Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 22:55 @Sex
Να παρεις την μεζουρα και να την τιλιξεις γυρο απο το πεος...
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πέους
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 22:49 @Sex
2.5 εκατωστα? με τι μετρησες το παχος?
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πέους
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 22:47 @Διασκέδαση
Θα τα εχω και αυτα υποψειν μου ευχαριστω και παλη!!!
Πήγαινε στο θέμα: Θριλερ
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 22:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρα εισαι φυσιολογικος λογικα δεν θα μεγαλωσει αλλο την μεγαλη αλλαγη την εκανε ηδη αν φανταστεις οτι ο κολπος της γυναικας ειναι 8 εκατωστα φαντασου!!! Εισαι κομπλε!Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πέους
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 22:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εγω το εχω παθει οταν κατουραω αμα δεν τιναξω το πεος μερικες φορες με πιανει αφορυτο καψιμο αλλα περναει... αμα κατουρησες πριν απο αυτο θατανε...Πήγαινε στο θέμα: Ένιωσα ένα κάψιμο στην ουρηθρα...
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 13:22 @Sex
Και εγω τιν ιδια απορια με σενα εχω!!!
Πήγαινε στο θέμα: το φιλι
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 08:13 @Μηχανήματα
Μπορεις να επισκεφτεις το πλαισιο η τα μουλτιραμα εχουν καλες καμερες εκει σου σινιστω να πας στο καταστημα ωστε να σου δοσουν εκει περισοτερες πληροφοριες... Πήγαινε στο θέμα: Φωτογραφικη μηχανη
Μήνυμα στις 23/10/2011 στις 08:05 @Διάφορα
Blackzero το οτι ο καφες ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι σου λεει την αληθεια τοτε το πιστευεις πολλη κοπελα μου... Αυτα ειναι ψευτιες και επειδι το πιστευεις σου λεει και καλα αληθειες δεν θα πω παραπανω... εγω παλια που μου διαβαζε η γιαγια μου τον καφε ετσι για πλακα τιποτα δεν ηταν αληθινο αντιθετα ολο μαλακιες ελεγε... Και απο αποψη μου και αληθεια ναναι θαναι σατανικο.. Να ξερεις κατι το μιαλο πεζει πολλα παιχνιδια που δεν ξερεις εσυ πιστευεις στο φλιτζανι οταν θα σου πει η μανα σου κατι σου μπενει στο υποσεινειδιτο και πραγματοποιητε για αυτο το λογο τοπιασες? για αυτο ειναι ανοησια ειναι παιχνιδι του μιαλου. Και επισης εσεις οι κοπελες αυτα τα τρωτε ευκολα καφες-ζωδια-quiz στο facebook ολλες αυτες οι σαχλαμαρες που υποτιθετε λενε την αληθεια αμα ξερατε μονο τι κριβετε πισω απο τα ζωδια π.χ θα καταλαβετε... τοχω ψαξει το θεμα και ξερω!!!
Πήγαινε στο θέμα: καφες
Μήνυμα στις 22/10/2011 στις 21:24 @Διασκέδαση
Μερικα απο αυτα εχω δει και ομολογω ηταν ωραια τορα θα κατεβασω κανενα ναδω ευχαριστω φιλε christosmpa
Πήγαινε στο θέμα: Θριλερ
Μήνυμα στις 22/10/2011 στις 16:29 @Διάφορα
Εγω παλη παρολα οσα γινονται η ζωη στην ελλαδα λενε ειναι η καλητερη διασκεδαση ποτο τα ποιο ομορφα μερη του κοσμου αρα γιατι να φυγω? παντως για το θεμα σου εγω μαλλον θα παω στην ιταλια προς το παρον δεν εχω ταξιδεψει ποτε μου στο εξωτερικο.
Πήγαινε στο θέμα: μεταναστευση |