Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 23:34 @Sex
MMM...Τι πονος ακριβως να μην αντεχεται η μια ενοχληση απο πανω?Μηπως επιδι το ζορζεις λιγο να χαλαρωσεις και αμα συναιχισει και δεν αντεχεται αν απς σε ενα γιατρο.Πολλες φορες μερικοι ακομα και εγω εχω ακουσει κατι και εχω φοβηθει και νομιζω οτι το εχω και φτανω σε σημειο αν νομιζω οτι ποναω.Μηπως ειναι ιδεα σου?Γιατι και εγω παθαινα κατι τετια στην υλικια σου. Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 22:27 @Sex
Οχι ρε χαλαρωσε τι αν μιει μικρο.Απλα καλο ειναι να το αποφευγεις να το πιεζεις.Τωρα για τον πονο τι ενοεις που ακριβως.
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 20:51 @Θ. Κλημεντίνη
Ακου τι θα κανεις το λιπος μονο με κυλιακους και δουλεια μεσα στο σπιτι δεν χανεται ευκολα.Θα σου προτεινα να κανεις κανονικα τις ασκησεις σου και αμα εχεις την δυνατοτητα να πηγαινει 2 φορες την βδομαδα για τρεξιμο ειναι πολυ καλο στο θεμα χασιμο λυπους.Επισης να προσεχεις την διατροφη σου τρωγοντας πολους υδατανθρακες και προτεινες τα οποια σου δυνουν λυπος το οποιο μετατρεπετα σε μυηκη μαζα.Εγω ειμε ακριβως το αντιθετο απο εσενα . Εχω υψος νομιζω 1.75-76 γενικα εχω γραμωση αλλα θελω να παρω ογκο. Και πηγαινω σε ενα γυμναστηριο στο οποιο δουλευω καποιες ασκησεις και μια διατροφη για αυτο.Και μπορω να πω οτι σιγα σιγα βλεπω διαφορα. Τροφες οι οποιες μπορεις να τις τρως αφοβα και που θα σε βοηθησουν προσφεροντα σου καλο λυπος ειναι με βασει το δικο μου προγραμα που το εχω τωρα μπροστα μου. Προγευμα : 2μπανανες η δυο μηλα με γιαουρτι 0% για εσενα που θες να χασεις βαρος, και μια κουταλια μελι.(εγω τις μπανανες επιδη πρπεπει να τις τρωω την ωρα που ειμε σχολειο δεν τις τροω επιδη ντρεπομαι)λολ. Μεσημεριανο: 1)Μπριζολ. μοσχαρ. με 100 γρ ρυζι μπασματι. 2)1 στηθος κοτοπουλο με 100 γρ ρυζι μπασματι. 3)300γρ συκωτι με 2 βραστες πατατες 4)300γρ σολομο η μπακαλιαρο με κουνουπιδι και μια πατατα (συχενομε τον σολομο τρωω μονο μπακαλιαρο) 5)2 τονους σε νερο με 100 γρ μπροκολο και 50 ρυζι. 6)200γρμακαρονια με 1 τονο ακι μια πατατα. 7)100γρ καλαμποκι και 100 γρ αρακα μαζι με 1 τονο 8)φακες με 1 τονο και 1 πατατα. απογευματινο:1)γιαουρτι 0% με μια κουταλια μελι και αμυγδαλα. 2)1 ποτυρι χυμο πορτοκαλι. Βραδυνο ενα γευμα απο τα μεσημεριανα. Λοιπον διαλεγεις την εμρα 1 απο καθε κατηγορια . Δεν την πειρα αυτη την διατροφη με συνταγη γιατρου ειναι απλη διατροφη για μυηκη μαζα.Δηλ. το λυπως που περνεις απο αυτες τις τροφες να μετατερεπετε σε μυηκη μαζα.Και αυτο θα σε βοηθηση να τρως και να χορταινεις και να μην περνεις κακο λυπος. Αμα θες μπορεις να την σπας αυτη την διαετα μια στο τοσο σε περιπτωση που βγεις με παρεα.Αυτο κανω πολυ συχνα. Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη και κοιλιακοι
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 20:01 @Μηχανήματα
A τους απατεωνες(υπερβαλο λιγο).Με επησες θα παρω τωρα μολις και ελπιζω οτι θα δεκτουν να το κανουν.Το καλο που τους θελω. ![]() Αλλα αμα εχω σταθερο ip και φαω ban κουφια η ωρα οπουδηποτε σε καποιο site η game την πατησα για τα καλα. Ευχαριστω για τις infos.Καλη μου τυχη. Πήγαινε στο θέμα: Σταθεροποιηση ΙP Address
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 19:23 @Μηχανήματα
Λοιπον πειρα αλλα καθως ημουν στην αναμονη το μετανιωσα !ΛΟΛ.Δεν ξερω τι να κανω.Θα το ξανασκευτο παντος ty.Αμα το κανω αυτο μπορει να επιρεασει τιποτα στο pc μου?
Πήγαινε στο θέμα: Σταθεροποιηση ΙP Address
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 19:02 @Μηχανήματα
Θα το κανω αυτο μιας και το ειπες αλλα μηπως υπαρχει κανα προγραμμα η κατι τετοιο που να μπορει να το κανει static.Eνοω να το κραταει σταθερο? Προσπαθησα να χρησημοποιησο το no-ip αλλα δεν εκανε δουλεια. Και τωρα θα προσπαθησω να το κανω να συνδεονται μεσο host αν δω και παλι δεν κανει τιποτα θα παρω τηλ στο ISP μου.Να σε ρωτησω κστι τελευταιο υπαρχει περιπτωση κανωντας το ip μου static να μειωθει η ταχυτητα του download γιατι ειμε ασχετος τελειως.Και αμα ειναι να χασω ταχυτητα καλυτερα να μην το κανω γιατι ακτεβαζω αρκετα γρηγορα μπορω να πω. Πήγαινε στο θέμα: Σταθεροποιηση ΙP Address
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 18:11 @Μηχανήματα
Λοιπον παιδια προσφατα εφτειαξα ενα server σε ενα online παιχνιδι και λειτουργει ολλα καλα.Το κακο ειναι οτι απο την στιγμη που κλεινω το router η το pc μου το ip στο οποιο συνδεονται αλλοι παιχτες αλλαζει και αυτο με νευριαζει παρα πολυ γιατι καποιος ο οποιος τον εχει αποθηκευσει μετα δεν μπορει να συνδεθει.Αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος ο οποιος να εχει εμπυρια πανω σε αυτα να μου πει πως μπορω να το κανω να μενει σταθερο ακομα και αν κλεινω το ρουτερ.Εχω δοκοιμασει καποια προγραματα ακομα και σκαλισα λιγο το ρουτερ μου αλλα τιποτα. Δεν ξερω και πολλα οσο αναφορα αυτο για αυτο θελω μια μικρη βοηθεια σχετικα με το τι να κανω.Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Σταθεροποιηση ΙP Address
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 00:25 @Διάφορα
χαχαχαχ εγω το εγρψα αυτο?λολ ισως επιδη επιρεστηκα απο αλλα θεματα γιατι πριν εγραφα για κατι σχετικα με το πεος.ΛΟΛ.Δοκοιμασαι αυτο με το κουρεμα νομιζω θα εχει αποτελεσμα.Αλλα κανε κατι που να μην σου κρυβει το προσωπο και να και να κανει πανω τα μαλια.Οχι κοντο κουρεμα αλλα λιγο πιο πολυ απο το κοντο για να τα κανεις πανω. Πήγαινε στο θέμα: Σχημα προσωπου
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 00:22 @Διάφορα
Λοιπον τα εχω δει ολλα οσα ειπατε εκτως απο το "the texas chainsaw massacre" θα το δω φιλε scorpionsrc και θα σου πω.Αλλες ταινιες για γερα νευρα ρε παιδια?
Πήγαινε στο θέμα: Πειτε μου μια ταινια τρομου.
Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 20:46 @Διάφορα
Λοιπον παιδια ειμε λατρης ταινιων και δεν εχω ιδιετερες προτημισεις βλεπω τα παντα,απο ρομαντικα μεχρι κοινωνικα ,ιστορικα .Το μονο που θελω απο σας ειναι: Να μου πειτε τιτλους απο τα ποιο τρομακτικα ψυχολογικα θριλερ που εχετε δει και σας εχουν τρομαξει για να δω και εγω.Δεν τρομαζω καθουλου με αυτα απλα θελω κατι που να μπορεις να το πεις τρομου.Survival horror . Nα το δω και να μπορω να πω οτι τουλαχιστοον με προβληματησε.Θελω ταινιες απο το 2005-2010. Πήγαινε στο θέμα: Πειτε μου μια ταινια τρομου. |