Μήνυμα στις 13/4/2014 στις 01:14 @Sex
Τα durex τα κλασσικά είναι που χρησιμοποιώ και με ενοχλούν.
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά-πρόβλημα
Μήνυμα στις 12/4/2014 στις 16:26 @Sex
Μην ανησυχείς, άντρας είναι και καταλαβαίνει. Στην ηλικία σου το ίδιο έκανε. Απλά οι γονείς δεν συνειδητοποιούν το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Αν θες μίλα του ή άμα ντρέπεσαι κάνε σα να μη συνέβη ποτέ.
Πήγαινε στο θέμα: με έπιασε να την παίζω
Μήνυμα στις 12/4/2014 στις 16:23 @Sex
Ρε παιδιά μόνο εγώ θεωρώ την αίσθηση και τη μυρωδιά των προφυλακτικών ανυπόφορη? Το latex βρωμάει και με στενεύει. Τι να κάνω? Ξέρετε καμία καλή μάρκα με άλλο υλικό κλπ?
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά-πρόβλημα
Μήνυμα στις 6/3/2014 στις 16:11 @Sex
Έλα εντάξει ψέματα λες. Αποκλείεται ο πατέρας σου να είναι 19 εκατοστά ξεκαύλωτος. Είναι αδύνατο. Καυλωμένος δηλαδή πόσο φτάνει;
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κρύψω
Μήνυμα στις 6/3/2014 στις 15:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγώ είμαι δεξιόχειρας αλλά αυνανίζομαι πολλές φορές και με το αριστερό. Και όχι δεν ειναι κουραστικό για εμένα.Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με το αριστερό χέρι
Μήνυμα στις 6/3/2014 στις 15:52 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορεί να είναι το γεγονός ότι βγαίνεις από την εφηβεία και εχεις ένα τελευταίο ξέσπασμα ορμονών. Και σου προκαλούν καύλες. Μάλλον θα πάρεις λίγο ύψος ακόμα για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη σου. Έπειτα θα τελειώσει η ανάπτυξη, θα βρεθούν οι ορμόνες σε φυσιολογικά επίπεδα και η σεξουαλική σου όρεξη θα είναι ίδια με ενός πλήρως ανεπτυγμένου άντρα.Πήγαινε στο θέμα: Αυξηση Αυνανισμου
Μήνυμα στις 3/3/2014 στις 16:00 @Sex
Αυτό δεν θα εξαρτηθεί μόνο από το πάχος του αλλα και από τη γυναίκα.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια παρακαλω
Μήνυμα στις 3/3/2014 στις 15:51 @Sex
Οπότε όλα εντάξει. Σε αυτη την ηλικία συνήθως αυξάνεται το πάχος
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια παρακαλω
Μήνυμα στις 3/3/2014 στις 15:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι αρκετά λεπτό ρε φίλε αλλά να μην ανησυχεί. Το πάχος αναπτύσσεται μετά το μήκος οπότε ίσως έχει ακόμα χρόνο να γίνει πιο χοντρό. Δεν μας είπες και την ηλικία του. Και επίσης ο μέσος όρος πάχους είναι 12,5 εκατοστά. Οπότε μπορεί εύκολα να τον περάσει.Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια παρακαλω |