Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 23:55 @Sex
Με συνχωρεις?4-5 CM παχος?Και ανυσιχεις.Ελεος μια χαρα ειναι .
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 23:52 @Μηχανήματα
Counter-strike sourse...
Πήγαινε στο θέμα: Σταθεροποιηση ΙP Address
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 20:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οχι ρε φυσικο ειναι και εμενα μου συμβαινει αυτο .Απλα νομιζω πως θα εχεις βρεις τροπο να το κρυβεις?Βαλτο πλαγια και κανε σαν να μην εχει γινει τιποτα.Πήγαινε στο θέμα: Υπερ-Στυση
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 20:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στειρος ειναι καποιος γενικα οταν δεν μπορει να τεκνοποιησει.Μπορει να μην μπορει να χυσει η να μην του σηκωνεται ακομα και αν εχει αδυναμο ηκακης ποιοτητας σπερμα το οποιο ειναι ανικανο.Επισης λεγετε και καποιος που βγαζει πολυ ελαχιστη ποσοτητα σπερματος το οποιο δεν αρκει για να κανει πεδια.Και οταν λεω μικρη ενοω πολυ μικρη για να μην τρομαξεται και νομιζεται πως εχετε προβλημα. Τωρα με το να χαθει το σπερμα δεν καταλαβα τι ενοεις παντος πιστευω πως δεν ειχε πολυ σπερμα για αυτο μεσο αυτης της διαδικασιας εκανε. Πήγαινε στο θέμα: Στείρωση
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 20:30 @Μηχανήματα
Λοιπον φιλε εγγυηση και θα εμ θυμηθεις!!Γραψε DVDVIDEO SOFT ΣΤΟ GOOGLE και κατεβασε αυτο που γουσταρεις για να κατεβαζεις απο youtube. Εχει να κατεβαζεις σαν video wav,avi μεχρι και σε mp3 .Οτι θες κιατεβαζεις και το αναλογο software. Πήγαινε στο θέμα: αλλαγή βίντεο
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 20:27 @Sex
Υλικρινα δεν ξερω παντος δεν ειναι οσο μεγαλη οσο βλεπεις απο ανοιγμενες κοπελες σε τσοντες!Νομιζω οτι ακομα και με 2 εκατοστα παχος κατι θα νιωθουν.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:48 @Sex
Ρε εγω εχω γκομενα αλλα επιδη εχω να κανω σεξ απο το καλοκαιρι η μονη διεξοδος ειναι εκει.Και το κακο ειναι οτι με την κοπελα μου μαλλον θα αργησω γιατι ειναι μικρουλα και φοβατε.Κανω αμαν αλλα τιποτα. UNIQUE νομιζω και εγω τα ιδια. Πήγαινε στο θέμα: Ποσο συχνα αυνανιζεστε?
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:45 @Sex
Τιποτα δεν εχεις βρε χαλαρωσε.Αφου δεν χτυπησες τα μπαλακια ειναι ολλα καλα.
Πήγαινε στο θέμα: Χτύπημα Πέους
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:44 @Sex
Να μαντεψω ο αριστερος ε?Ετσι ειναι φιλε οχι στους περισσοτερους αλλα σε ολους.Ετσι ειναι η κατασκευη σε ολλα τα αρσενικα απο ανθρωπο μεχρι και σκυλο .Μην ανησιχεις ο αριστερος ορχης ειναι λιγο πιο κατω απο δεξη απο την φυση.
Πήγαινε στο θέμα: Ορχεις
Μήνυμα στις 14/1/2010 στις 18:41 @Sex
Οπου ακους πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι.Φιλε το 18cm ειναι το μεγεθος που λενε οι περισοτεροι επιδη εχουν κομλπεξ.Δεν σου κρυβω οτι και εγω ειμε 16 και ακουγα απο πολλα διαφοετικα παιδια να λενε αυτο το 18.Απο αυτους που σου το λενε ενας στους 10 να τον εχει 18 και αν. Πολλα ταλεντα μαζεμενα και με τετια χαρη πολυ δυσκολο.Δεν πρπει να κομλπαρεις πετα τους και εσυ ενα 19,5 να δεις οτι σε λιγο το18 θα γινει 18.5 ,19 κτλ. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθο-απορια |