Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 00:55 @Sex
Πανο συμφωνω απολυτα μαζι σου και νομιζω οτι τα λες πολυ καλα αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να αντεξω τουλαχιστων 15-20 λεπτα με το που αρχισω και χωρις να εχω τραβιξει μαλ..κια προτου αρχισω. Μετα απο τον πρωτο γυρο ενταξη η αντοχη ανεβαινει αλλα πως μπορω απο την αρχη να αντεξω περισσοτερο?Οσο και να εχω προσπαθησει εχω και καιρο βεβαια δεν το εχω καταφερει. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 17:17 @Sex
Ναι .Αλλα συνυθος εσεις κρατατε ποιο πολυ.ΛΟΛ
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ απορίες
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 17:15 @Sex
Δεν το εχω κανει ποτε αλλα δεν πρπει να ειναι δυσκολο.Υπαρχει ενα ενα ολοιδιο ποστ που εχει αρκετα μεσα.Απλα αναζητησε για 69 και θα στο βγαλει.
Πήγαινε στο θέμα: 69..
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 00:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θα σου απαντησω υλικρινα.Το πεος μεγαλωνει μεχρια τα 21 ακομα και εμχρι τα 22.Τωρα το ποσο θα σου μεγαλωσει δεν μπορει να ξερει κανεις.Σηγουρα μα σηγουρα θα σου μεγαλωσει και θα γινει τουλαχιστον 12-13(το λιγοτερο) ακομα και 17-18.Δεν εξατρατε απολυτα απο την γυμναστικη η την εξασκηση αλλα σηγουρα μια καλη διατρφη πλουσια στις απαρετητες βιταμινες που χρειαζεται το πεος θα βοηθουσε πολυ . Θα σου πω κατι τελευταιο.Δεν εχει σημασια το μεγεθος (μικρο η μεγαλο) ας υπαρχουν γυναικες οι οποιες να ικανοποιουντε μονο με "μεγαλα". Σημασια εχει αν λειτουργει σωστα και να ειναι ικανο να γονιμοποιησει. Αμα δεν ειναι ικανο για τις απαρετητες λειτουργιες και ειναι μονο το μεγεθος τι να το κανεις. Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 3/1/2010 στις 20:15 @Sex
Ποιο πραγμα την φλεβα? γιατι δεν διευκρινησες.Και αυτο που διχνει ειναι στα μπαλακια η πανω στο πεος?
Πήγαινε στο θέμα: Στατιστικα μια απορια..
Μήνυμα στις 2/1/2010 στις 21:59 @Sex
Εγω δεν εχω ζητησει ποτε απο κοπελα να το κανουμε.Με ολλες οσες εχω ερθει σε επαφη ποτε δεν το εχω ζητησει.Προσπαθω να της το δειξω και αμα δω οτι δεν γουσταρει απλα δεν το συνεχιζω. Η αληθεια ειναι οτι τις περισσοτερες φορες αυτο εχω στο μυαλο μου και δεν με νοιαζει τοσο σε τι μερος βρισκομαι . Αλλα ποτε δεν το εχω ζιτησει για να μην φανω λιγουρης (ετσι το βλεπω εγω). Πήγαινε στο θέμα: αποψεις για το sex(!!)
Μήνυμα στις 2/1/2010 στις 21:53 @Sex
Kατσε για να καταλαβω φασωθηκε με αλλη?
Πήγαινε στο θέμα: Σκεφτομαι ν ολκλρσω γ ν τν κανω ν γυρισει
Μήνυμα στις 1/1/2010 στις 21:51 @Sex
Κατι ασχετο .Το οτι μια κοπελα ειναι παρθενα στα 18 προσωπικα δεν μου φενεται καθολου ξενεροτο .Που δινει την εντιπωση μιας κοπελας που προσεχει πολυ καλα της επιλογες της.Και αμα το αγορι σου η οποιοσδηποτε σου παρει την παρθενια θα εσθανθει πολυ ομορφα γιατι θα το παρει σαν οτι σε αυτον βρηκες οτι ειναι ο καταλληλος για εσενα. Οσο και να σου φενεται ξενερωτο πιστεψεμαι δεν ειναι. Πήγαινε στο θέμα: Σκεφτομαι ν ολκλρσω γ ν τν κανω ν γυρισει
Μήνυμα στις 1/1/2010 στις 21:03 @Sex
Οπ τι αγενεις που ειμε .Χρονια πολλα!!!Με υγεια και χαρα το 2010 σε ολους σας.
Πήγαινε στο θέμα: προκαταρτικα
Μήνυμα στις 1/1/2010 στις 21:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:8a ερθει μονο του.Μην της ζητησεις τιποτα για προκατακτικα θα ξενερωσει. Δεν υπαρχει περιπτωση να σου πει τι κανεις εκει και τετιαμονο να τραβικτει η να κανει καποια περιεργη κινηση απο αμηχανια. Τοτε αμεσος θα σηκωθεις και θα πεις παω να φερω νερο για να σπασεις τον παγο και να την χαλαρωσεις.Δοκοιμασμενο. Πήγαινε στο θέμα: προκαταρτικα |