Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 22:24 @Sex
To εχεις περιγραψει στους γυναικιους τροπους αυνανισμου!
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικιος αυνανισμος!
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 09:17 @Διάφορα
Λοιπον για το 3το δεν ξερω παντος βρηκα μεχρι και το τεταρτο στα ελληνικα (απο το 1-4) εδω http://www.gamato.info/details.php?id=48720bf5d5da447149b81c3b199d32806b2a46fd Πρεπει να γινεις μελος για να το κατεβασεις(ADMIN δεν κανω διαφημηση απλα να βοηθησω θελω) Πήγαινε στο θέμα: Twilight Λυκοφως
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 09:14 @Διάφορα
Με ολλο το σεβασμο που σου εχω δεν ξερω!
Πήγαινε στο θέμα: spamming
Μήνυμα στις 13/12/2009 στις 20:49 @Sex
Ρε θελετε να με τρελανετε τελειως ολλα αυτα ειναι πολυ ωραια και 8ελω καποια στιγμη ολλα να τα δοκοιμασω....Για αυτο θα τρελαθω.Μαρμο ωραια φαντασιωση την επλασα λιγο αλιως.ΣΟΖ παλι (το ξερω θα μου πειτε δεν πειραζει ειναι θεμα ευγενιας) Να ειμε χωρις να ξερω το πως στην μπανιερα μονο με το τζιν και ενα ασπρο πουκαμισω ξεκουμποτο . Μετα να ερθει μεσα η κοπελα μου η οποια πριν θα ειχε βγει απο ντους και θα ηταν φρεσκια 8α επεφτε μεσα τα υπολιπα τα ειπε η μαρμο. Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 13/12/2009 στις 16:49 @Flame
Exει καποια βασει αλλα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο ακομα.Ειμε μικρος χαχαχα ![]() Πήγαινε στο θέμα: δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα; μπα;
Μήνυμα στις 13/12/2009 στις 13:39 @Διάφορα
25cm τουλαχιστον!Ελα βρε μην φοβασε εισε μικρος και θα σου μεγαλωσει πολυ ακομα . Δεν ειναι στανταρ ποσο πρεπει να ειναι.Μπορει να ειναι 7 μεχρι και 16 cm.Aμα σου ειναι αναμεσα εκει εισε μια χαρα χαλαρωσε.Σε δυο χρονακια γραψεμας πως μπορεις να τον κανεις να σταματαει να μεγαλωνει. Λοιπον περα απο την πλακα μην σε ανησιχει απο τωρα γιατι δεν εχει ερθει η μεγαλη αλλαγη απο τωρα. Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Μήνυμα στις 13/12/2009 στις 13:31 @Sex
Nαι και βεβαια αλλα θελω να μεινουμε και οι δυο ικανοποιημενη.Κοιτα το οτι σου ειπαμε 2,5 ωρες δεν σημενει οτι σου παμε κοντρα και ισα ισα εγω προσοπηκα σε ζηλευω γιατι εμενα μου φενεται πολυ δυσκολο. Εγω απο την στιγμη που μπαινω δεν κρατιεμαι γιατι απλα δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο.Για αυτο ξοδευω πολυ χρονο στα προκατακτικα γιατι φοβαμαι οτι θα τελειωσω πιο πριν απο την κοπελα μου. Ρωτησα τον πατερα μου που μιλαμε πιο πολυ για τετοια θεματα και θα σου πω τι μου απαντησε οπως ακριβως μου το ειπε. Οταν εισε πιτσιρικας βιαζεσαι αν τελειωσεις γιατι δεν μπορεις να κρατησεις τις ορμες σου .Για αυτο το λογο με το που βλεπεις καποια σου γινεται καγκελο.Μεγαλωνοντας με τις πολλες εμπυριες θα μαθεις να κρατιεσε. Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 12/12/2009 στις 13:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρεπει λιγο να χοντρενει η κατι τετιο!Πήγαινε στο θέμα: aporia
Μήνυμα στις 12/12/2009 στις 01:35 @Sex
Ρε ναι !!!Μου φενεται τοσο ακατορθοτο γιατι.Οπως ειπα οταν γαμ..ας 1 ωρα συνεχομενα σπασμενει σε 15 λεπτα συμπεριλαμβανομενου και τα 3λεπτα που θες για να εισε παλι ενεργος νιωθω το πεος μου ετοιμο να σπασει σαν να σφυγκει παρα πολυ.Ποσο μαλλον επι 2μισι ωρες. Μαστορα χαρα στο κουραγιο σου!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 12/12/2009 στις 01:29 @Sex
Ναι μια χαρα ειναι κανονικο προς το μεγαλο.
Πήγαινε στο θέμα: Τον εχω κανονικο(καλο) |