Μήνυμα στις 20/12/2009 στις 20:18 @Sex
Χρειαζεται βελτιωση στην τεχνικη του!
Πήγαινε στο θέμα: Όταν είναι από πάνω του φεύγει από μέσα
Μήνυμα στις 19/12/2009 στις 23:21 @Sex
Kαλα κατσε να γινει πρωτα προχωρισες πολυ.Τα εχω υποψην μου ολλα.
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 19/12/2009 στις 22:30 @Sex
Koντα στα λογια μου ερχεσαι .Σοβαρη ενταξι μια νορμαλ κοπελα ειναι ενοω δεν ειναι πηδηκτουλα κοινος (πουτ....κι).Και αμα ηθελα να παω με πηδηκτουλα δεν θα το εγραφα εδω . Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 19/12/2009 στις 21:32 @Sex
Nαι το ξερω οτι το ρισκο ειναι μεγαλο αλλο ειναι το θεμα. Πως μπορω απλα μονο απλα τιποτα αλλο.(ΟΧΙ ΡΙΣΚΑ,και τετοια) με καποια κινηση με καποιον τροπο ομιλιας να την κανω να το καταλαβει. Μαρμο κοιτα αμα εισουν 14ρων θα ησουν ετοιμη για ολοκληρωμενη επαφη? Μην κοροιδευομαστε ενταξι ενοητε οτι δεν της εχω ζητηση στην κοπελα μου θελει να το κανουμε αλλα σε στιγμες που περιμενω να ανταποκριθει δεν ανταποκρινεται.Δεν λεω εχετε και ο αντρεας και η μαρμο και ολοι σας δικιο για το ρισκο και για το οτι λυπαστε την κοπελα.Αλλα δεν νομιζω να περιμενω και δυο χρονια μεχρι να ειναι η κοπελα ετοιμη ουτε και ξερω αμα θα κρατηση τοσο.Για αυτο το τονιζω κιολας ειπα να απαντησει καποιος που δεν θα σχολειασει ουτε θα μου πει για το αν θα κανω καλα η οχι.Μια απλη απαντηση.Ευχαριστω ολους !!! Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 19/12/2009 στις 13:43 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι γινεται.Προσωπικα μου εχει συμβει να δω μια κοπελα που μου αρεσει. Και να μην βλεπω προς αυτη το ιδιο.Και οταν καποια στιγμη εκει που την κυνηγαγα ξαφνικα ειδα οτι με γουσταρει και θελει να προχωρισουμε ξενερωσα!Κατι τετοιο παιζει και εκει. Πήγαινε στο θέμα: γινετε?
Μήνυμα στις 19/12/2009 στις 13:39 @Sex
Παιδια νομιζω οτι δεν εχετε διαβασει καλα τι γραφω.Και σας ειπα οτι αμα καποιος τον προσβαλει καλυτερα να μην απαντησει.Το ξερω οτι παιζω με την φωτια αλλα δεν ειμε καθολου χαζος και οτι θα κανω θα το κανω με πληρη σκεψη του τι θα κανω.Σας ειπα εξαρχης μην με κραξετε και να απαντησετε μονο αμα εχεται κατι σχετικο.Ξερω πως ειναι η κατασταση. Α και μαρμο με συνχωρεις αλλα δεν μπορεις να ξερεις αμα την αγαπαω η οχι.Ρε παιδια μια απαντηση θελω μονο σχετικη.Καθε τρεις και λιγο αλλαζει το ζητουμενο και καποιος που θα το διαβασει θα καταλαβει εντελος αλλα.Εξαλου δεν ειναι η πρωτη φορα που θα κανω κατι τετοιο. Ειναι η πρωτη φορα που θελω να κανω κατι με καποια απο το σχολειο και ειναι πιο ζορικα τα πραγματα.Και δεν θελω να βρω μια οποια να ναι(πηδηχτουλα)για να γαμησ...νομιζω πως εχεετε κααταλαβει οτι αναφερομαι σε συγκεκριμενω προσωπο. Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 19/12/2009 στις 01:50 @Sex
Κατι ρε παιδια πλζ!
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 19/12/2009 στις 01:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ρε φιλε δεν σε ενδιαφερει ποσο ειναι ξεκαυλ..το ποσο ειναι σε στυση.Βασικα τιποτα δεν πρπει να σε ενδιαφερει . Διωξε το ανχος σου και μαθει να χρεισημοποιεις αυτο που εχεις. Δεν την εχουν ολοι στον κοσμο μεγαλη.Ουτε ολλες οι γυναικες προτημουν τα πεοι που εχουν μεγαλο μεγεθος.Αμα ηταν ετσι ολλες θα μας ξεχναγαν και θα πηγαιναν με αλογα σορυ για τον χαρακτηρησμο.Τεσπα καπου διαβασα και μου αρεσε οτι οι γυναικες κανουν σεξ με τον αντρα και οχι με το πεος.Και οτι πρπει να σημετεχεις με ολλος σου το σωμα και οχι να εισε αδρανεις.Γιατι στο σεξ μετρανε και πολλα αλλα περα απο το μεγεθος.Και δεν σου κρυβω και εμενα πολλες φορες με πιανει κατι σαν ανασφαλια αλλα την ξεχνω βλεπωντας τι ωρεα που ειναι η ζωη(Κατι προσωπικο) . Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογικό το μέγεθος;
Μήνυμα στις 19/12/2009 στις 01:41 @Sex
Κοιτα ουτε θελω να στο παιξω καποιος ουτε να σου πω οτι ειμε σηγουρος εχω ακουσει οτι γινεται και ξερω οτι υπαρχει περιπτωση γιναικα να ξεπαρθενευει ακομα και στα τριανταδυο.Τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα.Ακου τι ομορφες συμβουλες που σου εδωσε η ελλενα και κρατησου εστω για ενα μηνα δεν ειναι κακο και νομιζω πως το αγορι σου θα καταλαβει. Κατι ασχετο παει στα πριν (πολυ πριν).Ειπες οτι το αγορι σου κανει ερωτα ηρεμα και σιγα.Μηπως απο την πρωσπαθια του να μην σε πονεσει πολυ το μονο που εχει καταφερει να ειναι να τον ερεθισει.Εχεις παρατηρησει καμια αλλαγη στο αιδοιο σου μετα την επαφη? Πήγαινε στο θέμα: ελεοοοοος αιμα αιμα αιιιμααα
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 23:01 @Sex
Ρε μλπουμπιερωτ κοιτα σου ξαναλεω οτι αυτη η κοπεα ειναι σοβαρη. Και πυθανον να θελει σχεσει για να κανει κατι τετοιο. Λοιπον αμα παω και τις μιλισω πολυ γρηγορα θα το πει στις φιλες τις και αποκει σιγα σιγα θα μαθευτουν.Να την κανω μονο να το καταλαβει χωρις να τις εχω πει κατι για να μην μπορει μετα να πει κατι :Ρ. Σορρυ αλλα δεν μπορω πιο απλα.Νομιζω εγινα κατανοητος. Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!! |