Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 15:09 @Μηχανήματα
η ξενερωνη η βαριεται η απλα καμια εκφραση δηλαδη αυτο που λες δεν του τραβηξε το ενδιαφερον πανω κατω Πήγαινε στο θέμα: Emoticon
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 20:39 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:μαλλον ενδιαφερεται , κανε εσυ την προτη κινηση αυτος μπορει να ειναι ντοπαλος , καντιν εσυ δεν εχεις τιποτα να χασεις μιλα του ανοιχτα και πες του τι νιωθεις γι αυτονΠήγαινε στο θέμα: erwtas h paixnidi
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 20:34 @Κλάψιμο
ξεκόλλα , κανεις πιστευω στην θεση του θα γυρνουσε πισω, δεν ειναι δυνατον να τα φτιαχνεις με τον φιλο του μετα απο μια μερα που σου λεει θα το σκεφτω και μετα να του ξαναπεις σε θελω ..... εγω λεω να ξεκολλήσεις
Πήγαινε στο θέμα: εκανα λαθος και το εχω μετανιωσει
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 20:29 @Sex
30εκ 16 χρονών ....... λες κι αν πω την αληθεια θα γινει τπτ :P
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 22:51 @Sex
οχι φιλε αν το πλενεις δεν εχει κανενα προβλημα αν δεν το πλενεις θα υπαρχει , μην ανυσηχεις τιποτα δεν θα παθεις αν εισαι καθαρος
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή και συμπτώματα
Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 22:50 @Κλάψιμο
οι διασημοι δεν περνουν απαρατήρητοι καιοι προκλητικές γυναικες ...εσυ τι θελεις δηλαδη ?
Πήγαινε στο θέμα: απαρατήρητος
Μήνυμα στις 12/6/2012 στις 22:08 @Μηχανήματα
εγω λεω να μην χρησιμοποιήσεις αλλη μαρκα ...
Πήγαινε στο θέμα: Θελει ανοιγμα καρτερ?
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 21:00 @Flame
AEK φανατικος δυστιχος δεν μπορω να την βλεπω εκτος 2 φορες τον χρονο που ερχετε ηρακλειο . Στο γηπεδο παω καθε αγωνιστηκη οταν παιζει ο ΟΦΗ μεσα ...
Πήγαινε στο θέμα: Τι ομαδα ειστε?
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 22:42 @Sex
ελεος αφου δεν εχεις κανει δεν μπορεις να εχεις γνωμη, ασε που εισαι ακωμα πολυ μικρος
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου αρεσει το σεξ |