Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 19:29 @Διασκέδαση
ο πιο ευκολος ομιλος ειναι και αν δεν περασουμε θα ειναι ντροπη , σιγα τωρα την πολονια που δεν εχει καθολου εμπειρια , μετα η ρωσσια εχει πεσει τα τελευτεα χρονια καθως εχουν μεγαλοση ολοι , και στο τελως η τσεχια που θα το παλεψει αλλα δεν νομιζω οτι θα κανει και τπτ , η Ελλαδα φετος εχει καλους παιχτες οπως ο κ.παπαδοπουλος, παπασταθοπουλος, νινης,μακος φετφαντιδης η οποιο μπορουν να κανουν την διαφορα μαζι με τους αλλους που ειναι πιο εμειρη μονο το τερμα φοβαμει γιατι ο χαλκιας εχει τελιωσει εδω και καιρο ..εγω πιστευω πως αν το θελουν οι παιχτες θα περασουν . Το ποιος θα το παρει εγω λεω οτι θα το παρει καμια ολλανδια η γερμανια ..επεισης καλα θα τα παει και η ισπανια Πήγαινε στο θέμα: EURO2012
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 22:30 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ειμαι δασος κανονικος αλλα το προβλημα ειναι μετα , δηλαδη οταν τις ξυριζω μετα βγενουν πιο πολλες και αμα της αφησεις ειναι πολυ χαλια
Πήγαινε στο θέμα: πόδια
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 15:39 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω για της απαντησεις σας , αλλα η πλειοψηφία τον γυναικών τη προτιμούν ?
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 15:12 @Μηχανήματα
ρε παιδια εγω λεω να παρω ενα Fly 50cc , δεν ειναι καλο , ειναι και αυτοματο
Πήγαινε στο θέμα: 50cc Παπί
Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 01:22 @Θ. Κλημεντίνη
οχι ρε φιλε με τιποτα μην κανεις θα σε κοροϊδευουν ολοι
Πήγαινε στο θέμα: Σκουλαρικι στον αφαλό στους ανδρες πως σα
Μήνυμα στις 2/6/2012 στις 09:33 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω παιδια αλλα δεν με καλυψαν η απαντησεις :P ..καποιος αλλος ?
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 18:32 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια ειμαι 16 και θελω να ξυριστω στα ποδια , επειδη ειναι πιο ωραια οταν τα ξυριζεις και φαίνονται και η μυς και γιατι ειμαι και ποδοσφαιριστης . Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι αν εσεις ξυριζεστε στα ποδια και αν αρεσει στις γυναικες
Πήγαινε στο θέμα: πόδια |