Μήνυμα στις 25/12/2009 στις 13:40 @Διασκέδαση
Τοτε το big Fish πρε το δεις ειναι αρκετα συγκινιτικο και ωραιο παρολο που εχει φαντασια μεσα.Δες τα trailer τους στο youtube.Παντος δεν πρεπει να το χασεις.Το Bruno ειναι πολυ αιδιαστικο χιουμορ χειροτερο και απο ντον borat και αμα δεν σου αρεσουν τετοιες ταινιες ασστο καλυτερα.Οσο για το Crank ειναι και καλα ενας τυπος που ειχε μπλεξει με καποιους και του δοκοιμαζουν πανω του χωρις την θεληση του κατι που θα τον σκοτωσει σε λιγα λεπτα.Για να καταφερει να μεινει ζωντανος πρπει να να εχει την ανδρεναλινει του στα υψει και για να το πετυχει αυτο κανει πολλα ακραια.Δες τα τρειλερ στο youtube.Για να τσεκαρεις καλυτερα. Πήγαινε στο θέμα: ταινιες
Μήνυμα στις 25/12/2009 στις 11:30 @Διασκέδαση
Ρομαντικες και με λιγο φαντασια θα σου προτεινα το BigFish αμα δεν το εχεις δει, και το Diarry. Τωρα απο δραση και εμα μου αρεσαι το Crank 1 το 2 δεν το συνιστω προσωπικα καθολου.Και ο τημωρος. Τωρα για κωμοδιες υπαρχουν δυο που παιζει ο ALI-G αλλα σε προιδοποιω εχει αρρωστημενο χιουμορ.ΒORAT το ενα , Βruno το αλλο. Πήγαινε στο θέμα: ταινιες
Μήνυμα στις 25/12/2009 στις 11:24 @Sex
Κανενα απολυτος απο την στιγμη που κατεβαινει.Θυμαμαι και εμενα που γινοταν ακριως το ιδιο δεν ειχα τοτε σεξουαλικη επαφη αλλα με τον καιρο αρχιζαι να μην κατεβαινει μονο του πια. Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 23/12/2009 στις 14:22 @Sex
Oχι δεν κοβεται απαρετητα αυτο.Και αμα ασχολιθεις αρκετα με το πεος σου θα κατεβει.Ψακτω λιγο.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΤΣΑΚΙ
Μήνυμα στις 22/12/2009 στις 21:02 @Sex
Καντου και εμενα οσο με εσενα ειναι 4,κατι δεν ξερω κριβως Ενταξι θελει λιγο προσπαθεια αλλα μπαινειμπαινει.Εγω σου προτεινω Durex!!!. Α και αμα εχει οικονομικη δυνατοτητα αγορασε μαντονα κοντομσ απο το ιντερνετ που ειναι και συλεκτικα!Χεχεχε Durex νομιζω θα σου ειναι μια χαρα. Πήγαινε στο θέμα: μεγεθη προφυλακτικου
Μήνυμα στις 22/12/2009 στις 20:56 @Sex
Oπως να ναι.Δεν εχω αναρωτηθει ποτε.Νομιζω προς τα κατω αλλα δεν γερνει.
Πήγαινε στο θέμα: προς τα που?
Μήνυμα στις 22/12/2009 στις 14:43 @Sex
Eμενα απο απλη ματια και αποτι μου εχουν πει ειναι ισιο.Αμα παρατηρισω λιγο νομιζω πως τινει δεν γερνει λιγο (ελαφρος )προς τα δεξια! Πήγαινε στο θέμα: πεος γερνει
Μήνυμα στις 21/12/2009 στις 16:20 @Sex
Δεν ειναι ετσι πες του δεν ξερω και απο πια μερια εισε.Να σε κραταει αναλογα και οταν εσυ πηγαινεις κατω αυτος να ανεβενει(καπως πιο απλα). Να κουνιεται γιατι σηγουρα ειναι αυτος ο λογος δεν νομιζω να μην του εχει σηκωθει. Πήγαινε στο θέμα: Όταν είναι από πάνω του φεύγει από μέσα
Μήνυμα στις 21/12/2009 στις 00:28 @Sex
Δεν ξερω το αγορι σου κουνιεται καθολου? την ωρα που εισε πανω? Φροντιστε να κουνιεσται και οι δυο αρμονικα . Πήγαινε στο θέμα: Όταν είναι από πάνω του φεύγει από μέσα
Μήνυμα στις 20/12/2009 στις 21:59 @Sex
Εγω πιστευω πως ειναι θεμα τεχνικης και οτι θα την βελτιωσει σιγα το πραμα.Αμα εσυ νιωθεις οτι δεν ειναι πολυ σκληρος την ωρα που εισχορει τοτε θα ειναι αυτο! Πήγαινε στο θέμα: Όταν είναι από πάνω του φεύγει από μέσα |