Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 02:03 @Sex
Απολυτα και θα σου μεγαλωσει και αλλο!!!.Τετοια ποστ σαν και το δικο σου με το ιδιο ακριβως μεγεθος εχουν γραυτει πανω απο 3 και 4 φορες . Δεν στο ειπα για κακο απλα αμα εργαφες στην αναζητηση πεος,μεγεθος κτλ θα εβρισκες οτι ζηταγες.Τεσπα το μεγεθος ειναι μια χαρα.Το θεμα ειναι να λειτουργει αμα λειτουργει δεν εχεις να γοβασε τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 22:45 @Sex
Οκ Admin .Aλλα δεν σου ειπα να κανεις κατι και ναι σε αφηνω να κανεις την δουλεια.Σου εκανα μια προταση οπως τα αλλα δυο μελλη ποιο πριν.Την δουλεια σου μια χαρα την κανεις οποτε οτι θα εκανες θα ειχες τους λογους σου που εμεις δεν μπορουμε αν ξερουμε οπως αυτο με τα δυο προφιλ. οποτε οκ.Εχεις δικιο. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 21:27 @Sex
Admin εγω σου λεω οτι αξιζει να τους δωσεις μια ευκερια γιατι αμα θυμασαι και εγω παλιοτερα με τον prixti ειχαμε κανει κατι αναλογο. Αλλα το καταλαβαμαι και το σταματησαμε.Ενοητε πως δεν συμφωνω αμα το ξανακανουν να φαω ban και εγω μαζι τους ,εγω απλα σου εκανα μια προτασει ,οπως ολοι οι αλλοι.Απο κει και περα εσυ εισαι Admin ,δικο σου ειναι το site επομενος εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις.Ας λυξει εδω καλυτερα η συζητηση γιατι δεν οδηγει πουθενα. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 20:30 @Sex
Admin με ολο το σεβασμο μηπως θα επρεπε να τους δωσεις σε ολους μια δευτερη ευκερια.Δεν λεω χαλασαν λιγο τα ποστ αλλα το καταλαβαν ακι δεν νομιζω να το ξανακανουν.Δινουν πολυ ωραιες απαντισεις και σχετικες με τα θεματα .Αλλα η μια ερωτηση εφερνε τα αλλη και ανοιξαν συζητηση στον καθενα θα συνεβαινε. Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 20:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε το μεγεθος τον ορχεων ειναι αναλογο σε καθε αντρα .Αλλος εχει μεγαλους αλλος μικροτερους.Ετσι και το μεγεθος.Αλλα μικρο εως και ασημαντο γιατι δεν παιζει σημαντικο ρολο στο σεξ.Καποιος του οποιου η ζωη του τον ευνοησε και του εδωσε μεγαλο μεγεθος ειναι τυχερος αλλα δεν σημενει οτι καποιος που την εχει μικροτερη δεν κανει εξησου καλασεξ.Σημασια εχει να λειτουργει σωστα(να σου κανει κουκου,να εχει καλη στυση,να κρατιτε καλα.Οποιο και να ειναι το μεγεθος πρεπει να μαθουμε να το χρησημοποιου γιατι αυτο εχουμε και δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Και αμα ρωτησεις οποιαδηποτε φυσιολγικη γυναικα ποιο ειναι το σημαντικοτερο πραγμα που θα την εκανε να διαλεξει ενα αντρα αυτο θα ηταν το τελευταιο.Και αμα παρατηρισεις στις απαντησεις τους λενε να ειναι ομορφος,ευγενικος,να εχει χαρακτηρα και να ειναι καλος στο κρεβατι.Στο κρεβατι οχι στο μεγεθος .Με αλλα λογια γιατι πολλα ειπα αμα ξερεις να γαμ..ας καλα και να εισαι ενταξη με τον ευατο σου θα εισε μια χαρα οχι μονο στο σεξ αλλα και γενικοτερα στην ζωη σου. Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 14:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον οχι δεν ειναι κακο να τον πιεζεις οταν κοιμασε δεν θα παθεις τιποτα αλλα καλο ειναι να προσπαθεις να μην το πιεζεις.Να μαντεψω κατι ο αριστερος ορχης ειναι αυτος που φενεται πιο πολυ να ειναι εκτως της θεσης του ε? Αμα οντως ειναι ετσι δεν εχεις να φοβασε τιποτα για σε ολους ετσι οι ορχης δεν ειναι στην ιδια ευθεια ποτε και σε κανεναν .Ειναι φυσιολογικο.Οταν τα μπαλακια σου κρυωνουν η εισαι ετημος να κανεις κατι μαζευουν και πανε στην ιδια ευθεια ατοιμα για να οπλησουν.χαχαχα. Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 01:22 @Sex
Λοιπον πολυαγαπητε Darkfieras για να τελειωνουμε.Εγω τραβαω τουλαχιστον 3 μπορει καιι 4 φορες μαλακια την ημερα.Και δεν εχω παθει τιποτα.Και πολλες φορες το νιωθω λες και το εχω κουρασει κανωντας σεξ και να το εχω ζορισει.Τεσπα το πεος δεν ειναι μυες οποτε αλιως με καταλληελες ασκησεις θα μεγαλωνε οπως ολοι οι μυες του σωματος.Το πεος μεγαλωνει με λυπος απο τις τροφες(ψαξε στο ιντερνετ να δεις ποιες ειναι(δεν σου λεω μεγαλωνει απο την μια μερα στην αλλη αλλα βοηθαει οχι μονο στο μεγεθος αλλα και σε λειτουργιες του.) Μυς στο πεος υπαρχει μονο χαμηλα πολυ χαμηλα στον σφυκτηρα (νομιζω) ο οποιος υπαρχουν ασκησεις να τον γυμνασεις και να ελενχεις την αντωχη και το ποτε θες να εξπερματωσεις.Λοιπον οσο αναφορα το οτι μπορει να σου μεινει μικρο απο την μαλακ. δεν υπαρχει καμια περιπτωσει ισε πανω στην αναπτυξει οποτε περιμενε και οταν μεγαλωσεις θα με θυμυθεις. Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 6/1/2010 στις 01:09 @Ftou.gr admin
Περιεργη κατασταση!
Πήγαινε στο θέμα: έχω μια απορία webmaster
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 01:04 @Sex
Μαρεσει αυτο το"προσφερω και προσφερεις...." Ειναι σαν να λεμε δεν στον χαρισω απλα στον δεινω απλοχερα.χαχαχα(και γαμω την σκεψη εκανες φιλε)COOL!
Πήγαινε στο θέμα: Προστυχοκουβεντες στο σεξ!
Μήνυμα στις 5/1/2010 στις 00:59 @Sex
Α και δεν θελω να σκευτομαι ασχετα πραγματα θελω να ξερω και να ειμε συνιδιτοποιημενος στο τι κανω.Θελω να ειμε εκει.Ειχα ακουσει κατι με τις ανασες αλλα και παλι δεν με ειχε βοηθηση.Το προβλημα μου ειναι η αρχη μετα οκ.(καθε αρχη ακι δυσκολη που λενε).Για προσωπικους μου λογους θελω να εχω αντοχη και στην αρχη.
Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!! |