να εχω τραβιξει πριν λιγη ωρα το πολυ 15 -20 λεπτα το μεγαλυτερο αμα θυμαμαι? Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 23:35 @Sex
Tιποτα δεν θα κανεις.Το μεγεθος ειναι μια χαρα.Μονο τρωγε να τον ενισχθσεις!!!Καλη διατροφη.Και ασε τον χρονο να τον ενδιαφερει ποσο θα σου μεγαλωσει.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος του πεους
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 18:32 @Sex
Ναι δημιουργει κατι που δεν μου ερχεται τωρα λολ!!!χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 18:31 @Sex
Oxι δεν ειναι τιποτα σοβαρο ειχα παει οφθαλμιατρο και τον ρωτησα και αυτο και μου ειπε καλο πλησημο.Ποσο καλο δεν γινεται πιο καλο.Κοιταχτε παιδια δεν ειναι κατι που φενεται απλα ειναι κατι ασπρακια ουτε τσιμπλες τα λες ουτε κατι αλλο.Νομιζω πως ειναι αυτο που ειπε δημητρης γιατι και εμενα με τσουν και δακρυζουν οταν βγαινω στο φως.Ευχαριστο φιλε δημητρη!Και ολους σας.Αμα ειναι δυνατον και αλλες συμβουλες. Πήγαινε στο θέμα: Πρωινο ξυπνιμα !!!Βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 16:10 @Sex
Ρε παιδια λιγο περιοργο το θεμα αλλα θελω μια καλη απαντηση παρακαλω. Λοιπον καθε πρωι που ξυπναω μου ειναι πολυ δισκολο να καθαρισω τα ματια μου.Με αποτελεσμα να μην πηγαινω τοσο φρεσκος στο σχολειο xD. Λοιπον ξερει κανεις κανα καλο κολπο για να καθαριζονται πληρος τα ματια απο κατι ασπρακια που βγαινουν οσες φορες και να τα πληνεις? Οποιαδηποτε βοηθεια θα μου φανει πολυ χρησημη .Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Πήγαινε στο θέμα: Πρωινο ξυπνιμα !!!Βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 16:04 @Sex
Χωρις παρεξηγηση μειωσε οσο μπορεις αυτο το ''αποπισω'' γιατι σε 25-30 χρονια θα εχεις προβλημα.Δεν λεω μας αρεσει εμας τους αντρες να μπαινουμε αποπισω γιατι δεν εχουμε κανα προβλημα.Η κοπελα ομως με τα πολλα σιγα σιγα παρουσιαζει.Προσεχετα σαν φιλος στο λεω! ![]() Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος ερωτας
Μήνυμα στις 9/12/2009 στις 22:24 @Sex
Kαι βεβαια μπορεις να πας ,και ναι δεν σε περναν για ελενχο. Αυτες βλεπουν τοσα και τοσα απο ατομα που την εχουν πολυ μικρη μη σου πω και μικροτερη απο σενα οποτε χαλαρα.Δεν εχεις κανενα προβλημα πας ανετα.Για οσσες φορες το ξαναρωτησεις και στο μελλον σου λεω ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!λολ Πήγαινε στο θέμα: problimaaaa |