Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 22:50 @Θ. Κλημεντίνη
δεν παιζει σημασια η καταγωγη , μονο αν καποιος θελει αποκλητστηκα να ειναι απο την ιδια χωρα, η αν καποιος ειναι ρατσιστης. Μετα εινια και τα γουστα του καθενως,αμα αρεσεις σε καποιον δεν θα κοιταξει την καταγωγη σου . Αυτα απο εμενα ,εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα παντως
Πήγαινε στο θέμα: Αρεσουν αυτα τα κοριτσια??
Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 15:41 @Sex
μια μερα που θα την δεις θα της πεις .... ελα λιγο γιατι θελω να σου μιλισω ....και θα την πας μια συντομη βολτα ως που θα καταξετε σε κανενα παρκο παγκακι που να μην εχει κοσμο και τοτε θα φασωθητε (αν θελει και αυτην )
Πήγαινε στο θέμα: πως 8α κανω κατι μαζι της??
Μήνυμα στις 1/7/2012 στις 22:48 @Διασκέδαση
ναι ετσι ειναι αμα κοψεις το διχτακι φαίνονται ολα Πήγαινε στο θέμα: μαγιο
Μήνυμα στις 1/7/2012 στις 04:53 @Sex
ερχετε σε οργασμο αλλα δεν χυνει
Πήγαινε στο θέμα: εκσπερματιση
Μήνυμα στις 30/6/2012 στις 16:24 @Διασκέδαση
Εγω το κανω . Ο λογος ειναι επειδη με κοβει το διχτακι αν δεν φοραω μποξερακι ενω αν φοραω δεν με κοβει , απλα αυτος ειναι ο λογος αναλογα το μαγιο ομως αν δεν με κόβει ενα μαγιο δεν θα φοραω μποξερακη
Πήγαινε στο θέμα: μαγιο
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 01:25 @Διάφορα
ε πιστευω να σε αφισει γτ η χενα φευγη , μετα αμα το κανεις σε μαγαζι θα σου παρει πολυ ,τα μεγαλα κανουν 25-30+ και τα μικρα 8-12 , εγω λεω να στο κανει κανενας πακιστανος τλως παντων που στο κανουν στο δρομο , για τοσχεδιο οτι θελεις εσυ κανεις οτι σαρεει μπορει να κανεις ενα αστερη η ενα γραμα η οτι θελεις εσυ
Πήγαινε στο θέμα: τατουάζ χένα
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 18:39 @Διάφορα
πηγενε στην μαρκα που θελεις και το παραγελνεις απο το site της
Πήγαινε στο θέμα: ΑΓΟΡΑ ΡΟΥΧΩΝ
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 18:15 @Flame
πριν λιγο καιρο βρηκαν παλι ενα στοιχοιο τον μαγια που ελεγε οτι η γη θα καταστραγη σε 7000 χρονια ! οποτε χαλαρα .....ε και να γινει τωρα τιποτα δεν θα παιθανεις μονο εσυ αλλα ολοι ;P
Πήγαινε στο θέμα: Τι θα γινει το 2012?
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 15:34 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:καθε χρονο και αλλη ημερομινια , αλλα λογικα τελη σεπτεμβριου για το ps3 xbox 360 , pc και μετα απο κανενα μηνα για τα υπολιπα , περσυ ειχε βγει 27 σεπτεμβιου και φετος λογικα καπου εκει :)Πήγαινε στο θέμα: Pro Evolution Soccer 2013 |