Μήνυμα στις 16/12/2009 στις 15:48 @Διάφορα
Ναταλι εχεις δικιο αλλα τι να κανω να παω σε γυναικειο μαγαζι να ζητησω κραμα για το προσωπο δεν ειναι καπως?Οσο για τον υπνο ασε καλυτερα αυτες τις μερες και να θελω δεν γινεται.Κανω υπομονη μεχρι να κλεισουν τα σχολεια.Αντρεα θα το δοκοιμασω αλλα για ποσο να τα κραταω πανω? Αμα ξερει και κανεις κατι παρομιο ας μου πει παρακαλω! Πήγαινε στο θέμα: Μαυροι κυκλοι .Εξαφανηση.
Μήνυμα στις 16/12/2009 στις 14:36 @Διάφορα
Λοιπον παιδια για σας.Ο τιτλος ειναι λιγο υπερβολικος εως και λιγο χαζος αλλα χρειαζομε παλι συμβουλη για κατι που μαλλον τα κοριτσια θα εχουν ναποψη πανς σε αυτο. Λοιπον τον τελευταιο κερο εχω ριξει πολυ ξενυχτι και τωρα σηκονομε με το ζωρι να παω σχολειο .Και το θεμα δεν ειναι αυτο εχω κανει κατι σαν κοψιματα και μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια.Τα λεω λιγο υπερβολικα δεν φενοντα πολυ αλλα δεν ξερω μου χαλουν την διαθεση. Μπορει κανεις να μου πει καμια λυση για να φυγουν η κατι τετετοιο? Μην μου πειτε να αγορασω τιποτα κρεμες η τετοια που βαζουν τα κοριτσια.Μονο κατι απλο που μπορω να κανω στο σπιτι. Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Πήγαινε στο θέμα: Μαυροι κυκλοι .Εξαφανηση.
Μήνυμα στις 16/12/2009 στις 00:57 @Sex
Ρε παιδια ενταξι δεν ειναι και πολυ μεγαλος ουτε και πολυ μικρος. Οποτε αμα νιωθει ετοιμος ας παει δεν εχει να χασει τπτ. Αμα εχεις ανχος για κατι και ντρεπεσαι καλυτερα μην βιαστεις γιατι δεν θα λειτουργισεις και θα απογοιτευτεις.Οτι κανεις θα το κανεις μονο αμα εισε τελειως ακομπλεξαριστος και οσο το δυνατον λιγοτερο ανχος.Και οι κοπελα το ιδιο θα νιωθει. Καλη τυχη! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά..
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 10:16 @Διασκέδαση
Aπολυτα φυσιολογικο που ειναι το περιεργο?
Πήγαινε στο θέμα: Ιστοριες:Φαρσες,τρομου,γελιου,περιεργα
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 00:54 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Σου λεει καλημερα εκει που δεν σου μηλαγε καν.Σε κοιταει επιμωνα. Μαθενεις τι της αρεσει να ακουει ,τα ενδιαφεροντα της ,η παραμικρη λεπτομερια θα σου φανει χρησημη.Και εκει που μιλατε της τα πετας. Ετσι εντιπωσιαζεται.Απο κει και περα θελει να κρατας χαρακτηρα και να εισε ο εαυτος σου.Αμα παιξεις τον ρολο καποιου αλλου αργα η γρηγορα θα σε καταλβει και θα ξενερωσει.Την εχω πατησει παιζοντας κατι που δεν ειμε (μια και δυο). Πήγαινε στο θέμα: Πως καταλαβαίνω ότι αρεσω σε κάποια ;
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 00:49 @Sex
Πηγαινε εδω ακι δες τι εχω γραψει οχι μονο εγω και οτι εχουν πει η αλλη ειναι πανω στο θεμα που ενδιαφερεσαι! http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=2&TopicID=4536&get=last
Πήγαινε στο θέμα: Ποιο ειναι το φυσιολογικό μεγεθος;;
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 23:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Eιναι μια χαρα κανονικο μεγεθος δεν θα παρεξηγηθει αυτο ελυπε.Προχωρα εσυ στα πιο ακρεα και θα δεις οτι θα σου φυγουν ολλες οι αμφυβολιες.Αμα η κοπελα σου ειναι παρθενα φροντισε να της φερθεις καλα για να της μεινεις αξεχαστος. Πήγαινε στο θέμα: Ποιο ειναι το φυσιολογικό μεγεθος;;
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 22:38 @Sex
Ρε ελενα δεν λεμε με διαλυμα λεμε συνεχομενα 2 ωρες?Το εχετε κανει ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 22:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ρε εσυ θα μεινεις οπως εισε σε ζηλευβουν απλα.Βλεπωντας σε να μιλας με τοσα κοριτσια ζηλεβουν και σου βγαζουν φημη.Αμα ακουσεις καποιοννα σε λεει ετσι απλα γραψτων γιατο οσο σε βλεπουν να σκας τοσο θα σε πειραζουν.Ασε την φημη να κυκλοφορει και οταν θα τα φτεια3εις με γκομεναρα που σιγουρα θα ειναι γκομεναρα γιατι αποτι βλεπω εχεις γουστο αστους να σε κοιταν με το στομα ανοικτο. Ενοειτε βεβαια πως αμα καποιος το παρατραβηκσει ενα γερο χερακι ξυλο δεν θα εβλαπτε.Και πεστου να κοψει αυτες τις μαλακιες γαιτι στο τελος θα τα πιστεψει. Να εισε ο ευατος σου και ξεχνα τους αλλους εσυ περνας καλα οποτε στα παπαρι####@@$$$ σου! Πήγαινε στο θέμα: mia mikrh bwh8ia...clik edwwwww! |