Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 00:05 @Flame
Ναι μεταξύ μας τα εσθάνομαι(ναι δεν σου κανω πλακα).Δεν τα φοβάμαι ομως καθόλου δεν ξερω αν ο διαβολος και οι δεμονες ειναι ετσι οπως τα παρουσιαζουν ουτε οτι θα μπορουσαν να σου κανουν κακο.Αυτο που με κανει να σου λεω το ναι οτι πιστευω δηλαδη ειναι το εξης που μου συμβαινει.Οταν ειμε μονος μου οπουδηποτε εντος η εκτως του σπιτιου εχω την εσθηση οτι καποιος με παρακολουθει.Στο σπιτι οταν ειμε μονος η το βραδυ οταν υπαρχει υσιχια εσθανομαι μια παρουσια να πηγαινοερχεται.Πως νιωθεις οταν καποιος μπαινει στο δωματιο σου καπως ετσι.Μερικες φορες βλεπω με την ακρη του ματιου μου ατομα να πηγαινοερχονται σε διαφορα δωματια του σπιτιου (μοιαζουν με τους γονεις μου η κατι σαν αντικειμενα και μετα διαπιστωνω οτι δεν υπαρχει τιποτα).Και κατι πραγματικα αλλοκοτο το οποιο δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αρκετα συχνα παραλυω στον υπνο μου και νιωθω κατι γυρο μου που δεν βλεπω και ακουω τα πραγματα που ακουνται πχ μουσικη να παιζουν πολυ γρηγορα σαν να τα βαζεις σε dvd να παιζουν γρηγορα.Και κατι ακομα που συναιβει μονο μια φορα ηταν οτι επιασα συζητηση στον υπνο μου με την γιαγια μου μια βδομαδα περιπου μετα το θανατο της οπου ειχα τον ελενχο και εκανα εκανα ερωτησεις αλλα δεν μου απανταγε απλα μου ειπε καπια πραγματα να προσεχω στην ζωη μου.Ολλα αυτα στα ειπα με επιφιλαξη δεν ηθελα διοτι φοβαμαι οτι ισως ρεζιλευτω αλλα δεν βαριεσαι οποιος πιστευει πιστευει.Ειμε της αποψης οτι αν πιστευεις σε αυτα θα σου ερχονται αν οχι θα ζησεις την ζωη σου σαν αν μην υπαρχουν γιατι τα ατομα τα οποια δεν πιστευουν ειναι σαν να εχουν απενεργοποιημενους τους εσθητιρες που με αυτους αντιλαμβανομαστε μια αλλη διασταση τον πνευματικο κοσμο.
Πήγαινε στο θέμα: Πιστευεις στα πνευματα και στο διαολο?
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι δυσκολο σε τετοια υλικια αν είσε μονος να τραβηξεις το βλεμα καποιας.Θελει να πας με παρέα και ολο και κατι θα ππαικτει με καποια συνομιλικη.(βλεματα,χαμογελα)θα καταλαβεις.Αν είσε μονος θα πρεπει να πετύχεις καποια κοντα παλι στην υλικία σου και μονη, και να την κερασεις ενα ποτο αλλα αυτο ειναι σπανιο μικρη κοπελα σε μπαρ μονιτης χωρις κανένα γνωστο.Εγω που λες πιστευω πως ο καλυτερος τροπος ειναι να ριξει γκομενα μεσο της παραλιας στις διακοπες στην υλικία των 12-15+ κανωντας βολτα μεχρι να βρεις καπια αφορμη να μιλισεις με την καταλληλη. Πήγαινε στο θέμα: φλερτ
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 20:23 @Sex
Δεν εχεις μεινει με την καμια αλλα απο αλλη φορα να μην μην δεχεσαι να μπαινει χωρις κρανος μεσα σου. Πήγαινε στο θέμα: σος!
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 20:18 @Sex
Oύτε εγώ την έχω κανει αλλα δεν φαινεται ουτε πρεπει να ειναι δυσκολο να στηθεις.Απλα ας τον καλυτερα να ειναι αυτος απο κατω και γωνατισε εχωντας τα ποδια ανιχτα πανω απο το κεφαλι του.Και με το στομασου παρτου π...πα και το αγορισου θα σου κανει αντιστιχα στοματικο ωραιο θα ειναι. Πήγαινε στο θέμα: απορρία στην 69
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 16:37 @Sex
Mε τα δικά μου ματια!Τι ακριβώς φοβάσει εγκυμοσύνη η κατι αλλο?
Πήγαινε στο θέμα: σος!
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 03:09 @Flame
Αχ καιμένε αποπαρμένε τι τραβας... Πήγαινε στο θέμα: νέα μέλη;
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 03:07 @Sex
Κανα μισο εκατοστο οχι μεγαλη αλλαγη.Οσο σου ηταν θα ειναι απλα το γεγονος οτι δεν θα τραβιεται απο αυτην την κλωστη προσθετει αυτο το κατι ελάχιστο παραπανω.
Πήγαινε στο θέμα: petsaki
Μήνυμα στις 2/8/2011 στις 03:05 @Θ. Κλημεντίνη
Γενικα μου αρεσει το φυσικο χρωμα στα μαλια.Ειδικα το κοκκινο. Μου αρέσει πολυ επίσης το φυσικό ξανθό κατάξανθο.Αυτα τα δυο πολυ.Αλλα γενικα δεν έχει σχεση διοτι τα μαλια μπορει να ομορφαίνουν αλλα παντα παει το προσωπο και το σωμα πιο πριν.Και οι κοπελες που εχω κανει σχεσει ηταν καστανοκσανθες καστανες μαυρομαλες.Λογο των παραπανω που σου ειπα.Αντε βγάλε ακρη τώρα το πως παν τα χρωματα με το τι αρεσει και τι οχι στο αλλο φιλο. Πήγαινε στο θέμα: προτίμηση μαλλιών - μονο για αγοριααα;)
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 22:11 @Sex
Αχ αθόω κοριτσακι.... Πήγαινε στο θέμα: Διπλή διείσδυση
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 22:10 @Sex
Σε spray δεν ξερω παντως υπαρχουν προφυλακτικα που κανουν αυτη την δουλεια.
Πήγαινε στο θέμα: Παραταση Εκσπερματωσης... |