Μήνυμα στις 21/8/2013 στις 17:13 @Θ. Κλημεντίνη
Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα μέσω κοινών γνωστόν..Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή..Αυτή θέλει έναν άλλον(μαλάκας που δεν ξέρει τι θέλει) αλλά δεν έχουν κάνει σχέση ακόμα,έχουν κάνει 2 φάσεις μόνο..Κατάλαβε πως την θέλω,δεν ξέρω πως και άρχισε να το λέει σε όλες τις φίλες της..(!) Όταν γνωριστήκαμε,με κοιτούσε αρκετά..Ειδικά όταν ήρθε μια άλλη "φίλη"(που είμαι καιρός ερωτευμένος μαζί της) και αγκαλιαζόμασταν μας κοίταξε πολλές φορές..Ήμασταν στο ίδιο τραπέζι,ο ένας απέναντι από τον άλλο και αρκετές φορές με κοιτούσε...Στο facebook έχουμε μιλήσει μόνο μια φορά(αυτή το άρχισε) αλλά για λίγο μιλήσαμε..Όταν έμαθα πως θέλει άλλον κόντεψα να κλάψω(πρώτη φορά νιώθω έτσι για μια κοπέλα που μόλις την γνώρισα)...Σήμερα ή αύριο θα βγουν μόνοι τους(ελπίζω μόνο για φάση και να μην τα φτιάξουν,καθώς σας είπα πως ο άλλος είναι πολύ βλάκας)...Πως να αρχίσω να της μιλάω,έστω και από το Facebook...Ή και από κοντά καθώς ο κολλητός μου τα έχει με την κολλητή της,οπότε θα βρισκόμαστε πολλές φορές...?Πως θα την κάνω να θέλει εμένα?Βοήθεια παρακαλώ!!
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω,αλλά θέλει άλλον(HELP!!)
Μήνυμα στις 21/8/2013 στις 14:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Συμφωνώ με τον Rossonero!Απάντηση στα κορίτσια που είπαν"κοιτάω τον χαρακτήρα"..Πως το κοιτάτε δηλαδή τον χαρακτήρα?Όταν γνωρίζετε ένα αγόρι,κατευθείαν τον χαρακτήρα κοιτάτε?Πως θα το καταλάβετε σε μια βραδιά(της γνωριμίας)..Αυτά είναι μαλακίες φίλε μου..Κοιτάνε πρώτα εξωτερική ομορφιά,πως ντύνεσαι,αν τα μαλλιά είναι ωραία,τον κώλο σου(μην γελάσεις αλήθεια είναι),αν είσαι γυμνασμένος...Μετά αν έρθετε πιο κοντά,τότε είναι που θα καταλάβει τον χαρακτήρα σου..Και τότε είναι αυτό που λέμε "έχει ωραίο χαρακτήρα".. ΑΛΛΆ..Μπορεί να μην της αρέσεις και πολύ,αλλά αν μιλάτε πολύ και συμπεριφέρεσαι καλά(το γνωστό έχω καλό χαρακτήρα)..μπορεί να σε δουν μετά ως τον πιο ωραίο στον κόσμο...Είναι περίεργα πλάσματα οι γυναίκες φίλε μου..;) Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 21/8/2013 στις 14:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Έναν άνθρωπο που φοβάσαι δεν μπορείς να τον αγαπήσεις,η αγάπη είναι συναίσθημα που την δημιουργούν και οι 2 μαζί όχι μόνος ένας...Αυτός σου έχει δείξει πως σκέφτεται μόνο το σεξ πολλές φορές..Και αυτά που σου δείχνει(τρυφερότητα κλπ) είναι γιατί θέλει να γυρίσεις πίσω σε αυτόν ή έχει αγαμίες...Θέλω να πιστεύω πως έχω άδικο και σ'αγαπάει πραγματικά..Θέλω να σου πω,να προσπαθήσεις να προχωρήσεις..Σου φαίνεται ακατόρθωτο το ξέρω..Αλλά γίνεται,γνώρισε κόσμο,βγες με παρέα..Υπάρχουν τόσοι άντρες σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι μόνο αυτός...Προσπάθησες να τον ξεχάσεις..Ότι σου κάνει να τον θυμάσαι,πέτα το,τραγούδια που σε κάνουν να τον θυμάσαι,μην τα ακούς...Έχεις πληγωθεί πολύ από αυτόν..Μην πληγωθείς και άλλο..Πιστεύω αν κάνεις αυτά που σου είπα θα τον ξεχάσεις,όλα ξεχνιούνται,είναι θέμα χρόνου,ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός..! Πήγαινε στο θέμα: Ο,τι κι αν κανω,επιστρεφω σε αυτον.....
Μήνυμα στις 19/8/2013 στις 18:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μόνο πρόσεχε μην σε πατήσει καμιά μπουνιά κανένας όταν σε δέρνει..Γιατί να είναι κακό?Ο καθένας έχει τα δικά του βίτσια..Πήγαινε στο θέμα: βιτσια
Μήνυμα στις 18/8/2013 στις 14:34 @Κλάψιμο
Γεια σας!Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας,μπας και με βοηθήσετε καθώς,εδώ και 4-5 μήνες(που έχω αρχίσει να βγαίνω πολύ με παρέα σε) όταν γνωρίζω κοπέλες,κομπλάρω και δεν μιλάω...Πολλές μου άρεσαν από αυτές,και πολλές με κοιτούσαν πολύ(άρεσα σε κάποιες) αλλά επειδή ντρεπόμουν κοιτούσα αλλού,ή τέλος πάντων δεν μπορώ να κάνω καμιά κίνηση γιατί κομπλάρω,ακόμα και όταν γνωριζόμαστε...Πως μπορώ να το ξεπεράσω αυτό?
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι σε γνωριμίες
Μήνυμα στις 8/8/2013 στις 11:07 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Amstel-Radler είναι πολύ καλή και έχει 2% αλκοόλ..Πήγαινε στο θέμα: ποτα χαμηλα σε αλκοολ
Μήνυμα στις 5/8/2013 στις 23:22 @Διάφορα
Γεια σου φίλε μου!Λοιπόν είμαι και εγώ 15 και σου προτείνω να το κόψεις που είναι τώρα νωρίς...Προφανώς έχεις κακιά παρέα...Κόψτα όλα αυτά και ας λένε φλώρο,θα σου καταστρέψουν την ζωή αυτά...Τώρα που θα πας Λύκειο είναι τα πιο σημαντικά χρόνια για να χτίσεις βάσεις για το μέλλον..Κόψε το τσιγάρο...Φυσικά και έχει επίδραση στην ανάπτυξη...Λογικό είναι...Κάνε καμιά γυμναστική μόνος το πρωί τουλάχιστον 5-10 push ups και κοιλιακούς και άρχισε λίγο τρέξιμο για να καθαρίσουν τα πνευμόνια..ΚΟΨΤΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ,θα σου ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ την ζωή.. Στρώσου και λίγο στα μαθήματα...Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: καπνισμα και υψος
Μήνυμα στις 27/7/2013 στις 18:59 @Μηχανήματα
Μάθε πρώτα να γράφεις γιατί και το παιχνίδι που θα φτιάξεις δεν θα το φτιάξεις στα greeklish και μετά φτιάξε παιχνίδια...
Πήγαινε στο θέμα: pos na fiaxo ena games
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 21:38 @Διάφορα
Την τρίτη έρχεται η φωτογραφική μου...Μπορεί κάποιος να μου πει που πρέπει να πάω για να κάνω μαθήματα φωτογραφίας? Επιπλέον,πρέπει να σπουδάσω για να γίνω επαγγελματίας? Πήγαινε στο θέμα: επάγγελμα φωτογράφος |