Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 16:43 @Sex
Ναι φιλε μου ειναι πολυ δυσκολο δυστιχος αλλα δεν μπορει ,καποιος τροπος θα υπαρχει που να παιρνα αυτο το μυνημα.Καποιος ρε παιδια κατι να μου πει!
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 16:42 @Sex
Oχι σε οικοδομη θα πονατε απο χαλικια και τετια δεν εχω δοκοιμασει να σου πω.Σε καμια αυλη κανενος ακατηκητου σπιτου .Ρε συ δεν υαπρχει περιπτωσει να σε καταλαβουν μονο η μυροδια απο το αρωμα ισως τους κανει καποια εντπωσει.Αμα φοβασε μην μπουν μεσα μια μερα που θα εχεται σχολειο αμα εχεις την τυχει να δουλευουν οι γονεις σου ειναι μια καλη ευκερια!Και προτημησε το μπανιο.Εμενα ειναι ο αγαπημενος μου χορος. Εξαλου προτοιμο τις ορθιες στασεις. Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω πού να την πάω
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 16:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω λεω να το κανεται σπιτι της .Αλιως προσπαθησε να την καλεσεις καποια στιγμη που θα λυπουν ολοι απο το σπιτι σου Και να το κανεται στο μπανιο για να μην καθαριζεις σεντονια και δοσεις στιγμα στους γονεις σου οτι κατι παιχτηκε.Αν εισε τολμηρος καντο καπου εξω σε απομονομενο μερος.Που αλλου να πατε?Και εγω το εχω αναρωτιθει και δυστιχος χωρις αυτοκηνιτο δεν εχουμε πολλες επιλογες .Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω πού να την πάω
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 16:15 @Sex
Γνωριμιες με φιλες καποιας που σου αρεσει!!!Ειναι το καλυτερο.
Πήγαινε στο θέμα: Prob
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 16:13 @Sex
Παιδια δεν θελω να πω πολλα πολλα ουτε θελω να με κραξεται κιολας. Απλα θελω απαντηση. Νομιζω πως εγινα κατανοητος. Ρε παιδια πως μπορεις να περασεις μυνημα σε κοπελα (σοβαρη οχι πουτ..να )οτι θες μονο να το κανεις μαζι της χωρις σχεσεις χωρις δεσμευσεις απλα να περασεις καλα μαζι της.Γιατι τα εχω ηδη με μια κοπελα που μου αρεσει και την αγαπω και φοβαμαι μην γινει καμια μαλακ... και εκτως απο αυτο βαριεμαι τις σχεσεις που τα φτειαχνεις για να κανεις κατι με αυτη. Θα ηθελα πραγματικα να απαντησει καποιος που να μην το παιρνει προσβλητικο ,απλα να το παιρνει σαν ενα ποστ οπως ολλα τα αλλα. Η κοπελα μου ειναι μικροτερη και καταλαβενω οτι δεν θελει επαφη ακομα δεν της το εχω ζητισει αλλα ξερω οτι δεν θελει.Και θα της δοσω οσο χρονο χρειαστει.Εγω παντος εχω πολυ καιρο να γαμ..και δεν μπορω να περιμενω. Πραγματικα δεν εχω την διαθεση να προσβαλω καποιον η καποια... Θελω μονο απαντησεις. Ευχαριστω!!! Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 15:57 @Sex
Το οτι σε δεν σε ξεπαρθενεψαι σωστα σηγουρα δεν ισχυει πρωτη φορα το ακουω.Τεσπα πες μου κατι εισε απολυτα σηγουρη πως εχεις ξεπαρθενεφτει. Εγω πιστευω πως εχετε καταφερε μονο να τον ερεθησεται με αποτελεσμα να εχεις αυτους τους πονους με την επαφη. Καθε ποτε κανεις σεξ με το αγορι σου?Ενοω καθε μερα ,ανα δυο μερες ,τρεις κ.ο.κ. Αμα κανεται πολυ συχνα καλο θα ειναι να περιμενεις κανα μηνα. Και να δοκοιμασεις παλι αργοτερα . Η ελενα σαν κοπελα εχει πιο πολυ αποψει στο θεμα και νομιζω πως πρεπει να πας στον γιατρο.Κανε περα τους φοβους και τις ανασφαλιες και πηγαινε ειναι η μονη λυση για να νιωσεις καλυτερα. Πήγαινε στο θέμα: ελεοοοοος αιμα αιμα αιιιμααα
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 15:46 @Sex
Οχι δεν ειναι καθολου ανωμαλο .Προσωπικα μου φενεται μονο αιδιστικο τιποτα αλλο. Μαλακ.. τραβατε δε γαμ....στε κιολας. Μην φοβασε δεν εισε. Πήγαινε στο θέμα: travame malakia me filous
Μήνυμα στις 17/12/2009 στις 22:47 @Sex
Εμενα μου φενεται καπως σορρυ κιολας.Παντος να κυκλοφορεις γενικα γυμνος με ατομα του ιδιου φιλου ενταξει δεν εχεις να ντραπεις κατι. Αλλα να τραβας μαλακ.. ειναι λιγο συχαμερο να βλεπεις τον αλλον.Αλλο να ειναι γυναικα και αλλο αντρας παντος δεν ειναι ανομαλο αυτο ειναι το μονο σηγουρο.Οποτε χαλαρωσε και κανε οτι θες την γνωμη μου ειπα απλα. Πήγαινε στο θέμα: travame malakia me filous
Μήνυμα στις 16/12/2009 στις 20:41 @Διάφορα
Οχι αλλατι δεν τροω πολυ.Θα τα δοκοιμασω ολλα ομως και θα δω αμα τα δοκοιμασω.Ακομα και αν κοιμηθω.Ποτε περιπου θα φυγουν?Σε καμια 2-3 μερες η αργουν?
Πήγαινε στο θέμα: Μαυροι κυκλοι .Εξαφανηση.
Μήνυμα στις 16/12/2009 στις 20:38 @Sex
Mπορει ο παρθενικος σου ειμενας να ειναι ελαστικος και να μην εχει σπασει ακομα .Υπαρχουν αλλοι που σπανε πολυ ευκολα και αλλη δυσκολα. Εγω ειμε αγορι και μπορω να πω εχω κανει σεξ αρκετες φορες και δεν μου εχει κοπει ακομα .Μονο να εχει ερεθιστει . Ακου και την μπλουμπιερντ που ειναι κοριτσι και εχει αποψει πανω στο θεμα αλλα για σκεψου λιγο και αυτο που σου ειπα. Πήγαινε στο θέμα: ελεοοοοος αιμα αιμα αιιιμααα |